- Konu Sahibi narkisos2002
Haklısın sonuna kadar.Merhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim