- Konu Sahibi gwencooper
-
onuda alır yaparsa acırım kıza harbi harbi sorunlu oldugunu dusunurum bırakırım kendi haline
onuda alır yaparsa acırım kıza harbi harbi sorunlu oldugunu dusunurum bırakırım kendi haline
var oyle bönükler cnım takma kafanı oda bıseymı benım eşimin eskı sevgılısı 4 sene oncekı ve epı topu 1 ay cıkmıslar daha gecen haftaya kadar kız aşk dolu sıırler yazıodu facesınde hakkındakı kısma (ben ara ara bakıorum tabı kızın faceye herseyı kapalı 1 hakkında kısmı bide acınası bı profıl resmı) siirın konusuda ıste sen hayal edersınde baskası yasarda aslnda zaten hıc sevmemıstır hep baskasını sevmıstır yok umrunda olmazsın o hayatında mutludur böyle acınası içeriklı sıırler falan bende okuyup okuyup guluodum hep hah şunu bileydin dierek kale bıle alma ya zavallı işte senın yasadıgın aşka uzaktan bakan bı zavallıı ben hiç tınlamadım guldumhatta okudukca egolarım tatmın oldu
yapıştım yakana artık kurtulusun yok her 10 dk bir şu bunu dedi ne diyim die mesaj alıcaksınBirine laf sokmak istiyorsanız, itinayla laf sokulur
Hahaha. Takıntı diye bir film vardı. Beyonce oynuyordu hatta. O aklıma geldi , kızı düşününce.
yapıştım yakana artık kurtulusun yok her 10 dk bir şu bunu dedi ne diyim die mesaj alıcaksın
anca bekler böylelerisen sevgılını takarsın koluna gezersin o zavallı kapak fotolarından medet umar .. ben alırım kocamı koynuma ohh kurulurum yatagıma o zavallıda 3 5 kere parkta elele tutusmalarını dusunerek depresyona girer ben boylelerıne totomla gulerım takmaya deymez bizim yaşadıgımız hayatın seyırcısı olarak kalırlar sadece hahay
sen iyi diyorsun hos diyorsunda,
esin cok mu masum acaba ???
Belki kiza ümit verdi, kizi cok asik etti, sonrada pat diye terkedip gitti,
belliki senin esinde suan cok masum degil,
tamam evlenmis barklanmis adam, ama belki kiz unutamadi yani napsin, mesaj atmasi hos degil ama facede bir iki söz yazdi diye hemen hakaret etmen gerekmiyor
Şaka bir yana, aslında laf sokmasını pek sevmem. Ben de konu sahibi gibi açık ve netçilerdenim.
Direk gidip konuşurum yani.
Ama "sevgililerin eski sevgililerine" karşı bir antipatim var. Eski sevgilim sağolsun :)
kiz onlari takinti yapmis saniyoda halbuki kendisi kizi takinti yapmis..
1) böcük deil bönük 2)kocamın gözleri mavı ve sureklı siir içinde gecen mavı gözler var (buda tesaduf senın kocandan baska mavı gozlu yokmu dersin sen şimdi) 3)iyimisin ya adam benim kocam neyıne saygı gosterıcem şakamısın gece gece biri benim kocam ıcın şiirler yazıcak bende eyvallah saygım sonsuz aşka saygım varmı dicemsenin esine yazdigini nerden biliyorsun ?ayrica 1 ay olabilir sevmistir belki neden böcük olsun..
zavalli diyorsunda onun yerinde sende olabilirdin buyuk konusmamak gerek,karsidakinede saygi gostermek gerek.
sana bir zarari varmi yok kendi profilinde istedigini paylasir niye takip ediyorsun ki kizi,
hadi konu sahibininki belli acik ve net seninki belli olmayan birseyi niye uzerinize aliniyorsunuz..
Çemkirikçi:))))) konuyla alakasız ama geldi aklıma işte
1) böcük deil bönük 2)kocamın gözleri mavı ve sureklı siir içinde gecen mavı gözler var (buda tesaduf senın kocandan baska mavı gozlu yokmu dersin sen şimdi) 3)iyimisin ya adam benim kocam neyıne saygı gosterıcem şakamısın gece gece biri benim kocam ıcın şiirler yazıcak bende eyvallah saygım sonsuz aşka saygım varmı dicem tövbe tövbe .. ayrıca bi insanda ar namus olur eşim artık evlı bız 8 ay nısanlı kaldık kız aynı haltları yemeye devam etti . eşim bekar olsa tamam yzar ama evlı barklı adama böyle yazanlara toplumca şakkkkkkkkk die yapıstırılan sıfat var hepımız bılıoruz . ama sana daha fazla laf vermıcem cunku polemık yaratmak ıcın geldıgın cook bellı yada uykulusun .
Ay o shygirl, ekşi sözlüğe bile konu olmuş bugün bakınırken gördüm :)
ya sabır allahımhastamısınız siz arkadasım gece gece benımı buldunuz ? dielimki ümit verdiiii .. aradan 4 sene gecmıs adam evlenmiş neyın karın agrısıdır bu hala ? algılamasında bı sorun olması lazım heralde dimi ? ama durun tahmın edeyım siz hani şu sokakda erkek kalmamıs gibi evlı adamların peşinde dolaşan onlara plotonık aşk besleyen hayranlık duyan ''o maaaaaalum kadınlar''ı koruma dernegi başkanıyla yardımcısı olmalısınız
Ay o shygirl, ekşi sözlüğe bile konu olmuş bugün bakınırken gördüm :)
ya kızlar hepimiz konu sevgilimiz veya esimiz olunca eski sevgililere karsı zaten hassas oluyoruz nisan evresinde de rahat durmamıs bu kız onunda psikolojisini anlayabiliyorum ..ben suan o kapakçıkıza neler saydırıyorum bi bilseniz yazamıyorum buraya
ya sabır allahım hastamısınız siz arkadasım gece gece benımı buldunuz ? dielimki ümit verdiiii .. aradan 4 sene gecmıs adam evlenmiş neyın karın agrısıdır bu hala ? algılamasında bı sorun olması lazım heralde dimi ? ama durun tahmın edeyım siz hani şu sokakda erkek kalmamıs gibi evlı adamların peşinde dolaşan onlara plotonık aşk besleyen hayranlık duyan ''o maaaaaalum kadınlar''ı koruma dernegi başkanıyla yardımcısı olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?