- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Çok zor okudum..yı cümle sonu dışında heryerde kullanmışsınız.tek çocuk olmanın + yönleri de - yönleri de var elbette.hangisi size göre fazlaysa ona göre karar verebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen brnim babam 6 kardesBenim bi kardeşim var
5 yaş aramız var
Bana kardeşin olsun ister misin demişlerdi hayır demiştim (ama zaten annemler yapmış bile)
Aradan 24 sene geçti hala düşüncem aynı bugün ister misin deseler gene hayır derim
Erkek kardeşim var şu an da beni ziyarete geldi bizim evde
Kendisini tabiki seviyorum ama öyle düşkün de değiliz. Annemiz ölünce de öyle çok kenetlenmedik.
Üstelik annemin 2 kardeşi var. Annem bakmış büyütmüş onları ve çok severdi kardeşlerini. 5 sene yatağa bağlı yaşadı aynı şehirde ayda bir gelip 1 saat oturup doğru dürüst yüzüne bile bakmadan gittiler. Üstelik annem sağlıklıyken çok iyi olan dayım teyzem annem ölünce bizi de unuttular, kuzenlerim başsağlığı bile dilemedi. bayramlarda ben aramasam kimsenin bizi aradığı yok. Eşimin de 3 kardeşi var ikimiz de abla abiyiz, ben ekstra sorumluluktan başka bi getirisini göremiyorum. Başları sıkışınca arıyorlar, kardeşi büyük çocuğa mı yaptılar yoksa biz küçüklerin sponsoru muyuz anlamıyorum.
O yüzden kardeş neden şart olsun bir türlü anlayamıyorum?
Maalesef olmadıGündemin ne kadar çabuk değişiyor.. İkinci çocuk nereden çıktı şimdi? En son boşanıyordun?
Siz 3. çocuğunuza mı hamileydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum?Benim bi kardeşim var
5 yaş aramız var
Bana kardeşin olsun ister misin demişlerdi hayır demiştim (ama zaten annemler yapmış bile)
Aradan 24 sene geçti hala düşüncem aynı bugün ister misin deseler gene hayır derim
Erkek kardeşim var şu an da beni ziyarete geldi bizim evde
Kendisini tabiki seviyorum ama öyle düşkün de değiliz. Annemiz ölünce de öyle çok kenetlenmedik.
Üstelik annemin 2 kardeşi var. Annem bakmış büyütmüş onları ve çok severdi kardeşlerini. 5 sene yatağa bağlı yaşadı aynı şehirde ayda bir gelip 1 saat oturup doğru dürüst yüzüne bile bakmadan gittiler. Üstelik annem sağlıklıyken çok iyi olan dayım teyzem annem ölünce bizi de unuttular, kuzenlerim başsağlığı bile dilemedi. bayramlarda ben aramasam kimsenin bizi aradığı yok. Eşimin de 3 kardeşi var ikimiz de abla abiyiz, ben ekstra sorumluluktan başka bi getirisini göremiyorum. Başları sıkışınca arıyorlar, kardeşi büyük çocuğa mı yaptılar yoksa biz küçüklerin sponsoru muyuz anlamıyorum.
O yüzden kardeş neden şart olsun bir türlü anlayamıyorum?
Ayne ya. Çocukken annene de sana erkek kardeş versin derdi akrabalar. Elimde olsa döverdimO soyleyenler erkek cocugunun olacaginin garantisini veriyorlar miymis
Merhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Asıl. Konu şu ;herkes 2. Yi ne zaman yapacaksın diye soruyor. Eşimle sadece bir çocuğa yetebilecegimizi düşündük. Yoğun çalışan 2 insan olarak kızımı. En iyi imkânlarla yaşatmak istedik. Evet belki maddi olarak 3 çocuğa yeterim ama manevi olarak yetemem ilgilenemem. Neyse birdaha çocuk yapmayacağım dediğim an karsidakinin gözleri pörtlüyor "ne yani kardeşsiz mi kalacak " diye. Evet kardeşsiz kalacak diyorum. Bitmiyor. Yok kötülük yapmışız yok tek çocuk neymiş. Yok eşim de bir oğlu olsun istermiş ama bana demeye utanirmis ben ona cesaret verecekmisim vs.
Tek çocuklu anneler yok mu ?
Ben tek çocuklu kendisi ile de ilgilenen bir anne olmak istiyorum çok mu ?
Benimde tek bir kızım. Olsun ne olur yani.
Ben bir çocuğu ilgi ile rahatça büyütebilirim ama 2 hem.beni hem.eşimi hem kızımı zorlar ne gerek var.
Tüm. Enerjimi kızıma harcamak istiyorum. .
Siz ne düşünüyorsunuz
Siz 3. çocuğunuza mı hamileydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum?