Çok mu gaddarım?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Kim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.

Bu gaddarlık değil bi duruştur ben de hiç olmamış gibi yok sayarım o kişileri en yakınım olsa dahi böylelikle özsaygımı koruyorum aksi takdirde yüz Göz oluyorlar insanlar böyle samimiyetsiz samimiyetler yerine samimi samimiyetsizlik ve mesafe iyidir

Kim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.
Kelin merhemi olsa kendi başına canim. Demiyorum da hadi yalancı diye. Ama isinamiyorum bir dahada

Hepimizin icten icten olmak istedigi gibisiniz ve bence hic de gaddar degilsiniz. Haketmiyor insanlar iyiligi iyilik yaptiklarimiz tepemize cikiyor affetmeyin yapilanlari

Back
X