Cok mu abarttim?

Bence bunda bir şey yok. O arkadaşıyla tanışmamanız sizi germiş sanırım. Yoksa olur öyle, ben iş arkadaşlarımın aracında arkaya binmeye utanıyorum ki bu ikilemimi bildirince onlarda arkaya geçmemin hoş olmayacağını söylüyorlar.

hatta bazen eşleri beni önde görür kalkmak isterim, hem arkadaşı hem eşi sitem ederler. bunlar gerçekten minik şeyler. hiç kendinizi ve evliliğinizi yormayın.

DEJAVU
ben bu konuyu görmüş gibiyim
fikrime gelince sıkmayın canınızı arkadaşı diye düşünün

Bence çok abartmış sınız benim isyerumde de benden 8 10 yaş küçük gençler var bazen benim bazen onların arabalarıyla öğlen yemeğe gideriz kardeşim gibi onlarda bana abla abla der illa bir art niyet aramayın yani hele polislik gibi bir meslekte kadın erkek değil mesai arkadaşı olmak esastır

Bence de kadinin yaptigi yanlis. Ne bu samimiyet one oturmalar falan

Arkaya mı geçecekti. Arabaya binmesi değil de öne oturmasına takıldı iseniz boşuna takılıyorsunuz bence
Ha arabaya binmesine takılıyorsanız da boşa takılıyorsunuz. 8 yaş büyükmüşş bir de.

Bence abartmissin. Is arkadasina sofor muamelesi yapip arkaya oturmasi daha ayip. Ama ben onceden bilmek isterdim. Su kisiyle gidecegim falan diye onceden soylemeliydi bence.

arabada kımse yok ön koltuga oturacak normalde ben olsam bende üzülür takardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…