Cok moralim bozuk kizlar

Birkaç saat özel direksiyon dersi alın. Bunun için sürücü kurslarindaki ehliyet hocalarına danışabilirsiniz. Ya da internetten bulabilirsiniz. Kendi arabasiyla ders veren hocalardan bikac saat ders aliyosun ve sonra kendine guvenin geliyor anahtarı alıp trafiğe cikiyosuun

Ben öderim ondan bir beklentim yok maddi gücüm var .arabası da onun olsun hevesim kaçtı iyice

Gerçek hayatınızda da böyle akıllı,zekice hamleler yapıyorsanız tebrik ederim sizi kızlar. Ne kadar mantıklı güzel fikir vermişsiniz hayran oldum valla
Bende hep böyle davranmak istiyorum ama sinirime,sabırsızlığıma yenik düşüyorum

Araba kullanmak istiyorsanız özel hoca ile trafiğe çıkın. Kendi arabanızla özel hoca ile . Kullandığınızı görünce verir sanırım. Servis varken ise arabayla gitmek bence gereksiz. Ama araba kullanmak da hakkınız. Yedek anahtar yok mu. Eşinize sormadan alın bence sürmek için. Ama özel hocayla çıkın mutlaka

Ders almalısınız diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Maaşınız varsa direk hoca tutun eşinize söyleyin şu saatlerde hocayla trafiğe çıkıcaz diye. Eş kişileriyle araba sürmek öğrenilmez sizi daha da korkuturlar trafikten. Çok nadirdir iyi öğreten eş. Benim eşim kendi tutmuştu hıca bana bir gün beraber sürdük akşamına hoca tuttu bana yoksa birbirimizi yicektik. Kayınpederinizin de arada şurada araba almasında bir sıkıntı yok bencede

Haklısınız ben haftaici devamlı servisle ise giderim araba ihtiyacım yok. Ama genel anlamda kullanmak istiyorum herkes gibi.esim haftasonu hep yorgun işi çıkar vs . Öğretecek güya hala..
Alıp binsem birine vururum hata yaparım diye çekiniyorum. Tamamen öğrenmem gerekiyormuş trafiğe çıkmam için. Öğretme ye gelince bahane çok. Kredi önemli deil zaten maddi gücüm var ama zoruma gidiyor

Yedek anahtar kayinpeder de desem ?

Ee isteyin 100k size odesin o halde? Ne demek 100bin verdin diye araba senin mi oluyo? O donem o krediyi cekmeseydiniz araba kimsenin olmuyodu sonucta ne bu saygisizlik bu kucumseme?
"Arabayi bana kullandirmiyor" demek de cok fena. Siz birer ortaksiniz ayni takimdasiniz. Sizi otekilestirmesi hic hos degil. Aksine beraber pratik yapmayi teklif etmeliyken hadi cikalim bu haftasonu sen sur 1 2 saat demeliyken sen dur sahibi gibi de davranma demek nerden baksan cok hiyar hareket.
Kk beni erkeklerden iyyyice soguttu

Ayrica bu erkek tipini bilirim. Sen eve ve bana bagimli kal ben disarlarda kafama gore surteyim kafasi bu. Eve ve esinize bagimli olmayin.

Bunlar tecrube ile oldu bundan sonraki hayatımda denerim

Benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın ama bunu bilir bunu söylerim asla eş ailesini tartışma konusu yapmayacaksın..

Esinizde olsa bekarlikta edindiği mala 100 bin lira kredi çekerek hata yapmışsınız.Bundan sonra maddi konularda destek cikmazsiniz.

bir şekildekendi arabanı almalı ya da eşine iyi araba kullandığını kanıtlamalısın gibi duruyor

Eeee kullanmadan kendini nasıl geliştircekmişsin ... araba kullanman gerek evde otur otur vahiyle inmeyecek ya

Bu araba benim de arabam, yok diyorsan 100.00imi geri ver diceksin konu sahibesi. 100.000in ustune koyar kendine alirsin. Ote yandan bu senin araban degil diyen erkek benim icin biter. Gormemis besbelli, araba gorunce sacmalamis.

Ya kp in arabasını kaynim da kullanıyor bazen bekar olduğu için. Biraz karışık. Laf etmek istemezdim ama bana vermeyince kendi ailesine verince sinirlerim bozuluyor artık. Eşim hazir olmadığımı düşünüyor bu sebepten vermiyor öğretmek için de hep biseyler çıkıyor üzerinde durmuyor .Mayis ayında kredi çektik Eylül bitiyor hala öğretecek. Ailesine gelince esimin iyi niyetini kullandıklarını düşünüyorum erkekler kendi ailesine laf ettirmiyor bunu anladım

Senin değil demiyor , 100 bin verdi n diye sahibi mi oldun diyor yani ailesi binecek ya onlara da karismami istemiyor resmen bekarken ben aldım senin 100 binin küçük bi katkı der gibi davranıyor. Ben otomatiğe çevirince kullanırım diye heves ederken gorumcem ve çocuğu biniyor şaka gibi .

+100000

Arada bir sizin arabaya ihtiyaç oluyor. Ben bunu laf etmeni doğru bulmadım. Boşanmış Bi kadın var ailesi destek oluyor hayatını kolaylaştırmak için ne güzel.
Aynen katılıyorum. Konu sahibi bu bir gün sizin de başınıza gelebilir. Böyle destekler insani ayağa kaldırır.

Tamam da sen de kendinden çok emin değilsin ki öğretmesini bekliyorsun. Demek ki çok da trafiğe çıkacak durumda değilsin. Eşin öğretmiyorsa özel ders al ne kadar ihtiyacın varsa sonra da al arabayı kullan rahat rahat. Konu gerçekten Görümce ve çocuğu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…