- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
iş falan atmamış kimseyeBebisim diyen haric hepsine iş atmissin ego tatmini icin ama dönmemisler gibi duruyor :)bence yapma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş falan atmamış kimseyeBebisim diyen haric hepsine iş atmissin ego tatmini icin ama dönmemisler gibi duruyor :)bence yapma.
ben öyle düşündüm bu benim fikrim. sana göre de öyle olabiliriş falan atmamış kimseye
Yardım etmen gerekmiyor. Görev vermen, kontrol etmen, gerekiyorsa yol gösterip öğretmen yeterli.
Konudan bağımsız ama merkür retro olunca iletişim problemimiz oluyor değil mi visenya ? Benim maalesef retro ve oğlak burcundaMerkur iletisim ve ifade demek zaten. Gezegen konumuda ikizler. Nokta atısına denk gelmissin.
Bebisim diyen haric hepsine iş atmissin ego tatmini icin ama dönmemisler gibi duruyor :)bence yapma.
İnsan ilişkilerinde bağımlı olma, kopamama ya da zor kopma gibi problemleriniz var mı?
İşinden olursun devlet memuru falan değilsen. Seni oraya o ekibi yönet diye aldılar, sen kendini sevdirmeye çalışıyorsun. İş arkadaşlarının seni sevip sevmemesi önemli değil. Sevseler tabi ki güzel olur ama sen bunun için çaba sarfetmemelisin.Yani zaten bir şeyi yetiştiremiyorum her gece fazla mesaiye kalıyorum sabah 6 buçukta ofise gidiyorum. Yöneticimin yöneticisi kenara çekti beni geçen sende liderlik vasfi yok kimseye hayir diyemiyorsun filan dedi. Bu huyumu da değiştirmem lazım ama ağzımdan çıkıyor hemen yardım edeyim diye. Sadece kendi ekibim değil diğer birimlere de beni sevsinler yararlı bulsunlar diye sürekli yardım teklif etmeye başladım iyice patolojik buluyorlar muhtemelen.
Abartmayınız iş atmak falan. Olmuyor.Bebisim diyen haric hepsine iş atmissin ego tatmini icin ama dönmemisler gibi duruyor :)bence yapma.
İs atmaktan kastı flortoz davranmakti.Bebisim diyen kızla olan aradaki mesajlarının tamamı işle ilgili ve ifsali olduğundan onları sildim yoksa gün içinde yazismistik.
ne kadar onur kırıcı bir tabirrr kullanmış.aşırı samimiyetten bahsediyoruz sadece oysaAbartmayınız iş atmak falan. Olmuyor.
o kadar iyi niyetli ki anlamadıİs atmaktan kastı flortoz davranmakti.
İşinden olursun devlet memuru falan değilsen. Seni oraya o ekibi yönet diye aldılar, sen kendini sevdirmeye çalışıyorsun. İş arkadaşlarının seni sevip sevmemesi önemli değil. Sevseler tabi ki güzel olur ama sen bunun için çaba sarfetmemelisin.
Niyeti böyle olan bir kadın bunu buraya sormak için taşır mıydı halbuki? Ayıp.ne kadar onur kırıcı bir tabirrr kullanmış.aşırı samimiyetten bahsediyoruz sadece oysa
Çok fazla belli oluyor bu durum. Hani diyoruz ya bazen neden hep aynı insanlar beni buluyor neden hep kazık yiyorum, örseleniyorum diye bunun sebebi bu. Belli etmediğimizi sanıyoruz ama diğer insanlar anlıyor, suistimal ediyor. 7 ayda kimse kimseyle kardeş gibi olamaz isterse her dakika beraber olsunlar onun haricinde karşı taraftan size dair hiç öyle hitaplar yok ama sizin cümleler fazla uzamış gibi.Var anacım hepsi var.
Yani zaten bir şeyi yetiştiremiyorum her gece fazla mesaiye kalıyorum sabah 6 buçukta ofise gidiyorum. Yöneticimin yöneticisi kenara çekti beni geçen sende liderlik vasfi yok kimseye hayir diyemiyorsun filan dedi. Bu huyumu da değiştirmem lazım ama ağzımdan çıkıyor hemen yardım edeyim diye. Sadece kendi ekibim değil diğer birimlere de beni sevsinler yararlı bulsunlar diye sürekli yardım teklif etmeye başladım iyice patolojik buluyorlar muhtemelen.
Aynen öyle oluyo iletisim zayıflayıp uyum gücü düsüyor içsel psikolojik olarak baya bi savas veriyosunuz. Merkur iletisim, ifade zeka oldugu icin bunda en iyisi bide oglaktır rasyonel, objektif düsünceyi temsil eder. Retroya denk gelince saglam yanmıssın.Konudan bağımsız ama merkür retro olunca iletişim problemimiz oluyor değil mi visenya ? Benim maalesef retro ve oğlak burcunda
O zaman kendine dur diyeceksin biraz.
Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.
Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.
Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş bulmayı teklif ediyorum
Ya hayatım hep öyle zaten genelde . Baya büyük şanslar beni bulacakken tam karşısına olmaması gereken bir şey gelip onu götürmüşAynen öyle oluyo iletisim zayıflayıp uyum gücü düsüyor içsel psikolojik olarak baya bi savas veriyosunuz. Merkur iletisim, ifade zeka oldugu icin bunda en iyisi bide oglaktır rasyonel, objektif düsünceyi temsil eder. Retroya denk gelince saglam yanmıssın.