Cok mu abarttim?

Ilk olarak on yada arka die ayrim yapmadim... Bunu bi soyleyeyim... Beni sikan konu kadinin rahatligi ve tavirlari ozmaan bende bunda sonra neresi evime gidiyorsa tanidiksa benide gotur diyip one bineyim ukalaca eminimde arabasina bindigim kisinin eside siz olsaydiniz aklinizda takili kalirdi

Yarin obur gunde aldatildim die konu acarsam ne kadar safmisin acik acik belli etmissiniz yazarsanizda hic hicc sasirmam ayni sey acaba esiniz yapsaydi cok cok iyi yapmisin hayatim derdin evet eminim?

Ama tanıdıksa ne sıkıntı var ki.
İnsan tanımadığının arabasına binmez zaten de tanıdık olunca da arkada oturmak ayıp olur gibi geliyor bana.
Zaten sikinti yaptigim konuda ben tanimiyorum esimde bi aydir taniyor rahatliginada soyleycek bisey bulamiyorum

Ama tanıdıksa ne sıkıntı var ki.
İnsan tanımadığının arabasına binmez zaten de tanıdık olunca da arkada oturmak ayıp olur gibi geliyor bana.

Yani tanıdık derken eşini tanımıyorum sonuçta.
O da benim eşimi tanımıyor.
Yeni girdiğim iş ortamı, yürürken hava kötüyse yanımdan geçerken alıyor diyelim.
Arkaya oturmak daha uygun geliyor.

Bakın burda çok cins kadınlar var.
Laf edilsin istemem.

Bana kalsa hiç binmemeyi bile tercih ederim.
Çünkü bundan rahatsız olan kadınlar da okuduk burada.

Ama yanımda durmuş, incelik etmiş birine sağolun gelmeyeyim demek de çok ayıp geliyor..

Yarin obur gunde aldatildim die konu acarsam ne kadar safmisin acik acik belli etmissiniz yazarsanizda hic hicc sasirmam ayni sey acaba esiniz yapsaydi cok cok iyi yapmisin hayatim derdin evet eminim?

Hiç sorun etmezdim.

Benim de iş arkadaşlarım yoldan geçerken durup davet ediyor.
Mecbur biniyorum.
Binmesem ayıp olur diye.
Sizin gibiler yüzünden içim hiç rahat değil ama.
Kim bilir ne düşünürler diye.

Aldatmak isteyen adam bir yolunu bulur, ruhun duymaz.

Kendinize güveniniz olsun, o da yoksa saygınız olsun yahu.
İş yerine gidip kadını uyarmak nedir!?
Büyük rezillik, kendinizi küçültmüş olursunuz diyeyim de..

Arabada kimse yoksa ve eşinizin de iş arkadaşı olduğu için önde oturmalı.

Arkada oturmak, eşinize saygısızlıktır. Şoför değil ki adam!

Zaten sikinti yaptigim konuda ben tanimiyorum esimde bi aydir taniyor rahatliginada soyleycek bisey bulamiyorum
Mecbur kalınmadıkça ben de binilmemesinden yanayım.
Ama belki kadın sonuçta gidilecek yer sınav olduğu için geç kalma korkusundan beni de bırakır mısın demiştir.
Ama konu sahibi gidip hesap sorar gibi konuşmak da çok abes olur doğrusu.

Ayni dusuncedeyiz banada teklif edilirse eger gercekten esimin de tanidigi ailecek gorustugumuz birinci dereceyse arkaya otururum ve eger bi aydir taniyorsam nirak benide gotur demeyi teklif etse dahi ailemle gidicem derim benim ben bu kadar mertim peki benim esim yada benim karsimdaki bayan neden degil.... Boyle boyle rahatliklar olursa ben buna ses etmezsem yarin esimi ticari taksi gibi görevlere cagirirsa hic sasirmam cunku bu gibi durumlar sen ne kadar izin verirsen olur... Ayrica bende erkek meslegi yaptim senelerce sanayide calistim artik binlerce erkegin icinde bolumumde tek kiz ben vardim... Bunuda benim okul mudurum dedi eger sen sinirini cizmesen bastan lackalasir eger sen mert olursan karsindakide mert olur ..

Ilk hemen gidipde hesap soramam tabiki bi bakarim hareketine tavirina belki yaniliyorumdur sonra da rahatsizliklarimi guzel bi dille anlatirim sonrasimi kendi bilir

Şuan ortada gerçekten gidip kadını uyarmalık bir durum yok.
Cidden bu durum sizi küçültür, eşinizle de aranızda büyük bir soruna dönüşür.

Ben bu kadar dikkatli olmama rağmen aynı yere gideceksek, ulaşım da biraz sıkıntılıysa
ben de sizinle gelebilir miyim diye sorarım yani.

Bunda abartacak bir şey yok.

Kadını asıp kesmek için de erken bana göre.

Sizin için çok problemse eşinizi uyarın.
Gerekli tavrı o takınsın.
Yakışık alan budur.

Sanırm esas sorunumu anlamadiniz ben one oturdu demedim sadece benide gotur diyil emirvaki hemde bi ay once gelmis seviyeye takildim ayrica kadin evli ve kocasi ayri görevde baska sehirde tek basina kaliyor

Ilk once esimle konusucam bu konuyu zaten eger mantigim alirsa kadinida gordugumde degerlendiri

Sanırm esas sorunumu anlamadiniz ben one oturdu demedim sadece benide gotur diyil emirvaki hemde bi ay once gelmis seviyeye takildim ayrica kadin evli ve kocasi ayri görevde baska sehirde tek basina kaliyor

Seviye dediğiniz ön koltuğa oturmasi, eşinizin arabasina binmesi mi? Ayni isyerinde çalışıyorlar ben abarttiginizi düşünüyorum.

Esim hep abla diyor .. Yanimda hep oyle konustu acaba bu da bi sifremi ki ya kafayi yicemm
sifre degil rahat olun cunku sicili kucuk olanlar buyuk olanlara abla abi diye hitap eder.bence arkadasinizin sizi aramasi rahatsiz etmis sizi.esiniz o kadinla ayni arabayla gece gunduz gorevede gidebilirdi.cok kafaniza takmayin.esinizide uzmeyin.Allah korusun ulkemizin durumu belli basina bisey gelse cok uzulursunuz.daha once soyledim yine soyluyorum esinizin bi vukuati yoksa cok uzerinde durmayin konunun.

ne kötü bir insansın çok ayıp arabanızı alın bir ....... bir de dedikoku yapmışsınız

Siz önce bir kocanıza çeki düzen verin madem bu kadar hassassınız. Ne diyeceksiniz elin kadınına kocamın arabasına nden bindin mi
Size neden söylememiş veya neden kibarca reddetmemiş?
Kadının arabası yoksa, aynı sınava gidiliyorsa teklif etmiştir illa ki kötü niyet aranmaz ama bunu saklamakta kötü niyet aranabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…