Cok mu laubaliyim sizce?

Diger konunuza da yazmıştım. Taraflar için bir sorun oluşturmuyorsa her turlu hitap kullanilir buna bir yorum yapamam. Adamlarla sorun yaşamiyorsaniz bizim nasil bulduğumuzun onemi yok aslinda.

Benim eşim de yonetici kimseye bebişim, canim, canimcim vs demez. Eşime boyle mesaj atan da görmedim. 🙄 Ben kiz arkadaslarima dahi bebişim demiş insan değilim. 😂 Pek bizim tarzimiz değil o yuzden.

Arkadaşlar bu bugünkü 2. Konum kusura bakmayın ama kafama çok takıldı. Bir arkadaşım için konu açmıştım sonra onu ifşa etmemek için konuyu kapattım. Arkadaşım için konu açma sebebim de kendimi de sorgulamamdi çünkü benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).

Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu çocukların 3unu de cidden kardeşim gibi görüyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde görmesem böyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak düşünmüyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir düşünmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hiç ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye düşünüyor olabilirler mi? Açık sözlü yorumlarinizi bekliyorum.
1. Ve 3. Screenshottakiler hitaplarınızdan memnunmuş gibi gelmediler kısa cevaplar vermiş geçmişler muhtemelen de bu ne yaaaa demiş olabilirler. Diğerleri muhabbete ayak uydurmuş gayet arkadaşça yazmışlar. Bence herkese böyle hitap edilmemeli canımcım piremses vs. Ayrıca ben yöneticilerin bir tık ciddi olması gerektiği kanaatindeyim. Arkadaşlık ilişkileri araya girince ileride büyük problemler olabiliyor iş yerinde.

Kardeşim gibi görüyorum ama aslında çokta samimi değiliz. Üstüne basa basa kardeşim gibi görüyorum yazılması irrite etti beni sanırım.

Çokta samimi olmadığınız kişilerle canımcım hitabıyla konuşmak gereksiz. Arkadaşlarınız aynı şekilde de cevap vermemişler size. Daha kısa ve net cümleler kullanmışlar. Bu da bu işaret aslında.

Kardeşim gibi görüyorum ama aslında çokta samimi değiliz. Üstüne basa basa kardeşim gibi görüyorum yazılması irrite etti beni sanırım.

Çokta samimi olmadığınız kişilerle canımcım hitabıyla konuşmak gereksiz. Arkadaşlarınız aynı şekilde de cevap vermemişler size. Daha kısa ve net cümleler kullanmışlar. Bu da bu işaret aslında.

Olabilir haklısınız siz söyleyince fark ettim açıkçası disardan nasıl göründüğümun farkında değildim.

Yazilanlarım yarısını anlamadım zaten o yüzden yorumum yok 🤪 ama sen aslında kimsin (eski bir üyesin bence) onu çok merak ediyorum ve maalesef nedense senden hep negatif enerji alıyorum kısacası hoşlanmıyorum niye bilmiyorum ama 🤷🏼‍♀️

Hadi ya ben sizi genelde komik ve sempatik buluyordum üzüldüm neden hoslanmiyorsunuz?

Arkadaşlar bu bugünkü 2. Konum kusura bakmayın ama kafama çok takıldı. Bir arkadaşım için konu açmıştım sonra onu ifşa etmemek için konuyu kapattım. Arkadaşım için konu açma sebebim de kendimi de sorgulamamdi çünkü benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).

Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu çocukların 3unu de cidden kardeşim gibi görüyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde görmesem böyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak düşünmüyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir düşünmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hiç ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye düşünüyor olabilirler mi? Açık sözlü yorumlarinizi bekliyorum.
Ben grup konuşmalarında olsun, dışarıda toplu görüşmelerde olsun sık karşılaşıyorum bu tarzla. Ama benim asla onaylamadığim bir tarz. Samimiyetsizlikte samimiyet yarışıyor gibi geliyor.

Ben grup konuşmalarında olsun, dışarıda toplu görüşmelerde olsun sık karşılaşıyorum bu tarzla. Ama benim asla onaylamadığim bir tarz. Samimiyetsizlikte samimiyet yarışıyor gibi geliyor.

Olabilir belki de ağız alışkanlığı olmuş artık ben de çok düşünerek yazmıyorum ama belki de disardan çok itici duruyor.

7 ay oldu aslında bazen öyle hissediyorum ama belki de onlara da samimi gelmiyor olabilir emin olamadım.

birinin bana canımcım diyebilmesi için yıllar geçmesi lazım.
yüzyıl geçsede bebişim diyemez kimse çok yapmacık zaten.
üstelik sen yöneticileri konumundasın aradaki hiyerarşiyi koruyarakta kendini sevdirebilirsin.

Yazilanlarım yarısını anlamadım zaten o yüzden yorumum yok 🤪 ama sen aslında kimsin (eski bir üyesin bence) onu çok merak ediyorum ve maalesef nedense senden hep negatif enerji alıyorum kısacası hoşlanmıyorum niye bilmiyorum ama 🤷🏼‍♀️
Bu nasıl bir açık sozluluk bibi 🙈

Olabilir belki de ağız alışkanlığı olmuş artık ben de çok düşünerek yazmıyorum ama belki de disardan çok itici duruyor.
yönetici olanın siz olduğunu anlamamıştım.
belli ki kötü niyetli değilsiniz ama bunu yalnızca siz biliyorsunuz.
yöneticimin bu şekilde konuşmasını istemezdim.

Sizin konuşmalarda galiba genelinin tarzı bu. Kendi huzurunuz için, özellikle partneri olanlara, seviye ayarlamasi yapabilirsiniz. Önce ki konunuza istinaden yazdim

ben sizin biraz saf olduğunuzu düşündüm açıkçası..
ya da kendimi çok hassas ince düşünceli.:/
biri bana hitap bile etmese bırak canım dadlum demeyi ismiyle bile seslenmezdim herhalde. bunu farkedememeniz şaşırttı biraz. yani yazdığınız kişilerin partnerleri olsam rahatsız olurdum açıkçası =(
bu arada sondaki kız çok minnoşmuş:D

Benim de dikkatimi çeken kız arkadaşınız dışındaki erkek iş arkadaşlarınız size hiçbir hitapta bulunmadan yazmışlar

Durumdan memnun olsalar birinden biri mutlaka bir yakınlık hitabı kullanırlardı bence

Evet ya ben de şimdi fark ettim. Demek ki gerçekten laubali geliyorum hoş değil. Yani benimki ağız alışkanlığı ve fark etmeden sempatik olma çabası belki de. Ama bugün fark ettim ve biraz düşündüm ve hoşuma gitmedi bu itici bulunma ihtimali.

Back
X