- 2 Ağustos 2019
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi curiouswomann
-
minyon erkekler çok akıllı olur :)Sevgilim yaşına göre küçük gösteriyor ve güzel giden bir ilişkimiz var ama annem sen çok güzelsin senin yanında çocuk gibi duruyor, senin kriterlerinin yüksek olduğunu sanırdım vs. diyor moralim bozuluyor annem öyle deyince.
Bu arada ikimiz de kamuda çalışıyoruz.iş güç sıkıntısı değil küçük gösteriyor minyon tipli nerdeyse aynı boysunuz diye istemezlik ediyor.
İster istemez üzülüyorum.Sizce çok mu büyük bir sorun bu durum?
Ne guzel iste sana babyface damat buldum daha ne istiyosun deyip dalga gecinBilmiyorum çevredekilerin yorumlarından mı çekiniyor anlamadım çok küçük gösteriyor bebek yüzlü deyip duruyor.
Siz seviyor anlaşıyorsanız annenizin boy yüzünden istememesi sizin kafanızı karıştırmaması lazım kafa yapılarınız uyuyorsa kişiliği düzgün iyi bir adamsa boya takılmamak lazım dış güzelliğe değil huy güzelliğine bakmak gerekliSevgilim yaşına göre küçük gösteriyor ve güzel giden bir ilişkimiz var ama annem sen çok güzelsin senin yanında çocuk gibi duruyor, senin kriterlerinin yüksek olduğunu sanırdım vs. diyor moralim bozuluyor annem öyle deyince.
Bu arada ikimiz de kamuda çalışıyoruz.iş güç sıkıntısı değil küçük gösteriyor minyon tipli nerdeyse aynı boysunuz diye istemezlik ediyor.
İster istemez üzülüyorum.Sizce çok mu büyük bir sorun bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?