- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Bunu kayınvalidem bana biz yalnızken söyledik ama nişanda ve sözde bile herkes bana dediki. Nişanlın senin yanına gelince kayınvaliden sararıp soldu. Dedi herkes. Nişanlımda çok sever annesini babasına hakaret eder annesine asla. Ama ben eleştirdim bu konularda hak veriyor evet diyor haklısın. Hem bide keşke sadece annesi olsa ablaları ve yiğenleride cok baglı. Hep bebeğim yavrum diyorlar. Benim yanımda hep vay be cok yakısıklısın ya kocum.
Hatta bir keresinde ablasının dükkanı var cık kapıya da az müşteri gelsin dedi ben çok kıskancım birde çok kızmıltım ama belli etmedim
Bi de bana acıyor demiş
Bana çok ezikçe geldi ve hep annesi ne yapsa haklı olacak gibi
Acınacak neyin var alın terinle çalışıyosun, tezgahtarlık zorsa rahat bi iş için çalış çabala
Ama annem bana acıyor diyen birinden soğurum ben mesela
Bu kaynana "gece ortanızda uyurum" kaynanagillerden bile değil, seni dışarı atar oğluyla yatar bu kadın aman aman.
Şimdiden herşey belli
Ben bu kaynanayı çekerim, gülün dikeni niyetine dersen devam et
Ben etmezdim ama yerinde olsam
Bi onun mu oğlu var , oğlu tezgahtarmış ta acıyomuş ta git oğlum oku daha rahat bi işe gir desin o zaman
Sende başka annenin kuzusu değil misin, oğluma acırım ama geline çemkiririm daha evlenmeden çalışıp çalışmamasına laf ederim demek bu resmen
hay ağzına sağlıkPardon ama her gece oglunu mu bekleyecekmis siz evliyken? Al iste bir ruh hastasi daha. Annecim artik herkes kendi kocasini beklesin deseydin. Bir daha sana git calis derlerse de, bence siz gidin calisin da, oglunuza bir parca esya alin de. Yuzsuz yuzsuz birde sana mi calis diyorlar. Yandin kizim sen yandin.
Harbi çok itici, oğlu tezgahtar diye acıyor, ama bu kıza okurken tezgahtarlık da yap diyorlar.
Ya arkadaş sevmiş, ailesini bile karşına almış ama çok mu aramış demeden geçemiyor insan. Yaş daha 22 ne işin var senden neredeyse 10 yaş büyük bir adamla böyle sorunlu bir ailenin içine karışmaya ....
Çalış gez toz, hayatını yaşa en az 26 ya kadar ya...
ben de göz göre göre ne kızımı ne kardeşimin böyle bir aileyle evlenmesini isterim adam tezgahtar kızdan yaşça büyük daha şimdiden ailecek bir şey yapmamaya çalışıp yüklerini konu sahibine ve babasına atmanın derdindelerSen benim kızım olsan aşkından ölsen de çeker alırdım seni
Oğlu mıymıy bi tip annesi de tek kendi evladını düşünen saplantılı bi kadın
Mesaim bitti gidiyorum
Gıcık oldum şunlara
Canim iste isin icine para girince ailesine mi veriyor nisanlin aldigini ?
Acele etme ölç tart mezun olur olmaz kostura kostura evleniyorsn ne acelen var yahu bir işe gir hayata adim at heleki anlattklarina gore bu aile seni cok zorliyicak ben pek parlak göremedim gelecegini k.bakmaÖncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim... Destekleriniz muazzam ve benim için önemli. Herkese tek tek yazamadım telden girdiğim için. Ben normalde cok kıskanc bir insanım. Hüç aklımda yokken gürdi hayatıma. Gerçektem kişiliği oturmuş,samimi ve beni bir kere olsun kırmayan bir insan. Annesiyle bağlılıklarını bu denli bilmiyordum. Yeni yeni şahit oluyorum aslında. Ama bunlar çok küçük bir aile ve hepsi birbirine sapkın derece de bağlı. Bizde aksine çok geniş bir aileyiz ve severiz sayarız ama bu kadar da değil. Burnu kanasa birinin hepsi ayılıp bayılıyor. Mesela yiğeni estetik bir amelşat oldu hepsi ağladılar. Nişanlım bile ilk defa sesi telefonda ağlamaklı geldi şok oldum. Ki kendisinin daha bırakın ağlamayı gözlerinin bile dolduğuna şagit olmamıştım. Bir gün çok sinirlendim ve herşeyi söyledim. Beni aile ilişkiniz yoruyor dedim. Eğer bu böyle giderse biz ayrılırız dedim. Çünkü ben buna alışkın değilim ve resmen senin mutluluğunu isterken benimle paylaşamamaya başladılar dedim. Çok istiyorlarsa ömür boyu onlarla dur ama bu şekilde olursa bu iş yürümez dedim. Hak verdi onlarda beni seviyorlar işte napayım dedi. Ama kendisi de çok düşkün yani. Napayım kıyamıyorum da seviyorum da ama bazen ya ben çok mu acele ettim diyorum. Şimdi babası kanser mesela. Bugün ilk terapi günü aldık hastaneden izinliydi bütün gün onlarla gezdik. Zaten haftada bir görüşüyoruz. Kızmadım bugün için ama bunaldım bugün ve direk yazmak istedim artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?