Cok mu laubaliyim sizce?

Zaten hatasını anladı hepimiz eleştirince dünden beri. Kendisi kaç yıldır bir Afrika ülkesindeydi orada çalışıyordu. Ülkeye dönünce ve bilmediği bir şehre görevlendirilince sudan çıkmış balığa döndü kime nasıl davranacağını da bilmiyor. Zaten hatalı baştan sona. Ama bu onu erkek avcısı oynak vs yapmaz.
Başka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?
Bu tarz konuşmalardan rahatsız olunacağını bilemeyecek kadar psikolojik hastaysa nasıl yönetici olmuş?
Bilmiyorum bir tek bana tuhaf geldi galiba.

Zaten hatasını anladı hepimiz eleştirince dünden beri. Kendisi kaç yıldır bir Afrika ülkesindeydi orada çalışıyordu. Ülkeye dönünce ve bilmediği bir şehre görevlendirilince sudan çıkmış balığa döndü kime nasıl davranacağını da bilmiyor. Zaten hatalı baştan sona. Ama bu onu erkek avcısı oynak vs yapmaz.

Oynak diyen uyeye kizdim ama beni tanimadigini dusundum o yuzden o kismina odaklanmadim ve diger elestirilerine cevap verdim. Ben de oynak veya erkek pesinde oldugumu dusunmuyorum. Evet uzun suredir yalnizim evet sipsevdi bi insanim filan ama herkese mavi boncuk dagitan biri degilim bunu kimse demez beni taniyan. Garipsin her seyi herkese anlatiyorsun cocuk gibisin profesyonel degilsin ezik gibi davraniyorsun kimse ciddiye almiyor vs derler ama erkek duskunu vs demezler.

Başka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?
Bu tarz konuşmalardan rahatsız olunacağını bilemeyecek kadar psikolojik hastaysa nasıl yönetici olmuş?
Ben yıllardır takip ettiğimden tanıyorum kendisini. Zaten memur değil işi de yabancılarla mültecilerle ilgili hep. Ayrıca psikolojik sorunlu tonla insan var İş hayatında . İşini iyi yapan ama aslında şizofren olanı bile tanımıştım

hepsı net ve kısa cevaplar vermıs ama sen hep hıtaplarda bulunmus emojılerle suslemıssın
bence bunu yapmasan daha ıyı olur
ıs yerınde evet cok zaman gecırıyorsunuz evet hepsıyle muhabbet etmek zorunda kalıyorsun ama fazla fazla samımıyet ıcerıyor
yanlıs anlama bak sakın benı uzulurum gercekten... senınle cok muhabbetımız olamadı ama konustugumuz kadarıyla anladıgım asla kotu nıyetlı bırı degılsın hatta ınsanlar ıcınde ıyı nıyetlıler sınıfındasın fakat yaklasım seklın yanlıs anlasılmaya cok musaıt ve rahatsız olabılırler...

bırde bı yorumunda dıkkatımı cektı hepsı benden kucuk ben ustlerıyım ben onları sevımlı bulunca boyle konusuyorum demıssın benden buyuk olanla boyle konusmam demıssın
yasla ılgısı olmamalı sız calısma ortamındasınız sonucta orada calısan bırı ...yasın hıc onemı yok yakın akraban gıbı veya cok samımı arkadasın gıbı konusuyorsun bu sekılde devam edersen aranızda olması gereken sınırı kaldırmıs oluyorsun

Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü 🥲

Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü 🥲

Ablamda yengec kadını asla böyle değil 😯

Ben yıllardır takip ettiğimden tanıyorum kendisini. Zaten memur değil işi de yabancılarla mültecilerle ilgili hep. Ayrıca psikolojik sorunlu tonla insan var İş hayatında . İşini iyi yapan ama aslında şizofren olanı bile tanımıştım
Yok ya ben onu demek istemedim.
Çok bambaşka yerlere geldi konu.
Neyse dedim ya sanırım bir tek bana normal gelmedi.
Kolay gelsin.

ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol

Oynak kadın ne demek?

(Kadın veya kız için) Davranışları erkeklere ümit veren, çok serbest davranan, ahlâken hafif, iffeti şüpheli.

Normalde asla alıntı yapmam kolay kolay, yorumları okuyarak gelirken gördüm ama bu kadar da olmaz artık. Konu sahibesi kendisine ne derse desin ama sizin bu denli fütursuzca yazmaya hakkınız yok. O kadar da değil artık. Dava açılsa büyük ihtimalle kazanır, tazminat ödersiniz. Siz şimdi bu yazıyı yazarak çok mu ağır oldunuz ? Eleştirmek başka, hakaret etmek başka. Yazarken biraz üsluba dikkat edin rica ederim. Ayıptır.

Ohaaa bu nasıl bir eleştiri. Hemen şikayet ediyorum yönetime. Oynaksın ne demek? Nasıl bir üslup bu?

İngilizce olan kısımları anlamayınca sinirlenmiş sjsjkl
Şöyle bir konudan üyenin ingilizce bildiğini göstermeye çalıştığı sonucuna varmasının başka bir açıklaması yok.

Oynak diyen uyeye kizdim ama beni tanimadigini dusundum o yuzden o kismina odaklanmadim ve diger elestirilerine cevap verdim. Ben de oynak veya erkek pesinde oldugumu dusunmuyorum. Evet uzun suredir yalnizim evet sipsevdi bi insanim filan ama herkese mavi boncuk dagitan biri degilim bunu kimse demez beni taniyan. Garipsin her seyi herkese anlatiyorsun cocuk gibisin profesyonel degilsin ezik gibi davraniyorsun kimse ciddiye almiyor vs derler ama erkek duskunu vs demezler.
Tanımasın seni. Asla oynak diyemez kimse bana demeliydin. Düşün bir sokakta yürüyoruz adamın biri oros…. u dedi mesela laf attı. Aaaa bu adam aslında beni tanımıyor derse desin mi diyeceğiz? İnsanlara gereken yerde haddini bildirmelisin ve kendin de mesafeli olmalısın

Sinavdan 98 mulakattan 90 filan aldim mudurum bana dedi ki "iyi ki pozisyonu tekrar ilana cikarmisiz seni bulduk". Yani kendimi ovmek icin soylemiyorum ama stajyer avukatken bir kere avukat gelmisti demisti ki: "Ya sen nasil boyle bir sozlesme yazabiliyorsun sen daha kac aylik stajyersin gercekten inanamiyorum cok cok guzel olmus". 2012den beri isimde cok iyi oldugumu hep duyuyorum. Afrika'da da diyorlardi, avukatlik burosunda da diyorlardi, Ankara'da da diyorlardi, burada da diyorlar. Bu kuruma 2015te girdim normalde insanlar yillarca ayni pozisyonda kaliyor ben 6 senede 4 terfi aldim cunku butun sinavlari cat cat geciyorum yazdigim her seye gelen tek yorum "bu cok iyi olmus". Herkes biraz garip buluyor ama sosyal olarak.

Burdaki en dürüst üyelerden biri bibi bu üye. Hayatında anlattıkları herşey doğru. Ve eleştiriyi daima kaldırdı kimseyle polemiğe girmedi. Psikolojik sorunları olduğunu tedavi gördüğünü hep açık açık yazdı zaten. Klasik Türk tipinde fikirleri olan yaşantısı olan bir kadın zaten değil. Kafası çok karışık 33 yaşındaki bedende sıkışmış 15 yaşında bir ergen o aslında
evet ya bende sevıyorum kendısını

kendısıyle de gorusmek ıstıyorum bılıyorsun cok hastalık atlattım kızın okul kosusturması fırsatım olamadı bır turlu ... evden okul ve hastane ıcın cıkıyorum sadece desem yerıdır

durust bırı ve cıdden ıyı nıyetlı

Konuşmalarınızı cok itici buldum. Konumunuz ne olursa olsun bu sekildr saygı duyulduğunuza inanmiyorum. Zora ki saygı elbette bir alttakiler size gösteriyordur ama içten içe boyle yazan birine ben asla saygı duymam.

Kendinizi sevimli ya da yumuşak gösterip minnoş olmaya çalışma çabanızın altındaki şeyi arayıp bulun bence .
Ayrica evli insanlara bunlarj yaziyor olmanız zaten başlı başlına çirkin.
Üstü ya da altı kocama bu hitaplarda yazsa gerçekten onu rezil ederim hiç çekinmem çünkü herkes haddini , lisaninı görgü yü bilmek zorunda.

Ablamda yengec kadını asla böyle değil 😯
Tanidım her yengeç böyle bana çok zıt karakterler hele erkekleri daha kötü hiç çekilmiyor 🥴

Bu arada kıza niye hakaret ediyorsunuz mesajların neresinde karşı tarafa yürümüş veya oynaklığı var okuma yazmanızda yok heralde sonra ben gerizekalı mısınız diyince banlaniyorum

Tanidım her yengeç böyle bana çok zıt karakterler hele erkekleri daha kötü hiç çekilmiyor 🥴

Bu arada kıza niye hakaret ediyorsunuz mesajların neresinde karşı tarafa yürümüş veya oynaklığı var okuma yazmanızda yok heralde sonra ben gerizekalı mısınız diyince banlaniyorum
Ben mi oynak yazmışım yanlis yere yazdiniz galiba 😅

Okumadım mesajlaşmalari ama neden bunu sorguluyorsun ki? Sen kendini, niyetini biliyorsan herkes ne düşünürse düşünsün. Herkesle konuşma tarzımız farklı. Bizimde üç kişilik bir arkadaş grubumuz var diğer ikisi erkek oo ne muhabbetler, ne geyikler. Kimseyi de ilgilendirmez.

Back
X