Cok mu laubaliyim sizce?

Ama sen bu insanları 3 aydır falan tanıyorsun. Yönetici olarak ağırlığını koyman gereken zaman diliminde minnoşluk yapılmaz. Bi de cidden karşı taraf gayet sınırını bilerek yazıyor. Bence biraz çeki düzen vermelisin kendine.
aaa yöneticilerimiymiş en büyük kk.o zaman işler değişir .ast üst ilişkilerinde resmi dil kullanalım illa demiyorum ama canımcımm kankimm hayatımm tarzı da yazılmaz.kadın erkek ilişkisi olarak yanlış anlamalar kısmına hiç değinmeyeceğim anlamayabilirler de ama iş yaptırdığımız denetlediğimiz insanlarla barda ya da yemekte konuştuğumuz gibi konuşamayız.gerekirse yalnızlıktan öleceğiz odamızda ama herşeyimizi anlatmayacağız ve aşırı samimi olmayacağız.bu suistimal edilebilir zamanla .bunlar taa üniversitede derste anlatılmıştı bize hocalarımız tarafından

Rahatsızlar mı bilmem. Benim eşim de canımcım ve güzelcim hitaplarını çok kullanır. İş yerinde de kullanıyor sanırım yani iş arkadaşlarıyla sosyal ortamda görüştüğümüzde kullanıyor. Ama benim eşim 20 yıldır aynı şirkette ve bu şekilde hitap ettiği insanlar genelde altında çalışanlar. Minnoş bir yöneticidir kendisi 😂
güzelcim çok iyiymiş ya:))
yeni favorim olucak:KK49:

aaa yöneticilerimiymiş en büyük kk.o zaman işler değişir .ast üst ilişkilerinde resmi dil kullanalım illa demiyorum ama canımcımm kankimm hayatımm tarzı da yazılmaz.kadın erkek ilişkisi olarak yanlış anlamalar kısmına hiç değinmeyeceğim anlamayabilirler de ama iş yaptırdığımız denetlediğimiz insanlarla barda ya da yemekte konuştuğumuz gibi konuşamayız.gerekirse yalnızlıktan öleceğiz odamızda ama herşeyimizi anlatmayacağız ve aşırı samimi olmayacağız.bu suistimal edilebilir zamanla .bunlar taa üniversitede derste anlatılmıştı bize hocalarımız tarafından

Ben zaten yoneticilik konumuna alışamadım zorlanıyorum.

evet ya En buyuk kk En buyuk kk kanki ne allasen astın o senin.

Ben zaten yoneticilik konumuna alışamadım zorlanıyorum.
evet öyle olmuş.bir de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyor

Ben de bu yazdığım insanların yoneticisiyim. 1i hariç hepsine bu şekilde yazıyorum yaşları benden küçük sevimli buluyorum diğerine yazmıyorum çünkü yaş olarak benden büyük.

Şimdi konu sahibesi bence sen yvşak biri değilsin, şeker birisin genel olarak. Yvşaklıkla alakan yok.

Bir de yaşça buyuğum ve patronum demişsin o zaman karşıdakini bebe olarak gördüğün sabit bunu kıskanacak kişinin aklından şüphe ederim.

Yazdığın kişi yaşça küçükse, yanında juniorsa olabilir tabi, neden olmasın. Yalnız Türkiyede şöyle bir şey var ki, kibarlık ve iyi niyet zaaf olarak algılanıyor, bu bebeler de senin başına çıkmasın :110:

evet öyle olmuş.b,r de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyor

Katılıyorum, bence de yanımda çalışan iş arkadaşından arkadaş olmaz, olmamalı. Ben kendim patronla arkadaşlık etmeyi zaten istemezdim, acaip bir durum çünkü.

Karsınızdaki adamlar gayet mesafeli is bitirici sekilde konusmus, siz de daha cok sirinlik yapmaya calısıyor gibi. Esimin telefonunda sıradan bir is arkadasıyla söyle mesajlar görsem ne yüzsüz böyle bikbik yazmış diyip gülerdim galiba. Eşime kızmazdım çünkü adamların mesajları cok sıradan ve klasik mesafeli

Karsıdakiler kısa kestikce sen cin seddi gibi uzattıkca uzatmıssın. Burcun ne? Bi hava sezinliyorum sende iflah olmaz bi cene var gibi ikizler olabilir misin? Yada yükselenin? Ya burcun ya yükselenin ikizler gibi. Birde su elementin var, balık yengec? Bilirim yani cenelerini.
Teatral bir yaklasım hissetmedim sende düsünmeden konusuyosun. Ama yöneticilik demek ayagı bir bastım mı yeri gögü inletmek demek titretmek demek sen masallah oturup bi fal muhabbeti yapmadıgın kalmıs.

Dikkat etmeni öneririm az da olsa bu erkek zıpırtılarına canım diyosun onlar cilve sanıp düsüyor.

Karsınızdaki adamlar gayet mesafeli is bitirici sekilde konusmus, siz de daha cok sirinlik yapmaya calısıyor gibi. Esimin telefonunda sıradan bir is arkadasıyla söyle mesajlar görsem ne yüzsüz böyle bikbik yazmış diyip gülerdim galiba. Eşime kızmazdım çünkü adamların mesajları cok sıradan ve klasik mesafeli

Ya öyle olmuş gerçekten ne bileyim bir şeyi dosdoğru yazınca kaba olurmus gibi geliyor özellikle bir iş isterken.

evet öyle olmuş.bir de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyor
Ya bi de şey gibi değil mi? Karşı taraf yönetici de en büyük kk işe yeni girmiş kendini sevdirmeye çalışan, o işi hallettim bu iş bende diyen alt kademe çalışan.

Back
X