Çok mu büyük bir sorun?

Önemli olan insanın kalbinin güzelliği onunla bir ömür geçirecek olan sizsiniz sevgi saygı çok önemli bunlar olmazsa selvi boylu çok yakışıklı olsa ne olur annenize bakmayın evlenince sevgilinizi gümüşlükte süslük olarak kullanmıcaksınız oturup ayy ne güzel oldu bu buraya demiceksiniz

Bizde de durum tam tersi. Ben çok minyon, yaşını göstermiyorum. Görüştüğüm kişi ise baya iri yapılı ve bundan dolayı galiba yaşından büyük duruyor. İlk başta bana da çevrem sen ondan daha iyilerine layıksın diye tepki gösterdi ama neye göre kime göre iyi. İlk eşimle boy pos görünüş her anlamda uyumluyduk ama o kadar sorun yaşadık ki. O yüzden kalbinin sesini dinle. Herşey güzel olur umarım

sen seviyorsan ve o da seni seviyorsa üzmüyorsa annenin dış görünüşle ilgili lafına takılma . sonradan çok pişman olursun. zira bu devirde güzel bir ilişki bulmak hayli zorlaştı. anneler zaten genelde kendi cocuklarının yanına kimseyi yakıştıramazlar

Benimde ailem erkek arkadaşımı tanıştırdığımda , çok şaşırdık hiç böyle birini beklemiyorduk vs... demişti daha sonra ben onlara bana dış görünüşü ile ilgi birşey söylemeyin lütfen , ben zaten bunu görüyorum , bana benim göremediğim kişiliği insanlığı vs... bununla ilgi birşey varsa onu söyleyin aksi takdirde üzülüyorum demiştim , sağolsunlar o günden sonra birdaha yorum yapmadılar tanıyınca onlarda çok sevdi , sizde konuşabilirsiniz

valla küçüğüm bende tipe değil yüreğe baktım evlendim ama keşke tam tersini yapsaymışım

tribünlere oynamış kazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…