- 19 Temmuz 2015
- 2.466
- 6.471
- 358
Ben öderim ondan bir beklentim yok maddi gücüm var .arabası da onun olsun hevesim kaçtı iyiceKeşke 100 bin varolan araba için kredi çekmek yerine biraz daha çekip kendinize iyi kötü bi araba alsaydınız. Eşinize söyleyin kredi çekip sizin borcu kapatsın. Bu adama bir kuruşumu bile vermezdim. Araba için 100 bin verince araba sizin mi oluyormusmuş lafa bak terbiyesiz. Nelerin hesabını yapıyor, Vala bi kuruş vermem böyle düşünene.
Ha kredi çekmiyor mu, satın arabayı.
Hafta sonları pratik yapın. Bence eşinizi ailesi üzerinden bir tartışma içine çekmeyin. Sonunda üzülen siz olursunuz. Odak noktaniz araba ve kullanamayışınız. İşin içine görümce kp falan girince asıl mesele arada kaynıyor.
Gerçek hayatınızda da böyle akıllı,zekice hamleler yapıyorsanız tebrik ederim sizi kızlar. Ne kadar mantıklı güzel fikir vermişsiniz hayran oldum vallaHerkese demesydiniz iyiydi erkkler kiz kardeşlerine asiri düşkün olurlar siz akilli hamlelerle ilerleyin servisi kacirdim diyin arabayi alin baktiniz olmuyor 2 kere taksiyle gidin para isterse taksi param diyin eve gram yardim yapmayin.servisi bahane edin kacirmisim erken gelmis vs vs hafta sonlari avm ye gidicem diyin esyalari nasil tasirim araba lazim bana diyin baslayin sinirlendirmeden yapin oda kardesi
Sakın ama sakın eşinizle pratik yapmaya gitmeyin. Sadece size özel değil, kadınlar eşleriyle ve babalarıyla asla araba sürme pratiği yapmamalılar. Milyonda bir vardır istisna ama o şanslı siz misiniz?öğretme konusunda hizlandirabilirdik
Haklısınız ben haftaici devamlı servisle ise giderim araba ihtiyacım yok. Ama genel anlamda kullanmak istiyorum herkes gibi.esim haftasonu hep yorgun işi çıkar vs . Öğretecek güya hala..100 bin krediyi alırken sen dalgınsız sen şusun busun dememiş ama. Yalnız ben sizi hatalı buldum, ne demek vermiyor ya da sadece otobanda veriyor vs? O vermeyecek siz alacaksınız. Arabayı kaçırmak ne demek? Sizin malınız değil mi o?
Ehliyet kursuna gitmişsiniz, sınavları geçmiş araba sürmeye hak kazanmışsınız. Gerisi sizin pratik yapmanızda. Ben 6 aylık bebekle İstanbul trafiğinde gözümü kararttım. Çıkış o çıkış. Ne sollamaya ne şerit değiştirmeye cesaret edebiliyordum. Otobüsün kamyonun arkasında tin tin tam bir acemiydim. Pazar günleri sabah çok erken saatte çıkıp pratik yapın. Kimse olmuyor o saatte dışarda. Çocuğunuz da yokmuş, nasıl fırsat bulamıyorsunuz araba sürmeyi ilerletmek için?
Trafiğe çıkamam, arabayı kaçıramam, otobanda sürmeme izin verir sadece... Elli tane bahane yazmışsınız. Üstelik otomatik araba, debriyaj fren gaz ayarı bile yok. Yokuşta dursanız bile arabayı rahat kaldırırsınız tekrar.
Yedek anahtar kayinpeder de desem ?Araba kullanmak istiyorsanız özel hoca ile trafiğe çıkın. Kendi arabanızla özel hoca ile . Kullandığınızı görünce verir sanırım. Servis varken ise arabayla gitmek bence gereksiz. Ama araba kullanmak da hakkınız. Yedek anahtar yok mu. Eşinize sormadan alın bence sürmek için. Ama özel hocayla çıkın mutlaka
Bunlar tecrube ile oldu bundan sonraki hayatımda denerimGerçek hayatınızda da böyle akıllı,zekice hamleler yapıyorsanız tebrik ederim sizi kızlar. Ne kadar mantıklı güzel fikir vermişsiniz hayran oldum valla
Bende hep böyle davranmak istiyorum ama sinirime,sabırsızlığıma yenik düşüyorum
Benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayınGerçek hayatınızda da böyle akıllı,zekice hamleler yapıyorsanız tebrik ederim sizi kızlar. Ne kadar mantıklı güzel fikir vermişsiniz hayran oldum valla
Bende hep böyle davranmak istiyorum ama sinirime,sabırsızlığıma yenik düşüyorum
Esinizde olsa bekarlikta edindiği mala 100 bin lira kredi çekerek hata yapmışsınız.Bundan sonra maddi konularda destek cikmazsiniz.Selam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of
bir şekildekendi arabanı almalı ya da eşine iyi araba kullandığını kanıtlamalısın gibi duruyorSelam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of
Ya kp in arabasını kaynim da kullanıyor bazen bekar olduğu için. Biraz karışık. Laf etmek istemezdim ama bana vermeyince kendi ailesine verince sinirlerim bozuluyor artık. Eşim hazir olmadığımı düşünüyor bu sebepten vermiyor öğretmek için de hep biseyler çıkıyor üzerinde durmuyor .Mayis ayında kredi çektik Eylül bitiyor hala öğretecek. Ailesine gelince esimin iyi niyetini kullandıklarını düşünüyorum erkekler kendi ailesine laf ettirmiyor bunu anladımKpin zaten arabası varmış. Araba Müsait olmadıpında dediğin heralde servise falan gittiğinde. Arada bir sizin arabaya ihtiyaç oluyor. Ben bunu laf etmeni doğru bulmadım. Boşanmış Bi kadın var ailesi destek oluyor hayatını kolaylaştırmak için ne güzel. Keşke hakkını savunmak için burdan yğrümeseydin böyle doğal olarak kötü niyetli gözükürsün. Eşin gerçekten senin hazır olmadığını mı düşünüyor yoksa esirgiyor mu? Sen o krediyi çekmemiş de olsan o araba eşin olduğu kadar senin zaten. Eşinin bunu anlamasını sağla.
Senin değil demiyor , 100 bin verdi n diye sahibi mi oldun diyor yani ailesi binecek ya onlara da karismami istemiyor resmen bekarken ben aldım senin 100 binin küçük bi katkı der gibi davranıyor. Ben otomatiğe çevirince kullanırım diye heves ederken gorumcem ve çocuğu biniyor şaka gibi .Eeee kullanmadan kendini nasıl geliştircekmişsin ... araba kullanman gerek evde otur otur vahiyle inmeyecek ya
Bu araba benim de arabam, yok diyorsan 100.00imi geri ver diceksin konu sahibesi. 100.000in ustune koyar kendine alirsin. Ote yandan bu senin araban degil diyen erkek benim icin biter. Gormemis besbelli, araba gorunce sacmalamis.
+100000Aileden dem vurmayın bu konularda.
Ablasının durumu belli bir sıkıntıdan çıkmışlar ne güzel ailesi kol kanat germiş. Sanki onlar sıkıntıdayken siz gülüp eğlenme derdindeymiş gibi duruyorsunuz.
Önce ufak uzaklıkta yerlere gide gele kaçırın. daha sonrasında hadi bugün ben kullanayım sen yana geç diyerek uzak mesafelere gidin. sonra sonra alışır. bu tarz muhabbetlere girmeyin. aile konusuna gelince erkekler hep gürlüyor.
ay bide servisim olsa aslaa arabayla uğraşmam ne güzel mis gibi vur kafayı uyu rahat rahat bi bakmışsın ofistesin.
Aynen katılıyorum. Konu sahibi bu bir gün sizin de başınıza gelebilir. Böyle destekler insani ayağa kaldırır.Arada bir sizin arabaya ihtiyaç oluyor. Ben bunu laf etmeni doğru bulmadım. Boşanmış Bi kadın var ailesi destek oluyor hayatını kolaylaştırmak için ne güzel.
Tamam da sen de kendinden çok emin değilsin ki öğretmesini bekliyorsun. Demek ki çok da trafiğe çıkacak durumda değilsin. Eşin öğretmiyorsa özel ders al ne kadar ihtiyacın varsa sonra da al arabayı kullan rahat rahat. Konu gerçekten Görümce ve çocuğu değil.Ya kp in arabasını kaynim da kullanıyor bazen bekar olduğu için. Biraz karışık. Laf etmek istemezdim ama bana vermeyince kendi ailesine verince sinirlerim bozuluyor artık. Eşim hazir olmadığımı düşünüyor bu sebepten vermiyor öğretmek için de hep biseyler çıkıyor üzerinde durmuyor .Mayis ayında kredi çektik Eylül bitiyor hala öğretecek. Ailesine gelince esimin iyi niyetini kullandıklarını düşünüyorum erkekler kendi ailesine laf ettirmiyor bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?