- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Evet kizlar size bir sorum var esim bugun sınava gitti bende gelmek istiyorum dedim cocugum olunca yaninda iki saat beklemeyin dedi .. Bende ustelemedim... Buraya kadar sorun yok sonra calistigi yerden kendinde sekiz yas buyuk bir abla var yeni geldi dogu gorevine bu da ayni yerde sinava girecekmis benide gotur demis benim esimde tamam abla demis ben bunu bu abla denen insan arayinca cikarken bana hbr ver diyince duydum o an birsey diyemedim.. Daha ne kadini gordum ne tanidim sanirim esi ve cocuklari yaninda degil burda kendi yaşıyor die duymuştum..
Benim en yakin arkadasim da bu kadini bizim arabanin on koltuğunda gormus marketteyken sok olmus ( cok yakin arkadasim oldugu icin birbirimizden bisey saklamayiz ) bana dedi bende bisey diyemedim... Simdi bana bi akil verin bu kadin on koltuga hangi samimiyetle binmis olabilir ben simdi esime ne tepki vermeliyim cok fena oldum
Biliyorum ama bama laubali geldi ya arkadasimda ole diyince acaba yakin falan mi yakaladi die kaldi kafamdaNe farkı var önle arkanın?
Ben herzaman esimim is yerine ugrayip bi cayini icen bi insanim bugunde komserlik sinavi vardi o yuzden gittiler fakat bu kadina hic denk gelmedim .. Ben gittigimde hep disaridaydi vatsap profili falanda bildigin plaj ustu fotorafi aklima soru isareti dustu rahat bi insan sanirimEsiniz sanirim polis.eger oyleyse (sakin yanlis anlasilmasin)calisma ortamlarinda genelde erkek oldugu icin normal bence.bhem arabada baska kimse yoksa one oturabilir.bu kisinin kendiyle alakali.bence hemen ehvama kapilmayin esinizden supheniz yoksa.beklemede kalin bakalim esiniz bahsedecek mi.x ablayla gittik faln diye.bahsederse kirildiginizdan bahsedersiniz.bence cok abartmamak lazim.is arladas sonucta ayni okul.
Zaten on arka falan degilde aklima takilanda kadinin rahatligi gel beni al demesi falanArabada ikisi varsa mecbur one oturacak yani ozel şoför gibi arkaya oturacak hali yok ya. Ben burda on koltuga takilmazdimda kadinin ne isi var ona takikirdim
Evet uyuz olurum boyle kadinlaraZaten on arka falan degilde aklima takilanda kadinin rahatligi gel beni al demesi falan
Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucakArkada oturunca esinize soför muamelesi yapmis gibi olur
Konu sahibi ben burda kadinin beninde götür demesine takıldım ben olsam karsidaki teklif etmeden arabasina binmem tuhaf geldi.
bence oyle bisey yapmayin.kendinizi ve esinizi kucuk dusurursunuz.ne diyeceksinizki kadina neden on koltuga oturdun mu.Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak
Soyledi ama kedin aradiktan sonra dedi hayirdir falan dedim o da söyledi durustce eside uzakda askermis hepsiyle tanismis esimle falanda bilmiyorum kafam cok karisik..sanirim bilmiyorumEşin seninle bunu paylaşmadı mı?
Sınava beraber gideceklerini yani?
Rahatsiz olduğumu ve birdaha boyle birseyin olmamasi gerektigini ustune vurgu yapa yapa soyluycem.. Cunku hadi ben biliyorum ama diyer görenlere ne dicem milletin agzi torba degil kaldiki cok kucuk bir ildeyim herkes herseyi duyuyor.. Akillanmazsada ben is arkadaslarimin arabasina biner gelirim bi kac kez kendini düzeltirOlabilir.dedigim gibi kadinla alakali.siz veya ben binmeyiz ya da mecbur kalirsak arkaya otururuz.esinizden supheniz yoksa cok dallandirip budaklandirmayin konuyu bence.esiniz sinava girdiginden eminsenz ve saatinde gelip gittiyse sorun yok.eger tera tepmeyecekse ama azcik trip hakkinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?