Çok mu Sacmalıyorum

Evli bir erkeği seven kadın o senin dediğin malum kadınlardan olmuyor şekerim karıştırıyorsun sen vede burada fikirlerini sunan yanlışları göstermeye çalışan kişilerede o yakıştırmayı yapman ayrı bir yanlış..

bosver arkadasim anlamaz nasilsa,

seviyesini belli etti kendisi zaten konusma tarziyla
resmen mahalle agziyla konusuyor, cevap bile vermem artik yani :44:

benden çok çok ıyı olsa eşim suan benle deıl onla evlı olurdu aşk acısı çeken o deıl eşim olurdu sizene kardesım sızı nıe rahatsız ettı noldu eskı sevgılılerınız baskalarıylamı evlendı ondanmı gocundunuz bu kadar ?? ister bakarım ıster bakmam ıstedıgım gibide hakaret ederim kocama hala bıseyler besleyen ınsana anladınızmı ? mumkunse konuyla ılgılenın benım yorumlarımla deil şimdi konuyu kapatıp muattab olmayın benimle .

kız listesinde yok zaten..
sevgilim kapak resmi yapıyor buda gidip bir iki gun sonra aynısını yapmıs oluyor dedigin gibi bir durum olabilirmi dicem ama cevresinden oyle cok kisiyi tanıyorumki patlak verirdi simdiye kdr

sizlerin evlı erkeklere aşık kadınları savunmanız ve cok ıyı bı sey gıbı yansıtmanız yanında benim mahlle agzıyla konusmamın lafı bile olmaz ne geniş mezhebınız varmış demekkı eşinize aşık biriolsa alıp bagrınıza basıcaksınız valla sinirden cok hayretler içindeyım su an susun ya allah askına konuya donun cevap yazmayın bana

kız listesinde yok zaten..
sevgilim kapak resmi yapıyor buda gidip bir iki gun sonra aynısını yapmıs oluyor dedigin gibi bir durum olabilirmi dicem ama cevresinden oyle cok kisiyi tanıyorumki patlak verirdi simdiye kdr

Ozaman Sevgilinle beraber bir resminizi ikinizde profil resmi koyarsaniz güzel olur aslinda, hem rahatsizda olmassin ondan sonra,
hani etrafa karsi biri görür duyar sIkintin yoksa, ikinizde apayni resmi profil resmi yapin,
ikinizin birlikte cekindiginiz bir resimle,
bence cok hos olur :)

valla ben sevgilimin eski sevgililerine neler sayıyorum
benım için düşman onlar
melek olsalar bile düşman
ve en nefret ettıklerım

çünkü zamanında sevdiğim insanla yaşanmışlıkları var
ne şartlarda sevdikleri
umurumda bile değil

düşman gözüyle bakıyorum

aslında ben onlara düşman demiyorum onlara hitap şeklim farklı ama neyse
anlayan anladı sanırım.
her kadın için böyle olduğunu düşünüyorum.

Bizim o yazdıklarımızdan bu sonucu çıkarıyorsan pek tabiki yazmayız sana.

Canım öyle söylüyorsun da , ben sana bi hikayemi anlatayım azcık.
İki yıl boyunca emek verdiğim adam, kendimden türlü türlü ödünler verdiğim adam, askere gideceği dönem, ben onu askerde beklerim diye düşünürken,
bir gün telefonda çok adi bir biçimde sevgilisi olduğunu söyledi bana. "Benim hatunla aramda sorun var" dedi. Şoklar içinde kaldım. Bu şekilde bahsetti yani düşün.
neyse, şuan başkasıyla birlikte. Ben kızı da biliyorum. Kızı görüyorum facebooktan. Ve belki benden haberi vardır. Bilemem.
Ben de facebook a , o maalesef hala sevdiğim adama dair bir şeyler yazıyor, şarkı paylaşıyorum. Onun gözleri de yeşildi. Yeşil yeşil diye belirtiyorum.
Ama o kız bana gelip, tek bir kelime edemez. Kocası değil,5 çocuğunun babası da olsa , beni ilgilendirmez, çünkü duygular çok farklı şeyler.
İnsanın içinde geçmeyince geçmiyor. Ne mutlu sana sen aşık olduğun adamla evlenmişsin. İnsan aşık olduğuyla evlenemeyince, üstelik aşık olduğu başkasıyla evlenince,gerçekten zor.
Yani, yaşayan bilir ancak o acıyı. Benim dokunamadığım kim bilir kime dokunur şimdi, kimlerin elleri gezer teninde ... Her gün bunu düşünüyorum.
Kocan senin olmuş, bırak kız duygularıyla yaşasın bari... Yani senin o "ismi belli" dediğin hatunlar var ya, onların çoğu gidenin arkasından ağlamaz...
Hırs yaparlarsa da kocanı elinden alıverirler.

arkadasim o kiz esine sen daha ortada yokken asik olmus sevgili olmuslar ayrilmislar anliyonmu sen sonradan gelmissin,
yani sen varken olan bir durum yok ortada once bi bunu anla..

aa olurmu bak simdi ne kadar ayıp saygı duyucaksın bagrına basıcaksın hatta kahve ıcmeye cagırıp sevgılınle eskı anılarını anlatmasını rıca edıceksın .. sonrada keske ayrılmasydınız ya ben ckılıyım aradan dıceksın hıc yakıstımı senın gibi bi bayana o kızcagızlara oyle demek

Ha bir de, bir duygunun başladığı an önemli. Duyguyu öyle saç keser gibi kesip atamazsın.
O senin kocana aşık olduğunda, kocan senin kocan değildi...

ya bunların dısında ben o kızın eşine yazdıgını mavi gözlü haricinde nasıl anladıgını soracagım.:44:
cevap vermek istemeyebilirsin tabi4 yıl gecmiş ve hepi topu 1 ay cıkmıslar diyorsun ya
uzunda zaman olmus.
sadece merak ettim biraz:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

benım doğamda var canım
hele bir tanesi vardı
anlatılmaz yaşanır
yapışmıştı sülük gibi evlı olmasına rağmen.

neyse kısacası benım gözümde sevdiğim insanın eskı sevgilileri düşmandır

bende böyle bir insanım yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
arkadasim o kiz esine sen daha ortada yokken asik olmus sevgili olmuslar ayrilmislar anliyonmu sen sonradan gelmissin,
yani sen varken olan bir durum yok ortada once bi bunu anla..
ben bunu zaten anlıorum vurgulamana gerek yok evet ben yokken asık olmus 3 sene sonra ben gelmişim adamla evlenmişim ve hala boş işler peşinde boylelerine umutsuz vaka dıorum ve kınıorum adam evlı yahu evliiiii ya varya çok sasırtıyo yorumlarınız beni ya sen şimdi eşine boyle duygular besleyen bı ınsan olunca aa gayet normal ben yokken o vardı severde asıkda olur sıırde yazar mı dıceksın ya hayır bunu cıddı cıddı soruorum tepkını merak edıorum ? ayrıca bnde vay efendım sen nasılbu sıırı yazarsn die saldırmıorum kımseye . sadece boş umutlarını artık kesip hayatına bakmasını istıorum anlatabıldımmi ? kimin hosuna gıder ya esie yazılan sıırler ????

Surrendercim, bizde zaten bayiliyoruz demedikki
Kimse sevmez, hem gerekte yok yani,
ama iste hakaret etmesin dedik, belki karsi taraf cok cekiyor yani bunu bilemeyizki,
ayrica kocasi sütten cikma akkasik degil muhtemelen, sadece bunu söyledik, ama hemen saldirisa gecme geregi duydu birisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…