Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Evliliğini korkular üzerine.kurma.Evet anneye düşkünlük var.Evlenince dengeyimkurarsa sorun olmaz dicem ama annesi bunulgiyi arayıp size kapris yapar mi bilmem.Yaş çok.sorun değil bence.

burda ki hiç kimse senin kötülüğüne yazmıyor bunları emin ol senin göremediklerini daha yaşamadıklarını yaşadı çoğu kişi
daha evlenmeden sana iş bulan senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışan bu insanlara kanma
en azından hemen evlenme tarihi ötelemeye bak... paranı kazanmaya başladığında bir sürü borçla karşılaşacaksın eşinin borçlarını ailesi sana yıkacak paranın keyfini sürmeden cefasını çekmeye başlayacaksın gibi görünüyor malesef....
hakkında hayırlısı olsun...

Tek bir tavsiyede bulunacağım.
Onun ailesinin kuruş ödemediği yerde sen de ailene kuruş ödetme.

Borçla al onları ve evlendikten sonra ödeyin.

Çalışıp sen oğlunu rahatlatacaksın.
Anası da sağacak.
Buradan gördüm.

butun bunlarinda ustune iyice bir otur dusun derim.
nisan bohcasiydi altindi cok deger verilecek seyler degil ama sana verilen degerin ve ilerisininde bir gostergesi.
benim esimin aileside super cimriliklerini her zmn gosterip tek bir nisan cikolatasi bile almadan geldiler.
ama esimin o zmnki durumunu goz onune alarak, onlardan kilometrelerce uzakta yasayip hic biryselerine muhtac olmayacagimizi dusunerek kabul ettim evlenemyi.
ama simdiki aklim olsa yokusa surer istediklerim alinmadan mumkun degil evlenmezdim.
dedigim gibi hersey degil bu tarz hedileyer ama evliligin gidisati acisindan iyi bir gosterge.
heleki esinin iyi bi isi ve is bulma sansida yoksa bu maddi durumlari iyice bir dusun derim.

Herkese teşekkürler tek yek dönüş yapamadım.
Dün gece detaylıca konusma fırsatı bulabildim bu konuyla ilgili. Maddiyatta anlaşmaya vardık. Annesi konusunda ise biraz hassas davrandı " o kadın seni çok seviyor neden ona düşmanın gibi davranıyorsun üzme beni " gibi şeyler söyledi ben de " şuanda herhangi bir sıkıntımız yok ama ileride olabilir annen sana çok düşkün ve eğer hayatının merkezinde ben değil annen olursa sürekli bize gelip giderse ya da gelip gitmemizi isterse olmaz bu iş yürümez dedim " orada biraz film koptu o da ben de çok sert konustuk ama sonunda bana hak verdi tamam biraz abest olabilir ama biz çok zorluklar cektik falan filan... Bende sadece senin annen yok lütfen kendine gel dedim... Şimdilik anlaşmaya vardık ama ilerisi belirliycek gidişhatı açık açık konuştum...
Bakalım neler olucak.
Deli gibi seviyorum, elbette sevginin karın doyurmayacağını ve sadece geminin onunla yürümeyeceğini biliyorum. Ama hayırlısını diliyorum Rabbim'den... Ne benim üzülmemi isterim ne de onun !
Çünkü bugün bulustuk 1-2 saat kadar ve mutluyduk :) yorumlarınız benim için çok kıymetliydi. Fikir veren ve yardımcı olmaya çalışan herkese minnettarım ... Ailemi ve kendimide ezdirmiceme söz veriyorum !!!

Evliliğini korkular üzerine.kurma.Evet anneye düşkünlük var.Evlenince dengeyimkurarsa sorun olmaz dicem ama annesi bunulgiyi arayıp size kapris yapar mi bilmem.Yaş çok.sorun değil bence.

Damat görünümlü gelin alıyorsun canım geçmiş olsun şimdiden.

En ufak bir soru işareti bile varsa evlenme sakın bekle,evlilik çok ciddi bir şey hayatını mahvedebilirsin.

30 küsür yasındaki adamın sırtına ter bezi koymak nedir ya ben orada takıldım

bırakın bunları ya şimdiden size değer vermediği belli olan adamların peşinden niye gidiyorsunuz hala.evlendikten sonra yere paspas olursunuz,ailesiyle üstünüzde tepinirler

yüzde 1 milyon katılıyom bu hayat sizin bu dünyada en önemli varlık sizsiniz önce kendinizi düşünüp mutlu olun sonra etraftaki hersey mutlu olmaya yetıyo

O zaman ben yanlış anlamışım :)

kaynana sorunlu o kesin.
bir de nişanlın tezgahtar sen mezun olunca ne iş yapacaksın.
senin işin ve gelirin çok iyi olursa o bile sorun olur bence.

Eee sonuç
Hepimizi alıntılamışsın da ne cevap yazmak istiyosun bizlere ?

Eee sonuç
Hepimizi alıntılamışsın da ne cevap yazmak istiyosun bizlere ?

Herkese teşekkürler tek yek dönüş yapamadım.
Dün gece detaylıca konusma fırsatı bulabildim bu konuyla ilgili. Maddiyatta anlaşmaya vardık. Annesi konusunda ise biraz hassas davrandı " o kadın seni çok seviyor neden ona düşmanın gibi davranıyorsun üzme beni " gibi şeyler söyledi ben de " şuanda herhangi bir sıkıntımız yok ama ileride olabilir annen sana çok düşkün ve eğer hayatının merkezinde ben değil annen olursa sürekli bize gelip giderse ya da gelip gitmemizi isterse olmaz bu iş yürümez dedim " orada biraz film koptu o da ben de çok sert konustuk ama sonunda bana hak verdi tamam biraz abest olabilir ama biz çok zorluklar cektik falan filan... Bende sadece senin annen yok lütfen kendine gel dedim... Şimdilik anlaşmaya vardık ama ilerisi belirliycek gidişhatı açık açık konuştum...
Bakalım neler olucak.
Deli gibi seviyorum, elbette sevginin karın doyurmayacağını ve sadece geminin onunla yürümeyeceğini biliyorum. Ama hayırlısını diliyorum Rabbim'den... Ne benim üzülmemi isterim ne de onun !
Çünkü bugün bulustuk 1-2 saat kadar ve mutluyduk :) yorumlarınız benim için çok kıymetliydi. Fikir veren ve yardımcı olmaya çalışan herkese minnettarım ... Ailemi ve kendimide ezdirmiceme söz veriyorum !!!

yazmış konu sahibi :)

Gerçekten ayrılmanzı ya da sizi üzmek istediğim için yazmıyorum yanlış anlamayın ama bu yazdıklarınızı çözülen bir durum göremedim ben
Adam hala size annem seni seviyor sen düşman gibi davranıyorsun demiş mesela? ??
Bir de bana şu laf çok abes itici geliyor "biz çok yokluk cektik"
Bunu söyleyen eski kötü durumlarını kullanarak kendini acindiriyormus duygu somurusu gibi geliyor bana
Anneye yapışık yaşamanın yoklukla ne alakası olabilir ki
Bile bile lades yapıyorsunuz
İnşallah bunca insan yanılır da siz mutlu olursunuz ama pek öyle görünmüyor

Şuan seni çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım ama sen şuan daha iyi konumdasın bu haksızlığın farkında olan bitek sensin benim ailemde farkındaydı herşeyin ve benim babam yok zor imkanlarla yapıyodum herşeyi herşeyin en kötüsünü aldılar hiçbişeye ses çıkarmadım sürekli aşalanmış hissettim kendimi sürekli ailemle onların arasında kaldım gerçekten zor Allah yardımcın olsun ama benden sana tavsiye sessiz kalma kendi haklarını savun ve nişanlın eğer sana bu konuda destek olmuyorsa sonunuz pekte aydınlık değil üzgünüm çünkü benim nişanım düğünüme 1 ay kala bozuldu aileler bitirdi biz deli gibi sevdik hala daha seviyoruz oda ben gibi arada kldı sürekli ama aileler anlaşamayınca mutlu olunmuyo ve şunu unutma gerçekten düğün iki aile arasında akrabalık gibi bişey siz ne kadar aşık olursanız mutlu olursanız olun eğer aileler hoşnut değilse bi şekilde ilişkide zarar görüyo ve anladığım kadarıyla nişanlın annesine düşkün ilerde evlendiğinde aşk biticek ozaman nişanlın annesinden yana oluck her konuda bununla hiçbi kadın baş edemez mutlu olamazsın üzgünüm çok hemde ama acı gerçekler bu belki ben başıma gelenler yüzünden bu kadar karamsarım ama inan ben her yolu denedim her yolu yinede olmadı sakın yaranmaya çalışma susma ne istiyorsan açık açık söyle aileni ezdirme aşk sevgili hep var ama aile bi tane var hee bide aklıma gelmişken dolduruşa da sakın gelme

Nişanlın en az 30 yaşında olmalı ve annesi terledin sırtına bir şey koyalım diyor öyle mi?
Bu yaşta hala böyle anne kuzusu yetişen erkekler de karakter olarak da bir şeyler eksik kalıyor bence.
Sevdiğin adamı annesi için atamazsın evet ama bence bikaç şey daha aklına yatmazsa bahanen olsun derim ben.

Biz ilk tanistigimzda bazen annemin yaninda uyuyorum demisti, cok garipsemistim ama ustunde durmadim salagim seviyorum ya... Eve gelip anneme ablamlara anlatinca bundan bi halt olmaz dediler.. Biz 2.5 yil ciktik, nisanlandik ve dugune 1 ay kala ayirdi anasi, o da tarafini secti... Yani kisacasi bazen tek bir hareket bile herseyi anlatiyor aslinda ama biz yine de gormezden geliyoruz

Öyle insan sevince gözleri körleşiyor. Ben de nişanlandıktan sonra bunu anlayınca şaştım kaldım. Sevgiliyken anlamıyordum nedense... Bende cok konustum nişanlımda yalnız dün gece değil. Bakalım önce savunuyor sonra haklısın diyor.
Ne olucak ne değişecek bilmiyorum. Eğer ayırmayada kalkar ve bunu başarırsa günahı boynuna ne diyeyim.
Ama bazende bana söyle geliyor, oğlunu seviyor oğluda beni mutluluğunu ister o yüzden sesini çıkarmaz gibi geliyor.
Ama yine de Rabbim bilir olmaz diye birşey yok bu dünyada. Hep hayırlısı için dua ediyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…