Çok mu hassas düşünüyorum?

Zor değil ama bebeğim kilolu pusetle birlikte ağır oluyor bileğim ağrıyor güçlü bir yapım yok. Ben bekliyorum ki sen yorulma ben yaparım ikisini de desin.o da bir an önce takalım da işimize bakalım düşüncesinde. Aslında aceleci bi yapısı var ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Eğer siz de eşinizde aşırı kaslı güçlü insanlar değil de normal insanlarsanız eşitlik olması en mantıklısı. Ama eşitlik diye herkese uymak zorunda da değil. Ne kadar zorlansa da yanındaki kadın taşımasın diye her şeyi kendi taşıyıp "erkeklik" taslayıp belini incitenler de var. Demek istediğim öyle bir eş istiyorduysanız baştan dikkat etseydiniz keşke. Ama ben olayda bir terslik görmedim. Hatta bana her şeyi kendi taşıyıp yanındaki kadınların dokunmasına izin vermeyen erkekler çok itici gelir. Kadınlar da insan kasları var ve kendi başlarının çaresine bakabilecek durumda.

Demez tabi ki taşır ama ben teklif bekliyorum sanırım..
kıl derken :)))))

Yok yapı olarak aynıyız yani normal tipte biri iri yapılı değil ya da ben minyon değilim.. evet erkeklik taslama var işte kardeşimde kuzenlerimde falan:)

Araba-puset bizdede aynı yardımlaşırız,marketten dönerken eşim ağırları alır, bir yere gitmişsem gittiğim gibi dönerim (kendş aracımla ya da vasıtayla)

Evet bu centilmenlik, yanlış düşünmüyorsunuz bence.

Bazen dalgın olabiliyor insan fark edemeyebiliyor. Mesela bir ara eşim öyle olmuştu ki, o önüme geçip kapıları tutan adam, ben onu uyarana kadar kapıyı suratıma bırakıveriyodu. Birkaç kere de kucağımda çocuk, omzumda bebek çantası arabanın kapısını açmasını beklediğim oldu. Adam otururdu direksiyona, "Hadi binsene" derdi. "3. elimle hemen açıyorum kapıyı canım!" derdim, sonradan düşerdi jetonu. Dalgınlıktan olur, hiç talep etmediyseniz rahatlığından olur "İhtiyaç duymuyor demek ki" diye düşünebilir.

Siz talep edin. Eğer talebinize karşın yapmazsa, o zaman bu konuda düşüncelerinize zıt birisi olduğunu anlarsınız. Kimileri centilmen olarak yetişir, kimilerini eşleri centilmen yapar. Umarım eşiniz. sizin ufak dokunuşlarınızla yeniden yoğrulabilecek hamurdadır.

Ağır şeyleri taşıtmaz ama illa ben hepsini taşırım düşüncesi yok. Ya da benim ailemdeki kadar hassas değil

Ama olmaz ki öyle bir düşünceye sizin de sahip olmamanız lazım. Alışverişten dönülüyor misal bin tane poşet neden o hepsini taşısında ben de arkadan bir çantamla geleyim ki. Puset takmak nasıl bir şey olduğundan bilemiyorum, çok mu ağır oluyor. Çok ağır olmuyorsa biri arabadan bir şey alırken bir diğeri de kenardan izlemez sonuçta o da bir şey yapar diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi çok mu ağır.
Araba ile bir yerden alması bir hoşluktur ama yapsa güzel olur ama çok ters yerler mi oralar? Hani iş yerinden çıkınca sizi de alıp eve geçebileceği bir yer değil mi? Tam zıt yerdeler mi? Havaalanı konusunda Ankarada sağolsun servis arabadan daha iyi olabiliyor. Çok rahat sonuçta, biz de arabaya tercih ediyoruz havaşı.

Mavikuş,kendi çevrende yok muydu bir damat adayıİnsana tuhaf gelir gerçekten,eşim de babam gibi olmasaydı ben de garipserdim doğrusu.Ama senın ki yine iyi,sınıf velilerimizden birinin eşi bebek arabasını bebek çantasını kadına verip boş gidiyormuş,ben sevmiyorum bir şey taşımayı diye

Tamam kadın erkek eşit olsun ama eşit olmayan bir kas gücü var ortada. Karşısındaki bayanı kendiyle bir görüp eşit derecede ağırlık vermek bence biraz düşüncesizlik demek istiyorum ama içimden odun kelimesi geçiyor kusura bakma babadan görmediği için akıl edememesi normal. O zaman o yapmadıkça hiç bıkmadan sen söyleyeceksin.

Talep edersem yapar da ben kendi düşünmesini bekliyorum hassasım sanırım

Benzerini kk da duydum, adam asansörde saçına mı bakıyormuş ne, kadın her şeyi taşıyormuş.

Babasına göre eşim centilmen üstü centilmen.. babası tam bir odun. Kv çalıştığı halde bi işin ucundan tuttuğu yoktur. Gidip orda kalıp görünce eşimi öpesim geliyor

e ağır bu koyamıyorum de?

Demez tabi ki taşır ama ben teklif bekliyorum sanırım..
kıl derken :)))))
teklif bekleme. söyle.
kıl derken bildigin kıl-tüy.
bir fıkra vardır erkekler arasında.
kimin kılı daha coksa o daha cok erkektir gibisinden birşey.
bunu bende eşimde bildigi için zor durumlarda ' senin kılın benden fazla ' derim anlar

Esinizin aile yapisi ve sizin ki farkli demekki esiniz sizinle esyalari bolustururken sizin kadar derinden dusunmuyor onlarda normal.
Esiniz esyalari bolusturdugun de ben bu kadar tasiyamam deyin. Rahatsiz oldugunuz da dile getirin icinize atmayin yani bu durumu esinizle de paylasa bilirsiniz.

Tasidiklarin seni rahatsiz ediyorsa, agir geliyorsa, belirteceksin. Bikere daha git-gel yapsin, siz guzellikle rica ederseniz cokta sorun olmaz bence. Benim ailemdede kadinlar korunur, daha agir tasitilmaz filan. Birazda aile yapisina bagli.
Su andaki iliskimde cok dikkat ediyorum bu tur seylere. Gecenlerde bulustuktan sonra arabalarimiza bindik, park cikisindaki benzin istasyonundan benzin alayim dedim (saat asagi yukari 22ydi). Sevgilim aracinda biraz ilerde durdu, el kol hareketiyle benzin alicam dedim, tamam dedi surdu gitti. Yolu benimkinden daha uzun oldugu icin muhtemelen, ama Allah Allah, nicin durmadi bu diye yinede kuruntuya dusmustumki iki uc dk gectikten sonra mesaj atti 'hersey yolunda mi?' diye. O yetti bana.

Konusun, soyleyin, veya konusup soylemek istemiyorsaniz 'agir geliyor tasiyamiyorum' diyin, veya 'posetleride indir lutfen' diyin. Incileri dokulmez, yapsin.

Talep edersem yapar da ben kendi düşünmesini bekliyorum hassasım sanırım

Zarif bir hanımsınız, zarafetin ön planda olduğu bir ortamda yetişmişsiniz. Anlayabiliyorum.
Ama siz talep etmezseniz, muhtemelen eşiniz durumunuzdan memnun olduğunuzu düşünecek. Ya da surat astığınızda, yüzünüzün, ondan centilmenlik beklediğiniz için sirke sattığını bilemeyecek. Beklentileriniz, salt size hayal kırıklığı olarak dönecek, üzülecek ve belki beklenti kırıklarınız biriktikçe eşinizden uzaklaşacak ve ona öfkeleneceksiniz.

İletişime geçin. Çözüm iletişimde.
10 kere, 20 kere talep edin, onda da alışkanlık haline gelir.
O zaman otomatik olarak centilmenlik yapabilen, beklentinizi karşılayan birine dönüşme ihtimali doğabilir.
Öylece, sessizce bekleyerek olmaz.

puset olayında eşiniz haklı
poşet olayına gelirsek vücut yapılarınız normalmiş ikinizinde eşit almanızda bi sakınca yok ozaman
sonuçta eşiniz olmasa alışverişe gitseniz gayet kendi poşetlerinizi taşıyabilirsiniz
centilmenlik olayına gelince içinden gelmiyo demekki aile yapısı öyle değil
şahsen benim aklıma gelmezdi niye eşit poset tasıyoruz diye düşünmek
ama tabi sevgilim kendisi fazla poşet alıp bana hafifleri verirse de hayır demem :)

Babasına göre eşim centilmen üstü centilmen.. babası tam bir odun. Kv çalıştığı halde bi işin ucundan tuttuğu yoktur. Gidip orda kalıp görünce eşimi öpesim geliyor
Babasına göre level atladıysa umut var mavi kuş,ben söylemeyeyim diyorsun ya,söylemelisin,hemde,3te yetmez 5 tane,5 te yetmez 7 tane.Başarıncaya kadar...

Ooo centilmenlik olayını çok yanlış anlamış. Bence once kelime çalışması yaptır, cümle içinde kullandir sonra da performans ödevi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…