canım sende bırazz kuzenını kıskanıyormussun gıbıme geldı buda gaz'a getırmesın seniYok ailemi Allah izin verdiği sürece hayatta ezdirmem. Benim ailem çok afedersiniz bana herşeyin en iyisini almak için bir yerlerini yırtıyor onlarda tık yok. Ne takı takıcaz diye bile düşünmek yok. Neden cünkü nişanlım alıcak umurlarında drğil.
Ya ben yeni gelin halimle eski püskü eve mi gireyim anlamadım ki . 500₺ ne ki a kuzenim istanbula gidicek 2+1 eve 1.500₺ kira vericek. 500 ne yani anlamadım gitti. Ama onların gözündede ben çok ucuyorum. Lüksünü istiyorum idare etmeyi bilmiyorum.
Hayır hayır yanlış anladınız ya da ben yanlış yazdım. Benim değil nişanlımın üzerindekilerinden kastettim
canım sende bırazz kuzenını kıskanıyormussun gıbıme geldı buda gaz'a getırmesın seni
maddıyat gelıp geçici önemlı olan eşinin sana ve ailesine olan tutumuna bak aılesı konusur konusur eşin susar sanada sus derse çekılmez o hayat söylıyım sana
Bizde nişanda erkeğe de takılan kıza veriliyor ondan dedim zaten erkeğe pek bir şey takılmaz.
Bir de nişanlın kirayı ödeyebilecek mi birde geçim derdi var. Tezgahtar olarak aldığı maaşla evi çekip çevirmek kolay olabilecek mi?
Kendince sizi düşünüyor işte peki sevgilin ses çıkarmıyor mu bu durumda
Anladım canım Allah yardımcınız olsun sen zaten çalışmak istiyorum demiştin. Ama iyice ölç biç evlilikte maddiyat önemli oluyor bir çok kavga da bundan çıkıyor hele ki ilk yıllarda. En güzel günleriniz zehir olmasın.Eğer borcsuz evlenir ve sosyal hayatımızı yok edersek evet gecinebiliriz
Beklentinin olmasi normal.ama soyle dusun sonucta evleniyorsunuz.bi yuva kuruyosunuz.kimin ne kadar harcadiginin onemi var mi?İşin maddi boyutunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Kayınvalidenin bu düşkünlüğünü nasıl çözeceğim hiç bilmiyorumm.. Daha şimdiden kayınvalidemi gören herkes ya ne kadar oğluna düşkün diyor. Tamamen hayatını ona endeksli yaşıyor. Kendi kayınvalidesi çağırıyor yatıya gitmiyor. Oğlum işe gidicek ona kalkıcam ben gelemem diye. Gerçi ben onlara gidince kızım gelmiş diye seviniyor ama beni kabullenebilevğini sanmıyorum. Şimdi iyi hoş nişanlıyız tabi. Asıl evimiz ayrı olunca ne yapıcak hiç bilmiyorum. Aklım çok karışık nişanlıma anlatıcam bu kınuyu ayrıntılı şekilde. Ama bana hak verirmi bilmiyorum cünkü o da annesini seviyor ve kendisine kıyamadığını düşünüyor. Çok yokluk çekmişler ve kayınvalidem kızları calısmıs ve kocaya kacmıslar onun içinde oğlu herşeyi olmus,nişanlım içinde anndsi herşey. Anlayamıyorum acaba anne olmadığım için mi ? Aklım çok karışık. Maddi konularıda çok konuştuk gücüm kalmadı ona artık...
Bak şuan benim evlendiğim yaştasın 21 de nişanlandım ailem tanıştırdı yani komşumuzun yeğeni annem konuşmama bişey demedi babamın haberi yoktu çok sonra söyledik babam izin verdi gez tanı dedi 7 ay sonra nişanlanacam diye kendimi paraladım babam biraz daha tanı dedi yok dedim inatlaştım 22 de evlendim ki eşim memur bende yeni memur olmuştum babam senin baban gibi düşünüyodu biraz hayatını yaşa gez toz paranı ye arabanı al diye yok dedim evlendim başım göğe erdi sanki emin ol çokpişmanım şmdiki aklım olsa keşke sanada herşey toz pembe geliyo bulmuş seni. Gibi kızı tabi hiç üzmez nişanlın benim eşim annem seni bi üzsün konuşturmam bile senle derdi annesi ağzıma etti ee annedir silelim mi silemeyiz oldu çok değil evlen 5 6 ay içinde buraya tekrar konu açarsın tecrübe yani sizinki leyla mecnun değil emin ol herkes aynı yollardan geçiyoNişanlım elinden geldiği kadar denge kurmaya calısır arada bende onu cok sevdiğim ve bana çok iyi davrandığı ve el üstünde tuttuğu için kıyamıyorum ona... Konusuyoruz bu konuları ama sen merak etme kimse bize karısamaz bu bizim hayatımız diyor...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerinix için hayırlısı artık :)Beklentinin olmasi normal.ama soyle dusun sonucta evleniyorsunuz.bi yuva kuruyosunuz.kimin ne kadar harcadiginin onemi var mi?
Kayinvalidenin huyunu degistiremezsin.
Belki zaman sana yanildigini gosterecek belkide hakli oldugunu..kafanda buyutme simdiden..mutluluguna odaklan:)
Cok zor bu işler ya seninde kafan karıştı tabi. Pek bişey de diyemiyosun müdahele edilmesini de istemiyorsun haklısın da... Kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya öyleyim suan nasıl bi tavsiye verebilirim ki kendim de benzer seyleri yaşıyorum benim sevgilimin 30 milyar borcu var ödediği krediler hariç . Ailesi için çekti ve para nereye harcandı belli bile değil ama konu bizim düğüne gelince anlayış bekliyorum fedakarlık yap biraz yok annene babana durumu izah et bizden bişey istemesinler takı gibi... bende bu lafların karşısında biraz sesimi çıkartinca benden kötüsü olmadı yazıklar olsun hersey para mi demeye başladı gurur yaptı ne istiyosan alicam bu yaptıklarını unutmcam diye. Biz ilk defa evleniyoruz ya hersey çok güzel olsun istiyoruz haliyle. Bilemiyorum erkek oldukları için mi ama onlar sen ben kadar heves olmuyor hoş diğerlerine haksızlık oluyo ne hevesli adamlar da var allah sahiplerine eşlerine bagislasin hayran kalıyor insan. Ailesiyle eşi arasındaki mesafeyi dengeyi kuran adamlar idolüm :)Bahsettim bu durumdan neden kirayı annenler mi vericekte böyle söylüyor dedim bizi düşünüyor dedi ondan söylüyor sen takılma ona bix nerden istersek bakarız ev diyor
Sorun tezgahtar olmasiysa 31 yasinda isini hakkiyla yapiyorsa sorun ne?Adam 31 yaşında ve tezgahtar mı? Küçümseme değil ama eğitimi falan ne sen üniversite bitiriyosun mesleğin ne olacak ilerde sorun olmaz mı
Annesi hakkında bu sayfaya kadar yazılacak hersey yazılmıştır zaten
Cok zor bu işler ya seninde kafan karıştı tabi. Pek bişey de diyemiyosun müdahele edilmesini de istemiyorsun haklısın da... Kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya öyleyim suan nasıl bi tavsiye verebilirim ki kendim de benzer seyleri yaşıyorum benim sevgilimin 30 milyar borcu var ödediği krediler hariç . Ailesi için çekti ve para nereye harcandı belli bile değil ama konu bizim düğüne gelince anlayış bekliyorum fedakarlık yap biraz yok annene babana durumu izah et bizden bişey istemesinler takı gibi... bende bu lafların karşısında biraz sesimi çıkartinca benden kötüsü olmadı yazıklar olsun hersey para mi demeye başladı gurur yaptı ne istiyosan alicam bu yaptıklarını unutmcam diye. Biz ilk defa evleniyoruz ya hersey çok güzel olsun istiyoruz haliyle. Bilemiyorum erkek oldukları için mi ama onlar sen ben kadar heves olmuyor hoş diğerlerine haksızlık oluyo ne hevesli adamlar da var allah sahiplerine eşlerine bagislasin hayran kalıyor insan. Ailesiyle eşi arasındaki mesafeyi dengeyi kuran adamlar idolüm :)
Çooooo...k haklısınBana kızma ama biz kendimizi yırtsakta 0sen bu adamla evlenecek çilesıni çekeceksin.hayatta tecrübelerden ders alacak kadar zeki insan yoktur.en azından olumlu bakmaya,alışmaya çalış
2 beyazeşyayı ve yatakodası takımını benim babama aldırıyorlar. Halbuki neden böyle?! Elbette ben yardım ederim ama onun ailesinin 1 kuruş bile 1 iğne bile almazken benim babam neden almak zorunda
Teşekkür ederim Allah razı olsunNisanliniza acidiklari icin size is bulmanizi soylemeleri kismina kadar hadi olur vs dedim.Orayi okunca yok artik dedim
İsiniz cok zora benziyor, allah yardimciniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?