kızlar nasıl söylesem nasıl anlatsam bilemiyorum. abimler 3 saatlik başka şehirdeler. ara ara geliyorlar. benim bir abim var çok değişti zamanla evlendiğinden beri hele son 2 senedir benim abim değil başka birisi geldi adeta. annemi hep azarlıyor babamı hep azarlıyor. yengem ne dese o . uzaktan eşinin lafını dinlemiyormuş gibi gözüküyor. tabiki dinlicek karısı nihayetinde ama anne baba durumunda karısı ne karışır bende evliyim mesela ben ne karışırım eşime annene babana bağır asi ol he şunalra bak herşeyime karışıyorlar diye gaz verip verip nasıl geri çekilirim. yengem çok becerikli kesinlikle ona laf yok zaten herşey orada bitiyor abimin istediği envayi çeşit yemekleri yapıp getirir. kendi annesine asla laf söyletmez abim sanki annesi kayınvalşdesiymiş gibi teyzeleri dayıları amcaları hep hep onlardan yana. benim tek bir iğne aldığımı bile çekemiyorlar. abim böyle değildi biz yoksulluklarla zorlukla büyüdük abim beni hep koruyup kolladı sevdi. ama şimdi ölsem sevinecek. annem canım annem gençliğinde kaynana kayınpederinden çekti yaşlanınca oğlundan gelininden çekiyor. babam kol kırılır yen içinde kalır diye kimse duymasın diye hep susuyor. k eşimle gülsek mutlu olsak eşime kılıbık diyolar kavga etsek üzülsek bana geçimsizsin zaten hep böyleydin diyorlar kendi aralarında. hep bağırarak gıcık gıcık konuşuyor. yengem bişey demiyor ama hep abimi dolduyor. bizde gelin olduk Rabbim bana kayınvalideme kayınpedirime görümceme eltime böyke yapmayı yaptırmayı nasipt etmesin.ızlar çok zoruma gidiyor benim annemş babamı üzmeleri ağlıyorum hep çok morelim mozuk. size yazmak istedim çok doldum çok üzgünüm.