• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu laubaliyim sizce?

Erkek arkadaşım olmuştu daha önceden çok kıskanç değilim onun konuşmalarını normal karşılanmıştım yani kendimin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama başkaları rahatsız olabilir, farkında değildim artık dikkat edeceğim.
kuzum bak bu yazım tarzın bile onaylanmak ve itaat etmek gibi.biraz havalı ol üstten üstten konuşmayı dene.zaten eğitimin şahane dilin var kariyerin şahane.geriye bir tek özgüven yönetilen değil de yöneten herkesin fikrini kabul etmeyen enbüyük kk olmak kaldı.onu bir başarırsan var ya iş aşk her şey harika olacak hayatında

Sizin konularınızı biliyorum, neden kendinizi herkese sevdirmek için bu kadar çabalıyorsunuz? Yaptığınız her eylemin, konuştuğunuz her cümlenin alt metni “beni sev, beni sev, nolur beni sev” sanki.

Eklentiler

• 6A23BA84-F82C-4E7C-BA9C-E776B3BC85D5.webp
    6A23BA84-F82C-4E7C-BA9C-E776B3BC85D5.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 23
Sizin konularınızı biliyorum, neden kendinizi herkese sevdirmek için bu kadar çabalıyorsunuz? Yaptığınız her eylemin, konuştuğunuz her cümlenin alt metni “beni sev, beni sev, nolur beni sev” sanki.
haklısınız bence de öyle. edit:kediye bayıldım profil resmi mi yapsam ki? :işsiz: :işsiz:

Yani evet malesef öyle terapiye gidiyorum yıllardır düzelmedi de pek. Biraz düzeldi sayılır gerçi.

Yani evet malesef öyle terapiye gidiyorum yıllardır düzelmedi de pek. Biraz düzeldi sayılır gerçi.
kuzum büyük bir sorun değil bu çözersin.mesela bunun tam tersi de sorun.benim bir yakın arkadaşım var yıllardır o kadar naif o kadar resmi o kadar kırılgan ki hala siz diye konuşur benle ve öyle sakin öyle mesafelidir ki şaka yapamazsın eğlenemezsin ama çok iyi insandır.yani ikisinin ortasını bulmak en doğrusu

Yalnız bibibella isimli üye sevmiyormuş şimdi kendisine özelden mesaj dosicem canimcim ne oldu şekerim neden beni sevmiyorsun aşkım dicem ki uzaklaştırma kararı aldirsin.

Hmm nasıl çalışır ki acaba ?
Iyi bir astrolog bulmak lazım çünkü harita açıları falan çok önemli...retro hangi evde hangi burçta ozellikle o evi irdele ve o konularda pisma atak ol mesela zorla kendini yüzeysel bi tabirle böyle yap ama dediğim gibi incik cincik olaylari astrolog bilir ki retro her zaman da kötü değildir bazen arka planda bazen atakta olman gereken zamanlar hesaplanir iste o atak dobemlerini saptamak mühim

Özel bir soru olabilir cevaplamak zorunda değilsiniz tabi ki ama, koşullu mu sevildiniz çocukluğunuzda? Değersiz mi hissettirildiniz?

Yani ailenizle öyle bir ilişkiniz yok gibi hatırlıyorum mesajlarınızdan ama bu sevgiye muhtaçlığınızın da sebebini anlayamıyorum başka şekilde.

Özel bir soru olabilir cevaplamak zorunda değilsiniz tabi ki ama, koşullu mu sevildiniz çocukluğunuzda? Değersiz mi hissettirildiniz?

Yani ailenizle öyle bir ilişkiniz yok gibi hatırlıyorum mesajlarınızdan ama bu sevgiye muhtaçlığınızın da sebebini anlayamıyorum başka şekilde.

Evet öyle oldu ailem iyidir ama ben küçükken çok katılardi. Bende dehb var yani dikkat eksikligi tanim var iki ayrı psikiyatrist koydu bu taniyi ve kronik depresyon buna eşlik ediyor ikisi için de ilaç kullanıyorum ve terapiye de gidiyorum. Küçükken de dikkat eksikliğim vardı ama okul birincisi veya ikincisiydim çünkü zorundaydım.

Bi de altında çalışan birine neden kanki diyorsun ya? Canım, canımcım bile daha normal bundan bence.

Valla adamlar gene iyi ve erdemliymiş. TR’de olsa bizi takmaz, bundan yönetici olmaz diyip verdiğimiz işleri yapmazlardı.

Evet öyle oldu ailem iyidir ama ben küçükken çok katılardi. Bende dehb var yani dikkat eksikligi tanim var iki ayrı psikiyatrist koydu bu taniyi ve kronik depresyon buna eşlik ediyor ikisi için de ilaç kullanıyorum ve terapiye de gidiyorum. Küçükken de dikkat eksikliğim vardı ama okul birincisi veya ikincisiydim çünkü zorundaydım.
O zorunluluklari tüm dünyanın görebileceği şekilde omzunuzda taşıyorsunuz hala.

Iyi bir astrolog bulmak lazım çünkü harita açıları falan çok önemli...retro hangi evde hangi burçta ozellikle o evi irdele ve o konularda pisma atak ol mesela zorla kendini yüzeysel bi tabirle böyle yap ama dediğim gibi incik cincik olaylari astrolog bilir ki retro her zaman da kötü değildir bazen arka planda bazen atakta olman gereken zamanlar hesaplanir iste o atak dobemlerini saptamak mühim
Hmmm evet ben zaten yıldız haritamı çıkarmak istiyorum fakat annem tam doğum dakikamı hatırlayamıyor. 7 ile 8 arası doğmuşum ama tam bilmiyor. Bu nedenle cimere yazdım fakat doğduğum hastaneye başvurmam gerektiğini yazdılar. Bir de doğduğum hastaneyi fakülte almış falan inşallah bulunur 🤷‍♀️ İstanbula gidince bir başvurup tam dakikayı öğrenmeye çalışıcam .
Retrolarım 5 ve 6. Evlerde ilginç güneşim de 5/6 ev diye görünüyor .

yazılanlara bakarsak beraber çalışılması keyif ve huzur veren, samimi bir insan görüyorum ben ama benim gibi sizi hiç tanımayan, işinizi, ortamınızı hiç bilmeyen insanların ne düşündüğüne niye aldırış ediyorsunuz ki? kendinizi ince ince rendelediğinizi, kendi kalenizin duvarlarını içerden topa tuttuğunuzu bu kadar belli etmeniz fırsatçı insanları cesaretlendirir. hem luzumsuz tevazunun neticesi ahmaktan nasihat dinlemektir derler, ne gerek var?

Back
X