Cok mu laubaliyim sizce?

Yardım etmen gerekmiyor. Görev vermen, kontrol etmen, gerekiyorsa yol gösterip öğretmen yeterli.

Yani zaten bir şeyi yetiştiremiyorum her gece fazla mesaiye kalıyorum sabah 6 buçukta ofise gidiyorum. Yöneticimin yöneticisi kenara çekti beni geçen sende liderlik vasfi yok kimseye hayir diyemiyorsun filan dedi. Bu huyumu da değiştirmem lazım ama ağzımdan çıkıyor hemen yardım edeyim diye. Sadece kendi ekibim değil diğer birimlere de beni sevsinler yararlı bulsunlar diye sürekli yardım teklif etmeye başladım iyice patolojik buluyorlar muhtemelen.

Yani zaten bir şeyi yetiştiremiyorum her gece fazla mesaiye kalıyorum sabah 6 buçukta ofise gidiyorum. Yöneticimin yöneticisi kenara çekti beni geçen sende liderlik vasfi yok kimseye hayir diyemiyorsun filan dedi. Bu huyumu da değiştirmem lazım ama ağzımdan çıkıyor hemen yardım edeyim diye. Sadece kendi ekibim değil diğer birimlere de beni sevsinler yararlı bulsunlar diye sürekli yardım teklif etmeye başladım iyice patolojik buluyorlar muhtemelen.
İşinden olursun devlet memuru falan değilsen. Seni oraya o ekibi yönet diye aldılar, sen kendini sevdirmeye çalışıyorsun. İş arkadaşlarının seni sevip sevmemesi önemli değil. Sevseler tabi ki güzel olur ama sen bunun için çaba sarfetmemelisin.

Bu kadar takıntı yapacak kadar olağan bir şey yok .
Eğer mantıklı gidemiyorsan hislerinle hareket et öyle böyle bir sonuca çıkarsın.

İşinden olursun devlet memuru falan değilsen. Seni oraya o ekibi yönet diye aldılar, sen kendini sevdirmeye çalışıyorsun. İş arkadaşlarının seni sevip sevmemesi önemli değil. Sevseler tabi ki güzel olur ama sen bunun için çaba sarfetmemelisin.

Teknik bilgim kuvvetli ve çalışkan olduğum için şu ana kadar butun performans degerlendirmelerim hep cok iyiydi. Yazdığım raporlar filan güzel olunca da beğeniyorlar. Doğrudan yoneticim şu an çok memnun. Ama iyi ve çalışkan eleman olmakla iyi yönetici olmak hiç aynı şey değilmiş. Ben iyi bir çalışandım ama şu an cidden çok kötü bir yoneticiyim sanırım.

Var anacım hepsi var.
Çok fazla belli oluyor bu durum. Hani diyoruz ya bazen neden hep aynı insanlar beni buluyor neden hep kazık yiyorum, örseleniyorum diye bunun sebebi bu. Belli etmediğimizi sanıyoruz ama diğer insanlar anlıyor, suistimal ediyor. 7 ayda kimse kimseyle kardeş gibi olamaz isterse her dakika beraber olsunlar onun haricinde karşı taraftan size dair hiç öyle hitaplar yok ama sizin cümleler fazla uzamış gibi.

O zaman kendine dur diyeceksin biraz.

Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.

Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.

Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş/sevgili bulmayı teklif ediyorum:KK50:

Konudan bağımsız ama merkür retro olunca iletişim problemimiz oluyor değil mi visenya ? Benim maalesef retro ve oğlak burcunda
Aynen öyle oluyo iletisim zayıflayıp uyum gücü düsüyor içsel psikolojik olarak baya bi savas veriyosunuz. Merkur iletisim, ifade zeka oldugu icin bunda en iyisi bide oglaktır rasyonel, objektif düsünceyi temsil eder. Retroya denk gelince saglam yanmıssın.

O zaman kendine dur diyeceksin biraz.

Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.

Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.

Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş bulmayı teklif ediyorum

Olur aslında ben şimdi kendi kurum içi mentorluk programıma başladım ama programım o kadar dolu ki mentorum olan kadınla sadece bir kere görüşebildim.

Aynen öyle oluyo iletisim zayıflayıp uyum gücü düsüyor içsel psikolojik olarak baya bi savas veriyosunuz. Merkur iletisim, ifade zeka oldugu icin bunda en iyisi bide oglaktır rasyonel, objektif düsünceyi temsil eder. Retroya denk gelince saglam yanmıssın.
Ya hayatım hep öyle zaten genelde . Baya büyük şanslar beni bulacakken tam karşısına olmaması gereken bir şey gelip onu götürmüş 😂 eksiyle artının çarpımı gibi bir işlem resmen . Anlıyorsunuz galiba dimi bu astrology işlerinden

Back
X