- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Yok ya koltuk meselesi degil bu dicegim bu rahatligin gel al beni demesinin rahatligi nerden geliyor..bence oyle bisey yapmayin.kendinizi ve esinizi kucuk dusurursunuz.ne diyeceksinizki kadina neden on koltuga oturdun mu.
Aslında aklima acaba yakin mi gordu arkadasimda bu sekilde beni uyarmaya calisti onu anlamadimArkaya otursaydı kocanıza özel şoförü muamelesi yapmış olacaktı. Nezaketen öne oturmuş, doğrusu da budur.
Ayrıca eşiniz elbette erkek yada kadın bir tanıdığını gittiği yere götürebilir, bunu gören insanlar fesat diye iyilik de mi yapılmasın artık insanlar?
Soyledi ama kedin aradiktan sonra dedi hayirdir falan dedim o da söyledi durustce eside uzakda askermis hepsiyle tanismis esimle falanda bilmiyorum kafam cok karisik..sanirim bilmiyorum
Esim hep abla diyor .. Yanimda hep oyle konustu acaba bu da bi sifremi ki ya kafayi yicemmTanışıklık varsa ön koltukta oturulur zaten. Tanışıklık yoksa ya da yeni tanisma olduysa arka koltuğa otururum, şoför muamalesi yapmak gibi olmasın ama onde oturmak rahatsız eder beni derim. Belirtirim yani.
Eşinin iş arkadaşıyla abla diyorsa önde oturması doğal olandır.
Aslında aklima acaba yakin mi gordu arkadasimda bu sekilde beni uyarmaya calisti onu anlamadim
Ilk once esim yicek zaten zilgiti sonrada tanisicam ilk bakicam eger bi falsosunu gorursem rezil edicem nasil olsa esimle bisey olduysa kendi bello eder kiskancligini cunku fotosunada baktim cok ustun olarak ondan guzelimBilemiyorum bende şimdi mi söylenir bu diye kızabilirdim.
Önde oturmasında bir şey yok arka da otursa tuhaf olurdu asıl şofor gibi.
Ama samimiyetleri rahatsız ettiyse kadınla değil eşinle konuşmalısın,işyerine gidip kadını terslemek küçük düşürür,kadını merak ediyorsan da görmeye gittiğinde tanışırsın
Kk de okadar seyler okuyoruz ki artik kimseye guvenemiyorum sadece bir ay once gelip bu kadar samimi olmasi beni supheye dusurduEşinize güveniyor musunuz?
Önemli olan buç
Eşinize güveniyorsanız elalemin fesat insanlarına takılmayın.
Eşiniz kibar bir erkek demek ki bir kadını gideceği yere bırakmış. Asıl bırakmasa kaba saba olsa kötü bir durum olurdu.
Gayet normal bir şey iş arkadaşını gittğiğ yere götürmesi
İkisi de aynı sınava girecekse bunun muhabbeti olmuştur, beni de alirmisin zor olur vs bir şekilde yani. Ön koltukta oturmayip arkada olsa şoför muamelesi olur. Özel şoförü gibi yani. Başka bir şeyden suphelenmiyorsan içini karartma. Kafama çok takıldı diyorsan çaktırmadan gözlemle.Esim hep abla diyor .. Yanimda hep oyle konustu acaba bu da bi sifremi ki ya kafayi yicemm
Arka koltuğa mı oturacaktı?
Arabada kimse yokken binen kişi önde oturur yani. Eşiniz şoför gibi önde tek mi oturacaktı?
Sizin muhattabınız kadın değil eşiniz ne münasebet gideceksiniz ya.Kadının öyle bi niyeti yoksa ne konuma düşeceğini de hesap ettiniz mi?Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak
Arkada oturup eşine özel şöförü muamelesi yapsa daha mı iyiydi
Ben arabamla bir tanıdığımı bir yere bırakacak olsam kadın da olsa erkek de olsa arabada kimse yoksa arkaya oturmasına bozulurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?