- Konu Sahibi narkisos2002
-
Haklısın sonuna kadar.Merhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim
benim eşim de çok takıntılı bu konuda elined bezle geziyor arabanın içinde.
aşınacak sile sile.
çocuk arabaya binerken ayakkabıyı çıkarttırıyor.
arabanın içi full çöp poşetiyle kaplı. en son sırtımızın değdiği kısma çöp poşeti geçirmiş. bu ne diye sinirlenip çıkarttım. daha kış gelince galoş koyacakmış. yok artık dedim.
neyse bunlara rağmen eşinize yetişememiş şükür. abartan eşin. bana da dediklerinizi yapsa asla arabasına binmem ve burnundan fitil fitil getirim. hoş arabada sizin de hakkınız var. ne kadar eşinizinse o kadar da sizin. ha benim eşim herkese aynı davranır ama.
galoşa sesli güldüm iş yerinde ya rabbim bütün kocaların değişik değişik huyları var
sakinan goze cop batarmis belki ders olur onaMerhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim
3 yıldır evliyiz çocuk yok 31 yaşındayım ikimizde çocuk olunca düşünemiyorum zaten pimpirikliyibizde gecen plaja gittik havluyu sarındım ıslak ıslak bindim her yer de kum oldu ne olcakmıs yani sizden kıymetli ne kadarşık evlisin cocuk var mı yaslarnz kaç
Acikcasi ehliyet var ama kullanmaya heves yok bende birde isim eve yürüyerek 5 dk o yüzden düşünmedim hiç ama eşim söyler durur sanada düzgün bi 2. El otomatik alalım diye yeter ki onun cici arabasına bişey olmasınayy görmemişin arabası olmuşşşşşş........................
kız çek kredi al kendine bir araba....
Acikcasi ehliyet var ama kullanmaya heves yok bende birde isim eve yürüyerek 5 dk o yüzden düşünmedim hiç ama eşim söyler durur sanada düzgün bi 2. El otomatik alalım diye yeter ki onun cici arabasına bişey olmasın
Ayyy sonradam görme acıyorumm. Zavallı ben senin yerinde olsam derdim ki aşkım şöför koltuğuna oturmadan önce poponu yıkadın mı direksiyonu tutmadan önce elllerini yıkadınmı bide üstüne gaza basmadan önce ayakkabının altını silseydin derdim ve tepkisine bakardımMerhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
Acikcasi ehliyet var ama kullanmaya heves yok bende birde isim eve yürüyerek 5 dk o yüzden düşünmedim hiç ama eşim söyler durur sanada düzgün bi 2. El otomatik alalım diye yeter ki onun cici arabasına bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?