Cok mu abarttim?

Tanışıklık varsa ön koltukta oturulur zaten. Tanışıklık yoksa ya da yeni tanisma olduysa arka koltuğa otururum, şoför muamalesi yapmak gibi olmasın ama onde oturmak rahatsız eder beni derim. Belirtirim yani.
Eşinin iş arkadaşıyla abla diyorsa önde oturması doğal olandır.

Aslında aklima acaba yakin mi gordu arkadasimda bu sekilde beni uyarmaya calisti onu anlamadim

Soyledi ama kedin aradiktan sonra dedi hayirdir falan dedim o da söyledi durustce eside uzakda askermis hepsiyle tanismis esimle falanda bilmiyorum kafam cok karisik..sanirim bilmiyorum

Bilemiyorum bende şimdi mi söylenir bu diye kızabilirdim.
Önde oturmasında bir şey yok arka da otursa tuhaf olurdu asıl şofor gibi.

Ama samimiyetleri rahatsız ettiyse kadınla değil eşinle konuşmalısın,işyerine gidip kadını terslemek küçük düşürür,kadını merak ediyorsan da görmeye gittiğinde tanışırsın

Esim hep abla diyor .. Yanimda hep oyle konustu acaba bu da bi sifremi ki ya kafayi yicemm

Aslında aklima acaba yakin mi gordu arkadasimda bu sekilde beni uyarmaya calisti onu anlamadim

Eşinize güveniyor musunuz?
Önemli olan buç
Eşinize güveniyorsanız elalemin fesat insanlarına takılmayın.
Eşiniz kibar bir erkek demek ki bir kadını gideceği yere bırakmış. Asıl bırakmasa kaba saba olsa kötü bir durum olurdu.
Gayet normal bir şey iş arkadaşını gittğiğ yere götürmesi

Ilk once esim yicek zaten zilgiti sonrada tanisicam ilk bakicam eger bi falsosunu gorursem rezil edicem nasil olsa esimle bisey olduysa kendi bello eder kiskancligini cunku fotosunada baktim cok ustun olarak ondan guzelim

Kk de okadar seyler okuyoruz ki artik kimseye guvenemiyorum sadece bir ay once gelip bu kadar samimi olmasi beni supheye dusurdu

Ben olsam dediğim gibi arabada nerede oturduğuna değil,eşimin niye bana söylemediğine takılırım.
Kadın aramasa bilmeyecektin belki

Esim hep abla diyor .. Yanimda hep oyle konustu acaba bu da bi sifremi ki ya kafayi yicemm
İkisi de aynı sınava girecekse bunun muhabbeti olmuştur, beni de alirmisin zor olur vs bir şekilde yani. Ön koltukta oturmayip arkada olsa şoför muamelesi olur. Özel şoförü gibi yani. Başka bir şeyden suphelenmiyorsan içini karartma. Kafama çok takıldı diyorsan çaktırmadan gözlemle.

Kocanız kadının şoförü olmadığına göre öne oturacak tabiki?
Hayır anlamadığım neden herşeye bu kadar takıldığınız.Bi haltlar karıştırsa saklı gizli hallederler herhalde ön koltuga oturmaz yada duyabileceğinizi düşünüp aramaz.Ayrıca niye inatla 8 yaş büyük abla dediğinizi de anlayamadım inanin komik olmuş o biraz

Bir kadın ve erkek aynı ortamda bulununca aklına tek bir ihtimal gelebilen insanlardan olmayın lütfen, aynı sınava girecek iki kişinin beraber gitmesinden hemen nasıl bu anlamı çıkarıyorsunuz, ortada şüphelenecek hiçbir şey de yokken? Bence eşinize ve o kadına tepki vereceğinize size gelip bunu 'şok olarak' yetiştiren insana kızın.

Arka koltuğa mı oturacaktı?
Arabada kimse yokken binen kişi önde oturur yani. Eşiniz şoför gibi önde tek mi oturacaktı?

Ama ben bu eşler ne düşünür, nasıl tepki verir çekincemden ötürü arkaya oturuyorum.
Arkadaşlar şoför gibi oluyor.

Ne yapayım?
Hiç binmesem yanımda durmuş, benim için beklemiş incelik etmiş ayıp olur.
Öne otursam yakışık almaz. Eşi falan hoşlanmaz diye kaygılanıyorum.

Hoş eşlerinin arabasına binilmesini istemeyen kadınlar da vardır eminim..

Zor bu işler zor...

Valla sizin gibiler hakkında hiç hoş şeyler düşünmüyorum.

Gidilen yer aynı, yol aynı.
Ne olmuş iş arkadaşı birlikte gitmişse.
Beni de alır mısın demişse ne olmuş?

Sanki beni ayrı yere bırak sonra kendin git demiş gibi aşırı tepki veriyorsunuz.

Gidin gidin, kadına hesap sorun vurgunuzu yapın.
Eşinizin yerinde olsam sizin gibi bir kadına aşk duyamazdım artık.

Kendine güveni olmayan, kötü niyetli bir kadınla da evli olmak çok ağır gelirdi.

Abooo ben ne rahat kadınım diye düşünüyorum şuan.herşeyi didikleyip adama laf edersen bıktırırsın.zaten eşinin art niyeti olsa telefona evde cvp vermezdi.adama göre bır sorun yokki rahatça konuşmuş evinde.abartmayın kadınsal iç güdü ile kıskançlığı birbirine karıştırmayalım.her ön koltuga oturan kadın art niyetli ise ben önde gideniymişim zamanında haberım yokmuş.(eski işim dolayısı ile birbirimizin aracına çok binmişizdir.hiçbirinin eşinden tepkide almadım )eşimde bana sen öylesin böylesin demedi.

Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak
Sizin muhattabınız kadın değil eşiniz ne münasebet gideceksiniz ya.Kadının öyle bi niyeti yoksa ne konuma düşeceğini de hesap ettiniz mi?
Eğer küçük bi ilse bunu sorun yapabilecek biriyseniz eşiniz uygun bi dille reddetmeliydi.Sizde birini uyaracaksanız bu eşiniz,o kadın değil.

Arkada oturup eşine özel şöförü muamelesi yapsa daha mı iyiydi
Ben arabamla bir tanıdığımı bir yere bırakacak olsam kadın da olsa erkek de olsa arabada kimse yoksa arkaya oturmasına bozulurdum.

Arkada oturup eşine özel şöförü muamelesi yapsa daha mı iyiydi
Ben arabamla bir tanıdığımı bir yere bırakacak olsam kadın da olsa erkek de olsa arabada kimse yoksa arkaya oturmasına bozulurdum.

Ayyy öyle demeyin ama ya
Valla ben öne oturamıyorum.
Arkaya oturmam daha uygun olur her türlü gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…