Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

canım sende bırazz kuzenını kıskanıyormussun gıbıme geldı buda gaz'a getırmesın seni
maddıyat gelıp geçici önemlı olan eşinin sana ve ailesine olan tutumuna bak aılesı konusur konusur eşin susar sanada sus derse çekılmez o hayat söylıyım sana

Hayır hayır yanlış anladınız ya da ben yanlış yazdım. Benim değil nişanlımın üzerindekilerinden kastettim

Bizde nişanda erkeğe de takılan kıza veriliyor ondan dedim zaten erkeğe pek bir şey takılmaz.
Bir de nişanlın kirayı ödeyebilecek mi birde geçim derdi var. Tezgahtar olarak aldığı maaşla evi çekip çevirmek kolay olabilecek mi?

Yok inanın hiç öyle bir insan değilimdir. Sadece yapılabiliyormus yani birde aynı zamanlar ya o yüzden. Hatta aksine o kıskanır ki onun nişanlısının maddi durumu kat kat iyiyken. Yakın dönemde olunca öyle kıyaslamaya başladım bende.

Eğer borcsuz evlenir ve sosyal hayatımızı yok edersek evet gecinebiliriz

Eğer borcsuz evlenir ve sosyal hayatımızı yok edersek evet gecinebiliriz
Anladım canım Allah yardımcınız olsun sen zaten çalışmak istiyorum demiştin. Ama iyice ölç biç evlilikte maddiyat önemli oluyor bir çok kavga da bundan çıkıyor hele ki ilk yıllarda. En güzel günleriniz zehir olmasın.

Beklentinin olmasi normal.ama soyle dusun sonucta evleniyorsunuz.bi yuva kuruyosunuz.kimin ne kadar harcadiginin onemi var mi?
Kayinvalidenin huyunu degistiremezsin.
Belki zaman sana yanildigini gosterecek belkide hakli oldugunu..kafanda buyutme simdiden..mutluluguna odaklan:)

Bak şuan benim evlendiğim yaştasın 21 de nişanlandım ailem tanıştırdı yani komşumuzun yeğeni annem konuşmama bişey demedi babamın haberi yoktu çok sonra söyledik babam izin verdi gez tanı dedi 7 ay sonra nişanlanacam diye kendimi paraladım babam biraz daha tanı dedi yok dedim inatlaştım 22 de evlendim ki eşim memur bende yeni memur olmuştum babam senin baban gibi düşünüyodu biraz hayatını yaşa gez toz paranı ye arabanı al diye yok dedim evlendim başım göğe erdi sanki emin ol çokpişmanım şmdiki aklım olsa keşke sanada herşey toz pembe geliyo bulmuş seni. Gibi kızı tabi hiç üzmez nişanlın benim eşim annem seni bi üzsün konuşturmam bile senle derdi annesi ağzıma etti ee annedir silelim mi silemeyiz oldu çok değil evlen 5 6 ay içinde buraya tekrar konu açarsın tecrübe yani sizinki leyla mecnun değil emin ol herkes aynı yollardan geçiyo

Çok teşekkür ederim güzel dileklerinix için hayırlısı artık :)

Bahsettim bu durumdan neden kirayı annenler mi vericekte böyle söylüyor dedim bizi düşünüyor dedi ondan söylüyor sen takılma ona bix nerden istersek bakarız ev diyor
Cok zor bu işler ya seninde kafan karıştı tabi. Pek bişey de diyemiyosun müdahele edilmesini de istemiyorsun haklısın da... Kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya öyleyim suan nasıl bi tavsiye verebilirim ki kendim de benzer seyleri yaşıyorum benim sevgilimin 30 milyar borcu var ödediği krediler hariç . Ailesi için çekti ve para nereye harcandı belli bile değil ama konu bizim düğüne gelince anlayış bekliyorum fedakarlık yap biraz yok annene babana durumu izah et bizden bişey istemesinler takı gibi... bende bu lafların karşısında biraz sesimi çıkartinca benden kötüsü olmadı yazıklar olsun hersey para mi demeye başladı gurur yaptı ne istiyosan alicam bu yaptıklarını unutmcam diye. Biz ilk defa evleniyoruz ya hersey çok güzel olsun istiyoruz haliyle. Bilemiyorum erkek oldukları için mi ama onlar sen ben kadar heves olmuyor hoş diğerlerine haksızlık oluyo ne hevesli adamlar da var allah sahiplerine eşlerine bagislasin hayran kalıyor insan. Ailesiyle eşi arasındaki mesafeyi dengeyi kuran adamlar idolüm :)

Sorun tezgahtar olmasiysa 31 yasinda isini hakkiyla yapiyorsa sorun ne?

Sorun konu sahibinin unv mezunu olup nisanlisiyla denk olmayisi ise bu onun secimi.ve burda cok konular gorduk.esi hic calismayan.evde pinekleyen..playst.oynayan..ve esinin maasiyla gecinen koca musvettelerini..

Eskiden sizin gibi dusunurdum denk olmali meslek diye..esim ve ben bu konuda denkiz..buna ragmen boyle dusunmuyorum artik..
Erkek alnin hakkiyla calisiyorsa kimseye muhtac etmiyorsa tamamdir benim icin

Herşey tabiki güzel olsun istiyorum kim istemezki. Ama çok zormuş. Daha alışverişe çıkılmadı zaten ev için falan. Kimseyi almayı planlamıyorum. Ama düşünüyorum işte. Kızıyorum ufak tefekte olsa sinirleniyorum. Sonra sakinleşiyorum. Ama salak gibi oldum ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu durum nereye gidiyor böyle ne olucak hayırlısı bakalım. Evet seviyorum hem de çok ama bu sevgi beni nereye kadar sürüklicek, daha çok mu alevlenicek yoksa pıss diye sönücekmi.. Allah yardımcımız oldun bacım :))

2 beyazeşyayı ve yatakodası takımını benim babama aldırıyorlar. Halbuki neden böyle?! Elbette ben yardım ederim ama onun ailesinin 1 kuruş bile 1 iğne bile almazken benim babam neden almak zorunda

Eger kendileri hiç birşey almiyorsa Baban asla almak zorunda değil canım. Onlar fakir siz zengin olsanız bile boyle bi fikre kapilmamalilar ama o zaman neyse derdim.

Nisanliniza acidiklari icin size is bulmanizi soylemeleri kismina kadar hadi olur vs dedim.Orayi okunca yok artik dedim
İsiniz cok zora benziyor, allah yardimciniz olsun..

Tüm iyi dileklerde bulunan ve bana yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim..
Allah razı olsun

canım benim eşimin ailesi de bu şekildeydi hep sözler verdiler ama tutulmadı sana söz vermişler ama şimdiden tutmamalar başlamış balık baştan kokar malesef bu böyledir.. sen evin hanımısın sana kimse eşin de dahil git çalış diyemez sen biraz taviz vermişsin belli ki. ayrıca baban yapmalı tabi ki ama karşı tarafında ailesi yapmak zorunda ha yapmıyorlar mı eşinle sen yapacaksın o zaman babandan istemeyecekler herşey karşılıklı sevgi bir zaman sonra bitiyor saygı ve değer görmek kalıyor geriye sana şuan saygılaı var ama değer görmüyorsun çünkü çalış diyorlar bu ne ya..kaynanadan olabildiğince uzak dur tatlı dilli olurlar ama sonra sokarlar çok dikkatli ol fazla saygıda eşşekliktendir unutma sana koca çok yaşın küçük okulunu bitir biraz hayatıı yaşa nedir bu kızlarda evlilik acelesi bir bok yok bak evlilikte ütü çamaşır bulaşık yemek ve bide iş hayatı var zor yani ben evliyim 4 aylık kzıım var eşimle delilde gibi severek evlendik herşey süperdiiiii şimdi bu saatte o dışarda ben evde yanlızım hamileliğimden itibaren böyle nerde seven adam nerde sözler veren kaynana kayınpeder senden başka yok babanın kıymetini bil onun sözünü dinle BABANIN SÖZÜNÜ DİNLE bana teşekkür edersin onlar biliyor gerçekten benim güzel kardeşim.

Kıyamam sana yaa. Ben kurduğun cümlelerinden senin çok cici bi kız olduğunu çıkardım. Allah yardımcın olsun ne biçim kaynana o. Şimdiden böyle karışan ilerde tahmin edemiyorum ki karıştığı konular da ufak tefek şeyler değil. Sakın aileni hele ki babanı ezdirme canım benim. Aşk sevgi elbette önemli ama ailenden başka yok bu hayatta. Elin oğlu anasını 1 dinlemez 2 dinlemez. Hele o çalış demeleri sinirden çatladım okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…