Cok mu abarttim?

Fedakar anne

hayat zor ...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
358
251
23
Evet kizlar size bir sorum var esim bugun sınava gitti bende gelmek istiyorum dedim cocugum olunca yaninda iki saat beklemeyin dedi .. Bende ustelemedim... Buraya kadar sorun yok sonra calistigi yerden kendinde sekiz yas buyuk bir abla var yeni geldi dogu gorevine bu da ayni yerde sinava girecekmis benide gotur demis benim esimde tamam abla demis ben bunu bu abla denen insan arayinca cikarken bana hbr ver diyince duydum o an birsey diyemedim.. Daha ne kadini gordum ne tanidim sanirim esi ve cocuklari yaninda degil burda kendi yaşıyor die duymuştum..
Benim en yakin arkadasim da bu kadini bizim arabanin on koltuğunda gormus marketteyken sok olmus ( cok yakin arkadasim oldugu icin birbirimizden bisey saklamayiz ) bana dedi bende bisey diyemedim... Simdi bana bi akil verin bu kadin on koltuga hangi samimiyetle binmis olabilir ben simdi esime ne tepki vermeliyim cok fena oldum

Ben olsam bende sinir olurdum. Hayır bisey olucagindan değil belki ama kadindaki o rahatlik ne öyle? Bence esine tavrini güzelce belli et. Herkes haddini bilsin. Sen böyle bise yapsan? esine bunuda bi sor cnm

Sizinle ayni dusuncedeyim bende bir bayanim bu kadar rahatlik neyin nesi allah askina esim kocasiyla falan tanismis ama ben ne kendine denk geldim ne gordum suan kafamda deli sorular..

Esiniz sanirim polis.eger oyleyse (sakin yanlis anlasilmasin)calisma ortamlarinda genelde erkek oldugu icin normal bence.bhem arabada baska kimse yoksa one oturabilir.bu kisinin kendiyle alakali.bence hemen ehvama kapilmayin esinizden supheniz yoksa.beklemede kalin bakalim esiniz bahsedecek mi.x ablayla gittik faln diye.bahsederse kirildiginizdan bahsedersiniz.bence cok abartmamak lazim.is arladas sonucta ayni okul.

Ben herzaman esimim is yerine ugrayip bi cayini icen bi insanim bugunde komserlik sinavi vardi o yuzden gittiler fakat bu kadina hic denk gelmedim .. Ben gittigimde hep disaridaydi vatsap profili falanda bildigin plaj ustu fotorafi aklima soru isareti dustu rahat bi insan sanirim

Arkada oturunca esinize soför muamelesi yapmis gibi olur
Konu sahibi ben burda kadinin beninde götür demesine takıldım ben olsam karsidaki teklif etmeden arabasina binmem tuhaf geldi.

Arkada oturunca esinize soför muamelesi yapmis gibi olur
Konu sahibi ben burda kadinin beninde götür demesine takıldım ben olsam karsidaki teklif etmeden arabasina binmem tuhaf geldi.
Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak

Olabilir.dedigim gibi kadinla alakali.siz veya ben binmeyiz ya da mecbur kalirsak arkaya otururuz.esinizden supheniz yoksa cok dallandirip budaklandirmayin konuyu bence.esiniz sinava girdiginden eminsenz ve saatinde gelip gittiyse sorun yok.eger tera tepmeyecekse ama azcik trip hakkinizdir.

Rahatsiz olduğumu ve birdaha boyle birseyin olmamasi gerektigini ustune vurgu yapa yapa soyluycem.. Cunku hadi ben biliyorum ama diyer görenlere ne dicem milletin agzi torba degil kaldiki cok kucuk bir ildeyim herkes herseyi duyuyor.. Akillanmazsada ben is arkadaslarimin arabasina biner gelirim bi kac kez kendini düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…