- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
-
az önce baktım cidden olmuş
ya sabır allahımhastamısınız siz arkadasım gece gece benımı buldunuz ? dielimki ümit verdiiii .. aradan 4 sene gecmıs adam evlenmiş neyın karın agrısıdır bu hala ? algılamasında bı sorun olması lazım heralde dimi ? ama durun tahmın edeyım siz hani şu sokakda erkek kalmamıs gibi evlı adamların peşinde dolaşan onlara plotonık aşk besleyen hayranlık duyan ''o maaaaaalum kadınlar''ı koruma dernegi başkanıyla yardımcısı olmalısınız
niye elestiriye acik degilsin ?4 sene gecmis olabilirde unutmak oyle kolaymi acaba ve senin kocana yazip yazmadigi ne maglum o bile belli degil,
sozlerinede dikkat et biz sana karsi hastamisiniz tarzi bir cumle kurmadik saygiyla yorum yaptik saygiylada cevap bekleriz..
komik oldugunu saniyorsun herhalde..
benden çok çok ıyı olsa eşim suan benle deıl onla evlı olurduterbiyesizlige luzum yok,
biz o dediginden felanda degiliz
sadece hakaret etme hakkini görmüyorum sende,
sürekli o kizin profiline girdigine göre sen ondan dahada takintili olmalisin, ayrica senden güzel sanirimki kiskaniyorsun,
belki kiz evet takintili hasta olabilir, ama hakaret etmene gerek yok
evliligini sarsmiyor sonucta
Aynen aynen :) Angel sana da bu mesajım alıntılayamadım :)
Bir tane konusunu almışlar yazmışlar:)
Sevgilin ve o kiz arkadasmi facebookta??
Eger öyleyse ben olsam sildiriridim, cokda yakin degillerse gerek yok o kizin listede durmasina,
ama kizin herseyi kapali olmasi benim dikkatimi cekti,
yani mesaj atamiyorsun filan,
bide sevgilinle ayni resmi yapiyor
acikcasi benim sevgilim vardi ve bizde cogu zaman resimlerimizi ayni yapardik,
yani kisacasi sunu dicem, sevgilinden eminmisin ? :26:
kız listesinde yok zaten..
sevgilim kapak resmi yapıyor buda gidip bir iki gun sonra aynısını yapmıs oluyor dedigin gibi bir durum olabilirmi dicem ama cevresinden oyle cok kisiyi tanıyorumki patlak verirdi simdiye kdr
sizlerin evlı erkeklere aşık kadınları savunmanız ve cok ıyı bı sey gıbı yansıtmanız yanında benim mahlle agzıyla konusmamın lafı bile olmaz ne geniş mezhebınız varmış demekkı eşinize aşık biriolsa alıp bagrınıza basıcaksınız valla sinirden cok hayretler içindeyım su an susun ya allah askına konuya donun cevap yazmayın bana
benden çok çok ıyı olsa eşim suan benle deıl onla evlı olurduaşk acısı çeken o deıl eşim olurdu sizene kardesım sızı nıe rahatsız ettı noldu eskı sevgılılerınız baskalarıylamı evlendı ondanmı gocundunuz bu kadar ?? ister bakarım ıster bakmam ıstedıgım gibide hakaret ederim kocama hala bıseyler besleyen ınsana anladınızmı ? mumkunse konuyla ılgılenın benım yorumlarımla deil şimdi konuyu kapatıp muattab olmayın benimle .
sizlerin evlı erkeklere aşık kadınları savunmanız ve cok ıyı bı sey gıbı yansıtmanız yanında benim mahlle agzıyla konusmamın lafı bile olmaz ne geniş mezhebınız varmış demekkı eşinize aşık biriolsa alıp bagrınıza basıcaksınız valla sinirden cok hayretler içindeyım su an susun ya allah askına konuya donun cevap yazmayın bana
aa olurmu bak simdi ne kadar ayıp saygı duyucaksın bagrına basıcaksın hatta kahve ıcmeye cagırıp sevgılınle eskı anılarını anlatmasını rıca edıceksın .. sonrada keske ayrılmasydınız ya ben ckılıyım aradan dıceksın hıc yakıstımı senın gibi bi bayana o kızcagızlara oyle demekvalla ben sevgilimin eski sevgililerine neler sayıyorum
benım için düşman onlar
melek olsalar bile düşman
ve en nefret ettıklerım
çünkü zamanında sevdiğim insanla yaşanmışlıkları var
ne şartlarda sevdikleri
umurumda bile değil
düşman gözüyle bakıyorum
aslında ben onlara düşman demiyorum onlara hitap şeklim farklı ama neyse
anlayan anladı sanırım.
her kadın için böyle olduğunu düşünüyorum.
benden çok çok ıyı olsa eşim suan benle deıl onla evlı olurduaşk acısı çeken o deıl eşim olurdu sizene kardesım sızı nıe rahatsız ettı noldu eskı sevgılılerınız baskalarıylamı evlendı ondanmı gocundunuz bu kadar ?? ister bakarım ıster bakmam ıstedıgım gibide hakaret ederim kocama hala bıseyler besleyen ınsana anladınızmı ? mumkunse konuyla ılgılenın benım yorumlarımla deil şimdi konuyu kapatıp muattab olmayın benimle .
aa olurmu bak simdi ne kadar ayıp saygı duyucaksın bagrına basıcaksın hatta kahve ıcmeye cagırıp sevgılınle eskı anılarını anlatmasını rıca edıceksın .. sonrada keske ayrılmasydınız ya ben ckılıyım aradan dıceksın hıc yakıstımı senın gibi bi bayana o kızcagızlara oyle demek
ben bunu zaten anlıorum vurgulamana gerek yok evet ben yokken asık olmus 3 sene sonra ben gelmişim adamla evlenmişim ve hala boş işler peşinde boylelerine umutsuz vaka dıorum ve kınıorum adam evlı yahu evliiiii ya varya çok sasırtıyo yorumlarınız beni yaarkadasim o kiz esine sen daha ortada yokken asik olmus sevgili olmuslar ayrilmislar anliyonmu sen sonradan gelmissin,
yani sen varken olan bir durum yok ortada once bi bunu anla..
benım doğamda var canım
hele bir tanesi vardı
anlatılmaz yaşanır
yapışmıştı sülük gibi evlı olmasına rağmen.
neyse kısacası benım gözümde sevdiğim insanın eskı sevgilileri düşmandır
bende böyle bir insanım yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?