• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu laubaliyim sizce?

Ya hayatım hep öyle zaten genelde . Baya büyük şanslar beni bulacakken tam karşısına olmaması gereken bir şey gelip onu götürmüş 😂 eksiyle artının çarpımı gibi bir işlem resmen . Anlıyorsunuz galiba dimi bu astrology işlerinden
Sende birazda enerji uyumsuzlugu var. Eril-disil enerjini yükseltmen gerekebilir. Eğitimlerini almadım ama ilgili oldugum icin sagdan soldan okuyarak arastırarak beynin az bi cigabaytını astrolojiyle doldurdum.

Konudan bağımsız ama merkür retro olunca iletişim problemimiz oluyor değil mi visenya ? Benim maalesef retro ve oğlak burcunda
Merkür retrolular kendilerini konuşmaktan ziyade yazı resim sanat vs ile daha iyi ifade eder,yani sizlerin iletişim biçiminiz bu yönde kuvvetlidir ama bunu aşabilirsin gayet üstüne düşerek o zaman da haritayı çalıştırmak olayı gerçekleşmiş oluyor

Sende birazda enerji uyumsuzlugu var. Eril-disil enerjini yükseltmen gerekebilir. Eğitimlerini almadım ama ilgili oldugum icin sagdan soldan okuyarak arastırarak beynin az bi cigabaytını astrolojiyle doldurdum.
Aaa nerden anladınız enerji uyumsuzluğunu ?
Zaten sadece merkür değil venüs ve jupiterim de retro haritamda 🤦🏻‍♀️

Lakayıt deilde daha cok yalniz buldum seni
Sanki konusma acmak daha cok sohbet etmek istiyormussun gibime geldu ha bunu nerden biliyorum bazen yalniz hissettigimde bende fazladan gereksiz konusurum
Tabi oda gunluk belli bir kelime limitimiz var mesaj ile de konusuyor sayarsak olabilir

Ben katılıyorum konu sahibesinin canı sıkılıyor. Olmazsa numaramı vericem bana yazsın böyle bir çözüm buldum :halay:

Arkadaşlar bu bugünkü 2. Konum kusura bakmayın ama kafama çok takıldı. Bir arkadaşım için konu açmıştım sonra onu ifşa etmemek için konuyu kapattım. Arkadaşım için konu açma sebebim de kendimi de sorgulamamdi çünkü benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).

Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu çocukların 3unu de cidden kardeşim gibi görüyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde görmesem böyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak düşünmüyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir düşünmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hiç ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye düşünüyor olabilirler mi? Açık sözlü yorumlarinizi bekliyorum.
Evli misiniz bilemiyorum ama velev ki evlisiniz eşinizle böyle konuşulsa ne hissederdiniz? Cevabı hisleriniz, kendinizi kandırmayın.

Evet üslubunuz lakayt ve rahatsız edici. Bir erkekle böyle konuşmak benim düşünceme göre çok ters. Hele ki hayatında biri olan biriyle.

Siz şimdi muhtemelen beni anlamayacaksınız ama umarım bir gün bu durumu yaşarsınız. O zaman çok iyi anlayacaksınız.

konu dışı olacak ama borsanın hali ne olacak bu aralar? :KK45: :KK53:

Merkür retrolular kendilerini konuşmaktan ziyade yazı resim sanat vs ile daha iyi ifade eder,yani sizlerin iletişim biçiminiz bu yönde kuvvetlidir ama bunu aşabilirsin gayet üstüne düşerek o zaman da haritayı çalıştırmak olayı gerçekleşmiş oluyor
Sıkılıyorum birilerine bişi anlatırken. Biraz uzarsa konuşma bunalıyorum dikkatim dağılıyor. Kafa sesimle konuşmayı daha çok seviyorum 😅

Evli misiniz bilemiyorum ama velev ki evlisiniz eşinizle böyle konuşulsa ne hissederdiniz? Cevabı hisleriniz, kendinizi kandırmayın.

Evet üslubunuz lakayt ve rahatsız edici. Bir erkekle böyle konuşmak benim düşünceme göre çok ters. Hele ki hayatında biri olan biriyle.

Siz şimdi muhtemelen beni anlamayacaksınız ama umarım bir gün bu durumu yaşarsınız. O zaman çok iyi anlayacaksınız.

Erkek arkadaşım olmuştu daha önceden çok kıskanç değilim onun konuşmalarını normal karşılanmıştım yani kendimin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama başkaları rahatsız olabilir, farkında değildim artık dikkat edeceğim.

bence çok tatlı güzel kalpli bir insansın ama iş hayatında bu tarz konuşmaları son derece gereksiz buluyorum. belli bir mesafe olmalı. onlar dostların değil iş arkadaşların hatta yönettiğin ekip. kadın olsun erkek olsun anlamsız ve gereksiz bence. yapmacık ve kendini sevdirmeye çalışıyorsun gibi duruyor karşıdan bakınca. en azından bu tarz konuşan iş arkadaşları için ben böyle düşünüyorum. bizim ekipte de bir kız var tatlı dil çatısı altında böyle konuşmaya çabalıyor ama kullandığı emojiler falan allahım, kalpler öpücükler vs yani içinden beni öpmek gelmediğini biliyorum dolayısı ile o emojileri gereksiz buluyorum. yapay geliyor. yani karşı tarafın sevgilisinin eşinin görmesi bir yana, muhatap olunan kişi açısından da yapay duruyor bana göre. hele ki yönetici isen kibirli, egoist ol demiyorum tabii ki asla ama bunu onlara hissettirmen lazım. hissettirmenin başını çeken konu da üslup.

Sıkılıyorum birilerine bişi anlatırken. Biraz uzarsa konuşma bunalıyorum dikkatim dağılıyor. Kafa sesimle konuşmayı daha çok seviyorum 😅
Derler ki retrolar karmayı temsil eder yani nerde neyin retroda ise,iste onun üzerine düşüp haritanı çalıştırmak lazım gelir 😁
Dikkat dağınıklığı seninki ,bende merkür retrolu çocuk büyütüyorum zor ya 😑

bence çok tatlı güzel kalpli bir insansın ama iş hayatında bu tarz konuşmaları son derece gereksiz buluyorum. belli bir mesafe olmalı. onlar dostların değil iş arkadaşların hatta yönettiğin ekip. kadın olsun erkek olsun anlamsız ve gereksiz bence. yapmacık ve kendini sevdirmeye çalışıyorsun gibi duruyor karşıdan bakınca. en azından bu tarz konuşan iş arkadaşları için ben böyle düşünüyorum. bizim ekipte de bir kız var tatlı dil çatısı altında böyle konuşmaya çabalıyor ama kullandığı emojiler falan allahım, kalpler öpücükler vs yani içinden beni öpmek gelmediğini biliyorum dolayısı ile o emojileri gereksiz buluyorum. yapay geliyor. yani karşı tarafın sevgilisinin eşinin görmesi bir yana, muhatap olunan kişi açısından da yapay duruyor bana göre. hele ki yönetici isen kibirli, egoist ol demiyorum tabii ki asla ama bunu onlara hissettirmen lazım. hissettirmenin başını çeken konu da üslup.

Evet belki de ben de sırf sempatik görüneyim diye gereksiz bi samimiyet içerisine girdim.

Back
X