Çok mu büyüttüm???

narkisos2002

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
152
168
303
İstanbul
Merhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim

al eline baltayı git arabayı parçala ciddiyim
edit:başkaları parçalamış bile oh iyi olmuş.

Benim eşimin bir tık fazlası. Sadece arabasına değil her türlü eşyasına özen gösterir eşim. Ben alıştım artık ona göre davranıyorum. Ne onu geriyorum, ne kendi sinirimi bozuyorum.

Haklısın yerinde tepki olmuş
AMa ANLAMADIĞIM gönlü nasıl razı oldu arabasız eve dönmenize ilginç..
Çok vurdum duymaz sanırım eşiniz....
Evle plaj arası 600 700 metre yani arabayla bir iki dakika ama mesafenin kısa olmasi onu haklı çıkarmıyor benim gözümde zaten normalde yürüyerek gider gelirim dün hava çok sıcak diye arabayla gitmiştik bende kendi havlumu plaj koltuğunu aldım yürüyerek dondum

O araba onun olduğu kadar sizin de arabanız. Yaptığı şey çok ayıp. Sakin sakin tavrının hoş olmadığını anlatın. İnsanın ömrünü yer böyle böyle sinir içinde kalırsınız.

ayy görmemişin arabası olmuşşşşşş........................
kız çek kredi al kendine bir araba....

Ayyyy bu bana o kadar tanıdık geldi ki. Eniştem de yeni araba aldıkların da(ortalamanın üstünde güzel bi arabaydı) aynı şeyleri o da ablama yaptı. Yok kapıyı kapatırken, yüzüğün arabayı çiziyor, yok kapıyı hızlı kapattın vs vs... Peki sonra ne oldu biliyor musunuz?? o arabayla feci bir kaza atlattılar, arabaya 15-20 bin masraf çıktı da öyle akıllandı. Büyütmemişsiniz çok haklısınız, ablam da çok kavgasını yaptı ama ne oldu sonunda? Bir Adamın, Eşinin malından faydalanması gözüne batarsa Allah sonunda hakettiğini veriyor...

eşimle arabamızı ortak kullanırız ayıptır sölemesi arabayı pek temiz tutmam içinde çekirdek te yerim mendilimi de atarım fırsat bulunca tabiki çöpe atıyorum ama her zaman denk gelmio bnmki sölenmez ne kıymetli malı varmıs anlamadım gecen iç dış yıkamaya verdik adam demiş her yerden çekirdek çıktınapak bizde temizlesin diye verdik dedim oda güldü bende SAÇMA yani eşinn davranısı baska kavgalarınızın acısını ordan cıkarıo olabilir mi?

bizde gecen plaja gittik havluyu sarındım ıslak ıslak bindim her yer de kum oldu ne olcakmıs yani sizden kıymetli ne kadarşık evlisin cocuk var mı yaslarnz kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…