Çok mu Sacmalıyorum

düşmandır demiş bitirmiş olayı en azından biraz daha kibar. ama sen saymadığın hakaret kalmadı
üslubun çok rahatsız edici bunu bilmeni istedim sadece.

Bu konuda yerden göğe kadar haklısın böylede olmaz tabiki:) ama sen yanlış anladın biraz ve sinirlendin olay bu raddeye geldi hepsi bu

Benimkinin benden önce bir eski sevgilisi vardı. Teyzesinin kızı afedersiniz.
Biz çıkarken kız, bunun resimlerine "en sevdiğim resim" "askim askim nazar değmesin" yazıyordu. Ama sorun şu, benimki facebookuna ilişkimizi yansıtmamıştı. Kız beni bilmiyordu.
O kaldığı yerden,kuzen gibi devam etmeye çalışıyordu, hiçbir şey olmamış gibi. Ben bu niyetini anladım.
Ben sustum. Anlamaya çalıştım yani.
Ve kızı ekledim bir yabancı profille. Konumda var.
Bundan 1 ay önce, kızla konuştum açık açık. Ve kız benim gibi biri...
Hatta onu çok sevdim. Ve o da hala onu seviyor. Biz aynı kişiyi seviyoruz.
Ama kıza karşı içimde en ufak bir düşmanlık yok. Ha sinir oluyorum. Keşke benim sevdiğimi sevmeseydi, ama seviyor napayım? Gırtlaklayım mı şimdi?
Ama mutlu olacaklarını bilseydim, ben sevdiğimi seve seve onun kollarına bırakırdım.
Hatta benle olmayacaksa onla olsun bari derdim.
Nasıl duygular bunlar bilmiyorum tabi ama, ben anlayabilmiştim.

Son düzenleme:

iste 3 sene gecmis nerden bilecem ben esimemi yaziyor niye ustume alinayim aa kesin bize yaziyor diye belki esinden sonra baskalarida girdi hayatina nerden biliyorsun,
sonucta esinin gecmisi seni ilgilendirmez cunku sen yoktun o zaman,yani o kizin ne hissetigide seni ilgilendirmiyo cunku sana bir zarari yok,sana zarari olursa o zaman derim haklisin,
kiz duygularini kendi icinde yasiyorken sendeki bu rahatsizlik niye esinden eminsen kendinden eminsen neyden korkuyorsun esin siirlere kanarda ona gider diyemi

unıdeyken cıkmıslar bunlar eşimın okudugu sehırde yasamıo bu kız ama fotolarda allaha sukur hep o şehrın resımleri var . profıle boyle dagılmıs bitmiş melnkolık fotolar siirlerde mavı goz sarısın sureklı boyle esımı tanımlayan sozcukler yok yıllar gecti yok o hayatında mutludur sen acı cekersın o yuvasındadr hep bu tarz şiirler yani mal deilim dimi anlamıycak kadar bunları bırlestırıncede eşim çıkıo ortaya .. gozume soka soka kocana yazıorum dıcek halı yok daha nasıl belli etsin hepsimi tesaduf allah askına ?

bilemeyecegim onu

orası ayrı canım:)

ben kendı adıma söyledım
yanı kendı huyumu

elbette eski sevgiliyi hem takıp edıp
hem de ''görüyor musun, kesin eşime yazıyor '' demesı yanlıs.
bunu bilemeyiz .

ama ben bır tanesınden az çekmedım
hem evli hemde yüzsüz bir şeydi.

Son düzenleme:

canım nisalıyken kızın ne gibi davranısları oldu size

Bizim burda ne derler: Sevup alamiyanun yureğini buz bağlar... Bir yuvayı dağıtmak ne kadar kötüyse kurulabilecek yuvayı bozmakda aynıdır.

aman aman evlerdek ırak! hem evli hemde yüzsüz valla benim başıma gelecek Allah korusun yolarım onun saçını başını kaşını yolunabilecek heryerini fena oldum şimdi bak

Bizim burda ne derler: Sevup alamiyanun yureğini buz bağlar... Bir yuvayı dağıtmak ne kadar kötüyse kurulabilecek yuvayı bozmakda aynıdır.

Sizin ora nere? Bayıldım bu söze. Ya sorma, kavga ederdim malum şahısla, derdim ki "sen x'i de böyle üzdün, benim gibi ağlattın o kızcağızı,ben biliyorum,sen ikimizin hakkını ödeyemiceksin" kendi hakkımı koruyorum, bir yandan kızın hakkını da koruyordum.
Ama ben o kızın kötü biri olmadığını biliyordum, içten içe... Fotoğrafına bakınca anlıyordum.

bak haddini aşma ceza meza dinlemem çok kotu kalbını kırarım senin !! eşim ona gidicek olsa ben olmadıgım 3 sene boyunca gıderdı ayrıca eşim bana resmen tapan biridir allah sukur guvenım sonsuz benım eşime . senin derdin ne anlamadım ya geldin karıştırdın ortalıgı bız neyden bahsedıoduk sen bı aldın eline yok sever yok saygı duy bılmem ne ??? hayrola kandırılıp terk mı edıldın noldu başkasına asık olup onlamı evlendı ? hala asıkmısın sendemı sıır yazıosun ?? nedır anlamadım . son defa uyarıorum benim yorumlarıma cevap yazma ınsanlıktan cıkarma beni ! 2 saattr derdımı anlatıyım dıorum hala aynı hala aynı kışkırtıp banlatmayamı çalısıosunuz yoksa neyın kafası bu ??? işte sizin gibiler yuzunden çogu yuva dagılıyo burda gelip sunu demenız lazım haklısın ya evlendıkten sonra bu tavırları kesmesı gerekırdı dıe gelmıs bıde saygı duy dıosun. bu son mesjım cevap vermıcem umarım eşinin peşine biri takılır bi gun o zaman saygı duymayı ogrenırsın .

Ben de bunu merak ettim. Belki kız mavi gözlülerden hoşlanıyor aradan zaten 4 sene geçmiş başkası olma ihtimali yüksek. Diyelim ki arkadaşın eşini hala unutamamış o halde acısını yaşasın onları rahatsız eden bir davranışta bulunmadıktan sonra farketmez. Kimsenin duygularına ket vurma gibi bir imkanımız yok maalesef.

Rize.. şivedendemi çıkaramadın:) kızın hakkını koruman takdire şayan helal sanaaaa

aman aman evlerdek ırak! hem evli hemde yüzsüz valla benim başıma gelecek Allah korusun yolarım onun saçını başını kaşını yolunabilecek heryerini fena oldum şimdi bak

hem de ne yüzsüzdü
anlatılmaz yani
yaşanır

kız nereye gıtsem karsıma cıkardı
ve benımle arkadas olmaya çalıştı
ama beceremedı

zorla yoldurdu kendını

ben haddimi astigimi dusunmuyorum ama sen haddini coktan astin hayirdir ne bu sinir bu agrasiflik dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar benim amacim ortalik karistirmak filan degil,
sadece kendi capinda sevgisini yasayan kizi gelip burda asagilaman,kizin sizin hayatiniza bir zarari yok kendi ozel facesinde istedigini yazar istediginide paylasir bu seni hic ilgilendirmez,
gelipte kocana yazsa evliligini etkilese amenna ama kendi capinda takilan insanin hakkinda konusma hakkin yok,birini savunuyorum diye illa onun gibi olmam gerekmiyo biraz empati yeterli,
hemende beddua esinin pesine takilsin :)ben beddua alacak birseyler yazdigimi dusunmuyorum yersiz beddua yine donup sahibini bulurmus sevgiler..

Kızın erkek arkadaşında gönlü var, belki daha öncesinde sevgili olma aşamasına gelmeyip flirtleşmişlerdir. Yine de risk ihtiva ediyor erkek arkadaşının salağa yatmaması ve duruma el koyması lazım.

canım nisalıyken kızın ne gibi davranısları oldu size
bu tarz sıırler ve 2 3 defada msj atmıstı kesin evlenıosun ha die bunuda ekliyim .aaa ama şimdi kız aşıkmış tabı acıyla atmıştır o mesjı olur neyse uzatmıcam dier arkadaslar destekeyın boyle ınsanları saygı duyun falan tmm. haa toplanın kk yokmu daha saldıran alın bırer mesaj ı alıntı yapıp saldırın hadı beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…