Çok mu büyüttüm???

Merhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim
Haklısın sonuna kadar.

benim eşim de çok takıntılı bu konuda elined bezle geziyor arabanın içinde.
aşınacak sile sile.
çocuk arabaya binerken ayakkabıyı çıkarttırıyor.
arabanın içi full çöp poşetiyle kaplı. en son sırtımızın değdiği kısma çöp poşeti geçirmiş. bu ne diye sinirlenip çıkarttım. daha kış gelince galoş koyacakmış. yok artık dedim.
neyse bunlara rağmen eşinize yetişememiş şükür. abartan eşin. bana da dediklerinizi yapsa asla arabasına binmem ve burnundan fitil fitil getirim. hoş arabada sizin de hakkınız var. ne kadar eşinizinse o kadar da sizin. ha benim eşim herkese aynı davranır ama.

benim eşim de çok takıntılı bu konuda elined bezle geziyor arabanın içinde.
aşınacak sile sile.
çocuk arabaya binerken ayakkabıyı çıkarttırıyor.
arabanın içi full çöp poşetiyle kaplı. en son sırtımızın değdiği kısma çöp poşeti geçirmiş. bu ne diye sinirlenip çıkarttım. daha kış gelince galoş koyacakmış. yok artık dedim.
neyse bunlara rağmen eşinize yetişememiş şükür. abartan eşin. bana da dediklerinizi yapsa asla arabasına binmem ve burnundan fitil fitil getirim. hoş arabada sizin de hakkınız var. ne kadar eşinizinse o kadar da sizin. ha benim eşim herkese aynı davranır ama.

galoşa sesli güldüm iş yerinde ya rabbim bütün kocaların değişik değişik huyları var:KK53:

Araba ikinizin ortak malı , ama esin bunu idrak edemiyor sanırım . O yüzden sen de kendine bir araba al imkanın varsa . Hep erkeklerin altına araba çekmek için çalışmayalım birazda kendimize .

galoşa sesli güldüm iş yerinde ya rabbim bütün kocaların değişik değişik huyları var:KK53:

hiç deme yaa.. hamileyim ben 3 yıl önce falan. dedim ki suyum gelse araba sevdan yüzünden beni indirirsin herhalde.
neyse ben cevap olarak saçmalama o kadar da değil falan beklerken. adam "suyun çok gelir mi ki?" dedi. al sana cevap

Sakındığı gözüne parmak girmiş, iyi olmuş.
Tepkiniz yerinde bence, çok aşağılayıcı geldi.

Merhabalar dün eşime kelimenin tam anlamıyla patladım durumu çok mu büyüttüm diyorum şimdi
konuya gelişen eşimle 3 yıllık evliyiz her ikimizde çalışıyoruz ancak eşim araba konusunda çok takıntılı 2 ay önce eski arabanızı satıp yeni bir araba aldik ne zaman arabaya binsen yok saçın döküldü yok hava sıcak terin koltuğa geçecek kapıyı sert kapattın.... söylenir durur dün denize gitmiştik ben insanların içerisinde öyle şampuanla yıkanması sevmem neyse denize girdik çıktık kurudum eve doncez yıkamadan binemessin diye tutturdu bende eve arabasi döndüm inatlastim çünkü beyfendinin işten dönerken arkadaşlarını onların çocuklarını alır gidecekleri yere kadar bırakır yanlış anlamayın bıraksın sorun değil ama onlara bana söylediklerini soylemez neyse bu eve geldi arabayi park etti akşam bana saçın dökülür terin bulaşır diye tutturdu gu arabasına birisi bi güzel park halindeyken geçirmiş bende patladım benim binemedigim arabayi millet dağıtıyor gikin çıkmıyor diye bütün gece sinirim den ağladım Hayır kaza bu herkesin başına gelirde bana olan tavrı benim arabasi dönmemkendimi çok değersiz hissettiriyor üstüne bu allah çıkardı acısını dedim
sakinan goze cop batarmis belki ders olur ona

ayy görmemişin arabası olmuşşşşşş........................
kız çek kredi al kendine bir araba....
Acikcasi ehliyet var ama kullanmaya heves yok bende birde isim eve yürüyerek 5 dk o yüzden düşünmedim hiç ama eşim söyler durur sanada düzgün bi 2. El otomatik alalım diye yeter ki onun cici arabasına bişey olmasın

Acikcasi ehliyet var ama kullanmaya heves yok bende birde isim eve yürüyerek 5 dk o yüzden düşünmedim hiç ama eşim söyler durur sanada düzgün bi 2. El otomatik alalım diye yeter ki onun cici arabasına bişey olmasın

Yerinde olsam canına okurum o arabanın =)))
Tam binecekken tökezlerim, metal tokalı çantamla kapısını çizerim
Elimdeki içeceği dökerim
Gece lastiklerini indiririm
Karbonat içip kusarım
Elinden geleni ardına koymasın yani =)))

Diğer yandan sende ona yap aynı şeyi ;
Ayaklarını yıkamadan yatağa alma
Koltuklara naylon ser teri geçmesin diye ama kendi oturduğunu açık bırak
Elini neye atsa ayyy kıracaksın diye feryad et görsün mal sakınmak nasıl oluyormuş =))

İyi dayanmışsınız bence hiç abartmamışsınız.
Ben alır anahtarı arabayı baştan başa çizer anahtarı da eline verir giderdim.

ben olsam söylenmeyi bırakana kadar, arabanın anasını ağlatırım. çizerim, dökerim, kirletirim, kasıtlı yaptığımı da söylerim. bu huyunu bırakana kadar devam edeceğimi de belirtirim.
elaleme sesi çıkmıyor ama karısının canını sıkıyor. kesin yapardım bunları.

Oha gercekten esin seni arabaya sokmadi ve sen denizden sonra arabaya binneden mi eve geldin?? Eger öyleyse kusura bakmada esin arabasini senden cok seviyor. Tavrin az bile olmus

Kiminin arabasi kiymetli oluyor, anlayis gostermek lazim.
Bu derece takintili olmasam da benimki de kiymetli mesela. Arabamda kurallarim filan vardir. Karsi taraf arabasi ugruna sizi ezip saygisizlik gostermedigi surece bu tur seylere anlayis gosterilmeli diye dusunuyorum. Mesela tuzlu ve kumlu bir sekilde arabaya almak istememesini ben normal karsiladim.

iyi yapmışsınız gıcık oluyorum böyle adamlara. Bizimde bir komşumuz var o da böyle. Adam utanmasa arabaya binmeden önce çocuğunu karısını kaldırımda hortumla yıkayıp öyle oturtacak arabaya.

Ayyy sonradam görme acıyorumm. Zavallı ben senin yerinde olsam derdim ki aşkım şöför koltuğuna oturmadan önce poponu yıkadın mı direksiyonu tutmadan önce elllerini yıkadınmı bide üstüne gaza basmadan önce ayakkabının altını silseydin derdim ve tepkisine bakardım

ozaman araba al tabiki...

Back
X