Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

sen bunu ailenle konusmalısın herçeyi bilmenliler ve nişanlınada çok net heşreyi konusmalısın sinirlenir vs boş konusursa bir gram düşünme bile önce bize yazdıgın gibi nişanlınla bi konusa annesiyle konus ailenle konus net açık dimdik dur bakalım napacaklar

Haklısınız ama böyle de ailesi için bizi yakmak istemiyorum. Bazen ona çok uzaklara taşınalım diyorum ne de iyi olur diyor...

Sana biri su falan getirsin, iyimisin :)
paraladın ay kendini, konu sahibinden çok şu çabana içim yandı yeminle

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum yapma ya valalhi çok perişan oldum vazgeç bak keşke birisi benim için bunca şeyi nişanlı iken uyarsaydı

Yok maddi durumları iyi değil. Zaten ben bir beklenti içinde değilim ama onlar benim ailemden cok beklentileri var sanırım
Tek maasla cok zor olur ama.Nisanlin bisey demiyosa onlarin beklentilerini kulak ardi et bence.Aileler bulustugunda yapabileceklerinizi soyleyin.Simdiden sıkıntıya sokmuslar seni ya daha evlenmeden

Bu iki kişinin evi olacağından ikiniz masrafları bölüşüyor olmalısınız. Babanız almak zorunda değil herhangi bir şeyi, nitekim onun ailesi de almak zorunda değil. İkiniz beraber alın, borcu da beraber ödeyin. Bunun böyle olduğunu ailelere söylemek zorunda değilsiniz. 30 yaşındaki nişanlınız ailesine "Biz hallediyoruz, siz rahat olun" diyebilmeli. Ben ve eşim 25 yaşındayız, bu sene evlendik, "Yapılacak bir şey var mı" diye soranlara hep "Biz hallediyoruz" dedik, bitti gitti.

Bir annenin oğluna bu denli düşkünlüğü başlı başına bir sorun zaten, nişanlının tavrı ne? O da düşkün mü bu kadar?
Vallahi benim arkadaşım 5 senedir birbirine düşkün Ana-Oğul'dan çekiyor ve eşi de düşkün bir karşılık var yani, eşi her sabah annesini görmeden işe gitmiyor, akşam da aynı şekilde, arkadaşım annesine gitse annemi de götür! Annesine bile tek başına gidemeyecek neredeyse, altlı üstlü oturuyorlar ama yeme, içme bir hatta kayınvalidesiyle kahvaltı yapıyorlar her sabah, annesi gelse k.validesi de bitiyor kapı' da, çok zor, gerçekten çok zooor..

Sana bir su falan getirsin biri, iyimisin :)
paraladın ay kendini, konu sahibinden çok şu çabana içim yandı yeminle
ya bi kaç konuma bakarsanız ben hariak bir aileye düştüm sanıp nişlanlandım bana bayılıyorlardı vs ve anne ogul düşkülnülüğü kuma olması gibi kadar kötü birşey ve bu kadar açıkca belli eden bi anne neler neler yapar ookuyan kızı çalıştırmaya çalışan kızın ialesinden para koparmaya calsıan olmaz işte oy oyy ama inş vazgeçerde sanmam

Bi de bana acıyor demiş
Bana çok ezikçe geldi ve hep annesi ne yapsa haklı olacak gibi
Acınacak neyin var alın terinle çalışıyosun, tezgahtarlık zorsa rahat bi iş için çalış çabala
Ama annem bana acıyor diyen birinden soğurum ben mesela

Haklısınız ama böyle de ailesi için bizi yakmak istemiyorum. Bazen ona çok uzaklara taşınalım diyorum ne de iyi olur diyor...
taşınmaz canımsın sor bak deidğim gibi bu hayati bi karar otur annesiylede ogluylada net konus bak göreceksin

Annesi ona acıyorsa o zaman okuyan kıza çalış demek yerine oğluna oku da rahat bir işin olsun desin mesela.
Kıza çemkirmek neden yani.
Katılıyorum acıma olayına.

anlıyorum zaten ne demek istedigini :)
çırpınışını sevimli buldum sadece, takıldım yanii

• Küçükken annesi uyandırmaya bile kıyamazmış bazen okula göndermezmiş. Babası da hiç oku oğlum dememiş. O da askerlik yapmıs orda burda calısıp 30 bin ₺ gibi bir para büriktirebilmiş ancak.
Bir yaşıma daha girdim böyle okumama bahanesi mi olur yaa
Ailesi siz hemen iş bul çalış diyor ki ilerleyen zamnda oğullarının çalışmasına kıyamaz işten çıkarıp bütün yükü size yükleyecekler Ben beklerim bu aileden

Bunu kayınvalidem bana biz yalnızken söyledik ama nişanda ve sözde bile herkes bana dediki. Nişanlın senin yanına gelince kayınvaliden sararıp soldu. Dedi herkes. Nişanlımda çok sever annesini babasına hakaret eder annesine asla. Ama ben eleştirdim bu konularda hak veriyor evet diyor haklısın. Hem bide keşke sadece annesi olsa ablaları ve yiğenleride cok baglı. Hep bebeğim yavrum diyorlar. Benim yanımda hep vay be cok yakısıklısın ya kocum.
Hatta bir keresinde ablasının dükkanı var cık kapıya da az müşteri gelsin dedi ben çok kıskancım birde çok kızmıltım ama belli etmedim

Sana bir şey söylücem bunu çok dikkate al o deliler gibi aşık olduğun adamdan ailesi yüzünden evlendikten sonra nefret edeceksin annesiye olan her yakınlaşmaları her sorun da annesini savunması seni ondan defalarca soğutacak.
Artık aşık olduğunuz adam değil ailesi önemli evlenmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…