Çok mu Sacmalıyorum

degilmi bu sefer oda beni takip ediyor deyip iyice sinirlendirmeye calısacak yapar belli tipinden zaten

Kesinlikle....
Bence onun eline bu kozu verme,kendini önemli sanmasın.
Umursamanı engelliyemiyorsan bile bunu ona belli edecek hamle yapma sakın.
Kendi kendine takıldığını zannetsin garip

28-30 vardır sanırım benziyoda zaten

Allah akıl fikir versin ne denirki ergen olsa dicemki ergen bu yapar işi bu elinden bişey gelmiyor görüyosun ve görüyoruz bırak o takıntısıyla yaşasın elbet bıkacaktır yaniii bıkmalıdır bıksın bık!

Bence abartmışsın canım ...
Yani o kadar takma.
Herkesi böyle takarsak, oooooo....
Beğendi bu kim? Yorum yaptı , bu kim? Olmaz yani :)

öff valla gece gece sinir oldum bakıyım zamanla baska atraksiyonları olucakmı

Bence abartmışsın canım ...
Yani o kadar takma.
Herkesi böyle takarsak, oooooo....
Beğendi bu kim? Yorum yaptı , bu kim? Olmaz yani :)

ya cnm ne biliyim bir kere iki kere takmadım belki dedim begendi aldı ama surekli olunca art niyet aradım acıkcası umarım sandıgım gibi bir mevzu degildir ugrasmak istemiyorum

ya cnm ne biliyim bir kere iki kere takmadım belki dedim begendi aldı ama surekli olunca art niyet aradım acıkcası umarım sandıgım gibi bir mevzu degildir ugrasmak istemiyorum

Eğer o kadar sinir olduysan, sen de sevgilinin kapak resmini kendi fotoğrafınızı yap :) Olmaz mı ?

var oyle bönükler cnım takma kafanı oda bıseymı benım eşimin eskı sevgılısı 4 sene oncekı ve epı topu 1 ay cıkmıslar daha gecen haftaya kadar kız aşk dolu sıırler yazıodu facesınde hakkındakı kısma (ben ara ara bakıorum tabı kızın faceye herseyı kapalı 1 hakkında kısmı bide acınası bı profıl resmı) siirın konusuda ıste sen hayal edersınde baskası yasarda aslnda zaten hıc sevmemıstır hep baskasını sevmıstır yok umrunda olmazsın o hayatında mutludur böyle acınası içeriklı sıırler falan bende okuyup okuyup guluodum hep hah şunu bileydin dierek kale bıle alma ya zavallı işte senın yasadıgın aşka uzaktan bakan bı zavallıı ben hiç tınlamadım guldumhatta okudukca egolarım tatmın oldu

Sevgilin ve o kiz arkadasmi facebookta??

Eger öyleyse ben olsam sildiriridim, cokda yakin degillerse gerek yok o kizin listede durmasina,
ama kizin herseyi kapali olmasi benim dikkatimi cekti,
yani mesaj atamiyorsun filan,
bide sevgilinle ayni resmi yapiyor

acikcasi benim sevgilim vardi ve bizde cogu zaman resimlerimizi ayni yapardik,
yani kisacasi sunu dicem, sevgilinden eminmisin ? :26:

aman valla ugras dur boyleleriyle evlenmis sevgilisi var artık ne yazıyon ciziyon orda bir umut deyip bekliyolarmı ne acaba

Eğer o kadar sinir olduysan, sen de sevgilinin kapak resmini kendi fotoğrafınızı yap :) Olmaz mı ?

Bu fikrin üzerine daha bişey düşünme bence.
Uygula ve sonuçlarını izle ve pek tabii bizimle paylaş

Son düzenleme:
hmmm evet bu etkili bir cozum aslında salak degilse anlar yada cok isterse alsın bizi kapak yapsın

Aynen , o da alır kapak resmi yapar belki de Ben de öyle düşündüm.
Sevgilin yumuşak seni kırmayan biriyse, altına "al al bunu da al, ama bence bu sana kapak oldu" yazmak lazım hahahaha.

aman valla ugras dur boyleleriyle evlenmis sevgilisi var artık ne yazıyon ciziyon orda bir umut deyip bekliyolarmı ne acaba
anca bekler böyleleri sen sevgılını takarsın koluna gezersin o zavallı kapak fotolarından medet umar .. ben alırım kocamı koynuma ohh kurulurum yatagıma o zavallıda 3 5 kere parkta elele tutusmalarını dusunerek depresyona girer ben boylelerıne totomla gulerım takmaya deymez bizim yaşadıgımız hayatın seyırcısı olarak kalırlar sadece hahay

Aynen , o da alır kapak resmi yapar belki de Ben de öyle düşündüm.
Sevgilin yumuşak seni kırmayan biriyse, altına "al al bunu da al, ama bence bu sana kapak oldu" yazmak lazım hahahaha.

onuda alır yaparsa acırım kıza harbi harbi sorunlu oldugunu dusunurum bırakırım kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…