Cok mu laubaliyim sizce?

Arkadaşlar bu bugünkü 2. Konum kusura bakmayın ama kafama çok takıldı. Bir arkadaşım için konu açmıştım sonra onu ifşa etmemek için konuyu kapattım. Arkadaşım için konu açma sebebim de kendimi de sorgulamamdi çünkü benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).

Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu çocukların 3unu de cidden kardeşim gibi görüyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde görmesem böyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak düşünmüyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir düşünmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hiç ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye düşünüyor olabilirler mi? Açık sözlü yorumlarinizi bekliyorum.

Not:arkadaşlar 1. Ve 3. kişiler sana hiç cevap vermemiş sen tek taraflı laubalisin dendi ama sonradan düşündüm de1. Kişi de herkese canım diyor bana ve bütün arkadaşlarına 3. Kişi de genelde ismimizin sonuna can ekleyip yazıyor yani aslında rahatsiz olmayacaklarını bu yüzden düşünmüştüm ekte 4. Ve 5. Resimleri ekledim daha objektif değerlendirme için. Son olarak 6. Resme de kendi yoneticim ile olan yazismalarimi ekledim kendisi de bana emojilerle yazıyor yanımda 3 kere sarhoş oldu o yüzden genelde eleştirilerinize katıldım ama biraz daha anlaşılır olsun ortamda aşırı siritmadigim anlaşılsın diye bunları da ekliyorum ki daha objektif bi değerlendirme olsun.

not 2: en sona bu ofiste tek eski tanıdığım olan ankaradan bi is arkadaşıma henüz ofise gelmeden yazdığım mesajı koyuyorum. Ortamda herkesin biraz sevgi kelebeği gibi olduğunu anlatmak adına.
ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol

ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol
Ohaaa bu nasıl bir eleştiri. Hemen şikayet ediyorum yönetime. Oynaksın ne demek? Nasıl bir üslup bu?

kaldırıyorsa o zaman niçin bazı mesajlardaki yanıtlar tıpkı konu sahibinin tarzında değil?
Yani diğer konuda açılmış aşkımlı falan konuşuyormuş arkadaşı da eşi sıkıntı yapana kadar ilişkiler böyle devam etmiş ben şu an iş yerinde birinin bana aşkımlı konuştuğunu hayal edemiyorum mesela:KK70:

Hele bana birinin aşkım canım dediğini bunu engeleyen karşıdaki kişininin koyduğu mesafedirde konu sahibi ya verilen tepkiyi anlamıyor ya da ortam kaldırıyor

Burdaki en dürüst üyelerden biri bibi bu üye. Hayatında anlattıkları herşey doğru. Ve eleştiriyi daima kaldırdı kimseyle polemiğe girmedi. Psikolojik sorunları olduğunu tedavi gördüğünü hep açık açık yazdı zaten. Klasik Türk tipinde fikirleri olan yaşantısı olan bir kadın zaten değil. Kafası çok karışık 33 yaşındaki bedende sıkışmış 15 yaşında bir ergen o aslında
bence tatlı bir insan, ben arkadaş olarak hayatımda isterdim böyle birini. ama insanlara sahiden çok çok iyi niyetli yaklaşıyorsa onu çok üzerler. bu dünya hassas kalpler için çok fena zira.

Hayir gercekten cevremde beni taniyanlar yuzume soylemiyor olabilir burada kadinlar var ve anonim oldugumuz icin durustce bir gorus almak istedim ve bu yorumlari da ciddiye aliyorum ve kendime ceki duzen vermeye calisiyorum her konu actigimda her yorumu uygulayamiyorum tabi ama en azindan "insanlar bu konuda disardan bakinca ne dusunur" sorusunun cevabini anlamis oluyorum. Mesajlari karalamamin sebebi isyerimden biri gorurse beni tanimasin veya tanisa da ispatlayamasin korkusu. Yarisi ingilizce cunku isyerinde butun yazisma dilimiz klavuzlarimiz ingilizce ve Turkler de kendi aralarinda bir noktadan sonra o sekilde karma plaza Turkcesi konusuyor ister istemez.

Burdaki en dürüst üyelerden biri bibi bu üye. Hayatında anlattıkları herşey doğru. Ve eleştiriyi daima kaldırdı kimseyle polemiğe girmedi. Psikolojik sorunları olduğunu tedavi gördüğünü hep açık açık yazdı zaten. Klasik Türk tipinde fikirleri olan yaşantısı olan bir kadın zaten değil. Kafası çok karışık 33 yaşındaki bedende sıkışmış 15 yaşında bir ergen o aslında
Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü 🥲

Yani diğer konuda açılmış aşkımlı falan konuşuyormuş arkadaşı da eşi sıkıntı yapana kadar ilişkiler böyle devam etmiş ben şu an iş yerinde birinin bana aşkımlı konuştuğunu hayal edemiyorum mesela:KK70:

Hele bana birinin aşkım canım dediğini bunu engeleyen karşıdaki kişininin koyduğu mesafedirde konu sahibi ya verilen tepkiyi anlamıyor ya da ortam kaldırıyor
aa evet o faciaydı ya. kan çıkar, olay çıkar, ortalık karışır elalemin adamına aşkım demek ne demek :D

Ohaaa bu nasıl bir eleştiri. Hemen şikayet ediyorum yönetime. Oynaksın ne demek? Nasıl bir üslup bu?
et canım ama fikrimizi sormuş bende anlayacagı sekilde cevap verdim. kendisi kendisine acaba yavsak mıyım diye arada kalmıs ben oynak deyince mi kötü oldum

Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü 🥲

Sen Koc kadinisin di mi Bibi? :D Bir yerden aklimda kalmis muhtemelen "oha boyle mi yazilir abla kafa goz dalsaydin bari" diye dusundugum gunlerden bir gun burcunu gormusum aklimda kalmis.

aa evet o faciaydı ya. kan çıkar, olay çıkar, ortalık karışır elalemin adamına aşkım demek ne demek :KK70:
Ahahah vallahi ondan sonra bu normal geldi:KK70:
bak ben bile ortama girmeden alıştım
bilemiyorum hepsinin kafası ayrı güzel

Hayir gercekten cevremde beni taniyanlar yuzume soylemiyor olabilir burada kadinlar var ve anonim oldugumuz icin durustce bir gorus almak istedim ve bu yorumlari da ciddiye aliyorum ve kendime ceki duzen vermeye calisiyorum her konu actigimda her yorumu uygulayamiyorum tabi ama en azindan "insanlar bu konuda disardan bakinca ne dusunur" sorusunun cevabini anlamis oluyorum. Mesajlari karalamamin sebebi isyerimden biri gorurse beni tanimasin veya tanisa da ispatlayamasin korkusu. Yarisi ingilizce cunku isyerinde butun yazisma dilimiz klavuzlarimiz ingilizce ve Turkler de kendi aralarinda bir noktadan sonra o sekilde karma plaza Turkcesi konusuyor ister istemez.
En büyük kk o cevap verdiğin üye sana çok ağır hakaret etti ve sen ona açıklama yapıyorsun sakince. İşte en büyük hatalarından biri de bu. Haddini bildirmeliydin site kuralları çerçevesinde. Niye kendini savunmaya geçtin? Onun yazdığı kadın değilsin ki sen. Ayrıca ingilizce de yazarsın Japonca da. Ve attığın whatsap mesajlarındaki ingilizce kelimeden rahatsız olmak çok komik. Lütfen kendini değiştir lütfen. Benim 10 yaşındaki çocuğuma bunu yazsalar hadlerini bildirirdi yeminle

Üyeyi tanımam etmem de dürüsttür,yalancıdır beni hiç bağlamaz da ergen tavırları ile insanları yıpratmanın mantığı nedir yani?
Ben kıskanmam da başka birinin eşi bozulsa hoş mu yani evlerinde huzursuzluk olması?
Bunu bilmemesi ergenlik ya da psikolojik sorunlu olduğunu göstermez bence.
Onaylanma ihtiyacı vs. demişler oldu ben kocamla kavga edeyim kadın onaylanmak istermiş.
Herkes hareketlerine dikkat edecek,o kadar zor değil yani.

Mesala size oynak yazan üyeye karşı bu kadar kibar olmayın.
Hareket etmekten bahsetmiyorum ama her an her dakika, herkese karşı kibar çok anlayışlı olmak zorunda değilsiniz.

Ahahah vallahi ondan sonra bu normal geldi:KK70:
bak ben bile ortama girmeden alıştım
bilemiyorum hepsinin kafası ayrı güzel

Yani bu yorumlara ben hak verdim cunku ben de isyerimde kimsenin beni hic yadirgamadigini herkesin bana cok saygi duydugunu hissetsem konu acmazdim. Ben bu yorumlari dikkate alicam. Canimcim ve canim demicem en azindan erkeklere hic demeyecegim cunku gercekten cinsiyetler degisseydi hepimiz taciz derdik su an ismini hafifletiyoruz. Ve benim etrafimda da benim gibi bir yonetici yok ve bu kadar laubalilik bana zarar veriyor. Ben ortamimi anlatirken kendimi hakli cikarmaya calismak niyetinde degilim aslinda. Sadece en objektif yorumlari alabilmek icin bu kadar detay veriyorum. Isyerimde bence de bana pek saygi duyulmuyor ve bence de cogu insan beni garip buluyor. Ama az ama cok ama bir derece garip buluyorlar. Ve mesela bu arkadaslarimin esini taniyorum karsilastik bir sorunumuz yoktu ama mesajlari okusalar sinirlenebilirler onda da haklisiniz. Ondan dolayi ben bu konudan sonra kendimi cok kotu hissettim okey ama bir yandan da iyi oldu. Uslubuma disardan yorum almak.

Üyeyi tanımam etmem de dürüsttür,yalancıdır beni hiç bağlamaz da ergen tavırları ile insanları yıpratmanın mantığı nedir yani?
Ben kıskanmam da başka birinin eşi bozulsa hoş mu yani evlerinde huzursuzluk olması?
Bunu bilmemesi ergenlik ya da psikolojik sorunlu olduğunu göstermez bence.
Onaylanma ihtiyacı vs. demişler oldu ben kocamla kavga edeyim kadın onaylanmak istermiş.
Herkes hareketlerine dikkat edecek,o kadar zor değil yani.
Zaten hatasını anladı hepimiz eleştirince dünden beri. Kendisi kaç yıldır bir Afrika ülkesindeydi orada çalışıyordu. Ülkeye dönünce ve bilmediği bir şehre görevlendirilince sudan çıkmış balığa döndü kime nasıl davranacağını da bilmiyor. Zaten hatalı baştan sona. Ama bu onu erkek avcısı oynak vs yapmaz.

Yeni resimler de eklemişsiniz ama aslında kısaca siz bir yöneticisiniz ve kim size nasıl hitap ederse etsin onlarla samimi hitap etmemelisiniz. Kendi ağırlığınızı korumak amacıyla . Bu nedenle o da böyle konuşuyordu bu da şöyle hitap ediyordu anlamsız . Kaldı ki onlar nasıl canım cicim gibi hitap edebilir zaten yöneticisine bunları da engellemeniz gerekir normal şartlarda. Sizin yöneticiniz dear diyorsa bu onun sorunu siz yine ona karşı saygınınızı korursunuz . Bırakın kim size nasıl hitap etmiş kısaca yalnış işte canımcım gibi hitaplar size göre çalışan olan kişilere bu konuda aksi fikri olan da olmaz . Netleşin artık bu konuda .

Back
X