- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
:)) ne bileyim utanıyorum ya ters cevap vermeye. Çok yüz verip samimi olmuyorum zaten mesafemi koruyorum ama ne bileyim ya böyle olunca da düşün düşün ben yıprandım[/QUOTE sen bunu ailenle konusmalısın herçeyi bilmenliler ve nişanlınada çok net heşreyi konusmalısın sinirlenir vs boş konusursa bir gram düşünme bile önce bize yazdıgın gibi nişanlınla bi konusa annesiyle konus ailenle konus net açık dimdik dur bakalım napacaklar
ya beni bi abla olarak gör yada tecrübeden agzı yanmış bu iş seni çok yorar dua et Allaha sığın istiareye yat dene yani ama benim net fikrmi henüz yolun başında yoluna bakman evlieninice boşanmak çok zor ama nişanlı iken o kadar basitmişki ah şimdiki aklım olsa
canımsın daha açık konus bize yazdıgın gibi konus ailenede 1 lira harcatma yapma sakın çalışmama de ailem almayacak de net ol net net net net olamamnını bedeli agır olur sne kızsın o erkek sen birşey yapma lütfen bak yaptım bin pişmanım lütfen ya içim yanarak yazıytorum keşke bırakıp youlna gidebilsen keşke ama sanmıyorum
kesinlikle katılıyorum yapma ya valalhi çok perişan oldum vazgeç bak keşke birisi benim için bunca şeyi nişanlı iken uyarsaydıBir de şu var.
Anne oğluna fazla düşkün o belli de nişanlı da aşırı anneci.
Bir kere şu her gece oğlunu bekleme konusunda nişanlı ağzını açıp bir şey demediyse bu gerçeğe dökülecek demektir.
Bilemedim. Anneci erkekler evlenince de değişmiyor.
Nice örneklerini gördük burada.
Tek maasla cok zor olur ama.Nisanlin bisey demiyosa onlarin beklentilerini kulak ardi et bence.Aileler bulustugunda yapabileceklerinizi soyleyin.Simdiden sıkıntıya sokmuslar seni ya daha evlenmedenYok maddi durumları iyi değil. Zaten ben bir beklenti içinde değilim ama onlar benim ailemden cok beklentileri var sanırım
ya bi kaç konuma bakarsanız ben hariak bir aileye düştüm sanıp nişlanlandım bana bayılıyorlardı vs ve anne ogul düşkülnülüğü kuma olması gibi kadar kötü birşey ve bu kadar açıkca belli eden bi anne neler neler yapar ookuyan kızı çalıştırmaya çalışan kızın ialesinden para koparmaya calsıan olmaz işte oy oyy ama inş vazgeçerde sanmamSana bir su falan getirsin biri, iyimisin :)
paraladın ay kendini, konu sahibinden çok şu çabana içim yandı yeminle
Haklısınız ama böyle de ailesi için bizi yakmak istemiyorum. Bazen ona çok uzaklara taşınalım diyorum ne de iyi olur diyor...
Bi de bana acıyor demişBir de şu var.
Bir kere şu her gece oğlunu bekleme konusunda nişanlı ağzını açıp bir şey demediyse bu gerçeğe dökülecek demektir.
taşınmaz canımsın sor bak deidğim gibi bu hayati bi karar otur annesiylede ogluylada net konus bak göreceksinHaklısınız ama böyle de ailesi için bizi yakmak istemiyorum. Bazen ona çok uzaklara taşınalım diyorum ne de iyi olur diyor...
Bi de bana acıyor demiş
Bana çok ezikçe geldi ve hep annesi ne yapsa haklı olacak gibi
Acınacak neyin var alın terinle çalışıyosun, tezgahtarlık zorsa rahat bi iş için çalış çabala
Ama annem bana acıyor diyen birinden soğurum ben mesela
ya bi kaç konuma bakarsanız ben hariak bir aileye düştüm sanıp nişlanlandım bana bayılıyorlardı vs ve anne ogul düşkülnülüğü kuma olması gibi kadar kötü birşey ve bu kadar açıkca belli eden bi anne neler neler yapar ookuyan kızı çalıştırmaya çalışan kızın ialesinden para koparmaya calsıan olmaz işte oy oyy ama inş vazgeçerde sanmam
Küçükken annesi uyandırmaya bile kıyamazmış bazen okula göndermezmiş. Babası da hiç oku oğlum dememiş. O da askerlik yapmıs orda burda calısıp 30 bin ₺ gibi bir para büriktirebilmiş ancak.
Bir de şu var.
anlıyorum zaten ne demek istedigini :)
çırpınışını sevimli buldum sadece, takıldım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?