Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Kv den gitmediginizde ayilip bayilir sana kin tutar gibi geldi bana. Bide nisanlinin ailesi bisey almiyosa babanada aldirma yazik gunah adama tek calisan o, sen okuyosun okul masrafin babanin ustunde. Su an senin tek sorumluluğun okumak kv cok uzuluyosa girsin kendi calissin yada nisanlin ek is yapsin. Erkek annelerinin hepsinin akli zehir gibi calisiyo maşallah halbuki kiz aileleri aman kizim mutlu huzurlu olsun derdinde.

Acımasız bir söyleme şekli olsa da çok doğru.
Katılıyorum.

ya beni bi abla olarak gör yada tecrübeden agzı yanmış bu iş seni çok yorar dua et Allaha sığın istiareye yat dene yani ama benim net fikrmi henüz yolun başında yoluna bakman evlieninice boşanmak çok zor ama nişanlı iken o kadar basitmişki ah şimdiki aklım olsa

Zaten bix önceden herşeyi beraber alalım beraber öderiz dedik ama onun ailesine söyleyince olmaz öyle şey herkes kendi alıcağını alıcak dediler.

meraba canim :)
cok guzel anlatmissin konuyu. benim nisanlimda annesine cok duskun anneside ona cok duskun senin nisanlin ilk cocukmu bilmem ama bu etki ediyor duskun olmalarina.
benim kaynanada istemeye geldiklerinde sozde nisanda hic yuzu gulmedi aynen senin dedigin gibi fotolardada belli.
ve simdi biz uc bucuk aydir konusmuyoruz cunku o ailesini korudu bana karsi. senin dedigin sorunlar bizdede vardi. bir dugun tarihi kararlastirmaya gittik onlarin evine (once onlar bize geldi ertesi gun biz gittik onlara) bize geldiklerinde dedilerki oglul kredi cekecek evin esyasini alcak gelinle beraber oderler dediler babam bizim evde sesini cikarmadi ertesi aksam bu konuyu konusmaya onlara gittigimizde kaynana kiyamaeti kopardi benim oglumun kiciknda donu yok siz bizden bisey isteyemezsiniz diye halbuki benim alyansimdan baska ne taki taktilar nede bisey yaptilar. neymis benim babam yatak odasi mutfak kucuk elektronik aletlerini kucuk seyleri alcakmis kendi oglu kredi cekip ikimiz odeyecekmisiz. babam aldiklarini odeyecek bu bir ikinciside ben evlenince borc odeyecem mantiga bakin siz. ve kaynana oglum biseye karisamaz dugun ayarlamasinda falan hep biz yapcaz onun bi fonksiyonu yok dedi. yani krediyi oglu cekecek ama yonetmenlikde kaynana oynayacak. senin dedigin gibi adaletsizlik bu baska bisey degil ya. ve biz uc bucuk aydir konusmuyoruz

net fikrim ailenle herşeyi anlat annesinede böyle olamz sen biz evlenince bu kadar içimizde oalamazsın de nişanlınada çizgini çiz bak kötü olacak ya çok tedirgin oldum ben bak bakalmı napacaklarki sorun cıkarırlarsa bu bahane ile ayrıl ve hayatına mis gibi devam et şimdiki üzülmen evliyken üzülmenden daha az olacak emin ol

Yok maddi durumları iyi değil. Zaten ben bir beklenti içinde değilim ama onlar benim ailemden cok beklentileri var sanırım

Acimasiz olan onlar. Iste bu yuzden konu sahibi de acimasiz olmali. Yoksa bunlar adamin tepesine cikarlar. Bir kurus yardim etmedikleri gibi, yarin bu kizi calistirip, parasini bile yer bu insancik(?)lar.

Bana da öyle geliyor.
Kayınvalide şimdiden sinyalini vermiş zaten.
Okuyan kıza çalış diyor.

Zaten bix önceden herşeyi beraber alalım beraber öderiz dedik ama onun ailesine söyleyince olmaz öyle şey herkes kendi alıcağını alıcak dediler.

Aa nişanlın kendi alınca onlar mı almış sayılıyor, sen alınca da baban almış saysınlar madem.

Benim tavsiyem,
İyi bir törpü bul, tırnaklarının bakımını ihmal etme,
belli ki ilerde çook kullanman gerekecek

Yok yok iyi niyet iyidir ama gerçekleri de yoksayma.

Nişanlım elinden geldiği kadar denge kurmaya calısır arada bende onu cok sevdiğim ve bana çok iyi davrandığı ve el üstünde tuttuğu için kıyamıyorum ona... Konusuyoruz bu konuları ama sen merak etme kimse bize karısamaz bu bizim hayatımız diyor...

daisy yavazgeçebilirmisin bu adamdan vazgeçebilirsen vazgeç canımsın okuluna bak bitir ailene faydan olsun bak evlilik aşk bunlar gelri seni bulur ama bu adam olmamalı adam bu anneyee dur demiyorsa olmamalı bu anneyle olmaz adam iyiyse bile anne buysa olmuyor be canım ah bilsen ben ne tip insanlara karıştım evlenip ama nasıl mutluydum başta yapma bunlar ın ilk halleri benimkilerden beter benimkiler sonra besbeter oldular canımsın bırak yoluna bak sen daha küçüksün okuluneğitimi kariyerin bunlara bak

canımsın daha açık konus bize yazdıgın gibi konus ailenede 1 lira harcatma yapma sakın çalışmama de ailem almayacak de net ol net net net net olamamnını bedeli agır olur sne kızsın o erkek sen birşey yapma lütfen bak yaptım bin pişmanım lütfen ya içim yanarak yazıytorum keşke bırakıp youlna gidebilsen keşke ama sanmıyorum

:)) ne bileyim utanıyorum ya ters cevap vermeye. Çok yüz verip samimi olmuyorum zaten mesafemi koruyorum ama ne bileyim ya böyle olunca da düşün düşün ben yıprandım

Şimdiden herşey belli
Ben bu kaynanayı çekerim, gülün dikeni niyetine dersen devam et
Ben etmezdim ama yerinde olsam

Bi onun mu oğlu var , oğlu tezgahtarmış ta acıyomuş ta git oğlum oku daha rahat bi işe gir desin o zaman
Sende başka annenin kuzusu değil misin, oğluma acırım ama geline çemkiririm daha evlenmeden çalışıp çalışmamasına laf ederim demek bu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…