Çok mu hassas düşünüyorum?

Aileden görmeyle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Kpederimin, kvaliyedeye davranışlarıyla eşimin bana davranışları asla asla kıyaslanamaz. Evlendikten sonra filanda yogurmadım, törpülemedim sizin tabirinizle. Adam aynı adam tanıdığımda da böyleydi.

Ama kp ve kaynımı görsenız dersiniz ki eşiniz bu aileden mi çıkmış o derece farklılar. Biraz karakter, biraz değer vermeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca bu konuda eşitlikten bahsetmek pek doğru sayılmaz, gerçi konu sahıbı fiziksel olarak eşiyle hemen hemen aynıymış belki adam bu yüzden hassas bakamıyordur.

Eee babasının oğlu babadan görmemiş ki uygulamıyor.

aynı kardesımın karısına benzıyorsunuz
herseyı erkek yapacak
siz süs gbi bekleyecek mısınız yanında.
posetlerın tamamını erkek tasıyacak, arabaya konacak herseyı erkek koyacak , ee siz ne yapacaksınız o esnada

gideceğiniz yere gidiyorsanız , dönmesini de bilin madem.
siz bana bir garip geldiniz,
ev işlerinde yardıma gelınce hayat ortak der, eşinizden yardım beklerınız ama.

Yok yapı olarak aynıyız yani normal tipte biri iri yapılı değil ya da ben minyon değilim.. evet erkeklik taslama var işte kardeşimde kuzenlerimde falan:)

yapı olarak aynı olduğunuz için böyle davranıyordur. ben eşime göre zayıf ve minyonum. bir poşet bile taşıtmaz bana kendisi 10 poşet taşır. çocuğu bile sen yorulursun nasıl taşıycan nerdeyse aynı kilodasınız diye o alır kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…