- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
-
aa olurmu bak simdi ne kadar ayıp saygı duyucaksın bagrına basıcaksın hatta kahve ıcmeye cagırıp sevgılınle eskı anılarını anlatmasını rıca edıceksın .. sonrada keske ayrılmasydınız ya ben ckılıyım aradan dıceksın hıc yakıstımı senın gibi bi bayana o kızcagızlara oyle demek
aa olurmu bak simdi ne kadar ayıp saygı duyucaksın bagrına basıcaksın hatta kahve ıcmeye cagırıp sevgılınle eskı anılarını anlatmasını rıca edıceksın .. sonrada keske ayrılmasydınız ya ben ckılıyım aradan dıceksın hıc yakıstımı senın gibi bi bayana o kızcagızlara oyle demek
ben bunu zaten anlıorum vurgulamana gerek yok evet ben yokken asık olmus 3 sene sonra ben gelmişim adamla evlenmişim ve hala boş işler peşinde boylelerine umutsuz vaka dıorum ve kınıorum adam evlı yahu evliiiii ya varya çok sasırtıyo yorumlarınız beni yasen şimdi eşine boyle duygular besleyen bı ınsan olunca aa gayet normal ben yokken o vardı severde asıkda olur sıırde yazar mı dıceksın ya hayır bunu cıddı cıddı soruorum tepkını merak edıorum ? ayrıca bnde vay efendım sen nasılbu sıırı yazarsn die saldırmıorum kımseye . sadece boş umutlarını artık kesip hayatına bakmasını istıorum anlatabıldımmi ? kimin hosuna gıder ya esie yazılan sıırler ????
unıdeyken cıkmıslar bunlar eşimın okudugu sehırde yasamıo bu kız ama fotolarda allaha sukur hep o şehrın resımleri var . profıle boyle dagılmıs bitmiş melnkolık fotolar siirlerde mavı goz sarısın sureklı boyle esımı tanımlayan sozcukler yok yıllar gecti yok o hayatında mutludur sen acı cekersın o yuvasındadr hep bu tarz şiirler yani mal deilim dimi anlamıycak kadar bunları bırlestırıncede eşim çıkıo ortaya .. gozume soka soka kocana yazıorum dıcek halı yok daha nasıl belli etsin hepsimi tesaduf allah askına ?ya bunların dısında ben o kızın eşine yazdıgını mavi gözlü haricinde nasıl anladıgını soracagım.:44:
cevap vermek istemeyebilirsin tabi4 yıl gecmiş ve hepi topu 1 ay cıkmıslar diyorsun ya
uzunda zaman olmus.
sadece merak ettim biraz:26:
bilemeyecegim onuunıdeyken cıkmıslar bunlar eşimın okudugu sehırde yasamıo bu kız ama fotolarda allaha sukur hep o şehrın resımleri var . profıle boyle dagılmıs bitmiş melnkolık fotolar siirlerde mavı goz sarısın sureklı boyle esımı tanımlayan sozcukler yok yıllar gecti yok o hayatında mutludur sen acı cekersın o yuvasındadr hep bu tarz şiirler yani mal deilim dimi anlamıycak kadar bunları bırlestırıncede eşim çıkıo ortaya .. gozume soka soka kocana yazıorum dıcek halı yok daha nasıl belli etsin hepsimi tesaduf allah askına ?
Surrendercim, bizde zaten bayiliyoruz demedikki
Kimse sevmez, hem gerekte yok yani,
ama iste hakaret etmesin dedik, belki karsi taraf cok cekiyor yani bunu bilemeyizki,
ayrica kocasi sütten cikma akkasik degil muhtemelen, sadece bunu söyledik, ama hemen saldirisa gecme geregi duydu birisi :)
unıdeyken cıkmıslar bunlar eşimın okudugu sehırde yasamıo bu kız ama fotolarda allaha sukur hep o şehrın resımleri var . profıle boyle dagılmıs bitmiş melnkolık fotolar siirlerde mavı goz sarısın sureklı boyle esımı tanımlayan sozcukler yok yıllar gecti yok o hayatında mutludur sen acı cekersın o yuvasındadr hep bu tarz şiirler yani mal deilim dimi anlamıycak kadar bunları bırlestırıncede eşim çıkıo ortaya .. gozume soka soka kocana yazıorum dıcek halı yok daha nasıl belli etsin hepsimi tesaduf allah askına ?
Benimkinin benden önce bir eski sevgilisi vardı. Teyzesinin kızı afedersiniz.
Biz çıkarken kız, bunun resimlerine "en sevdiğim resim" "askim askim nazar değmesin" yazıyordu. Ama sorun şu, benimki facebookuna ilişkimizi yansıtmamıştı. Kız beni bilmiyordu.
O kaldığı yerden,kuzen gibi devam etmeye çalışıyordu, hiçbir şey olmamış gibi. Ben bu niyetini anladım.
Ben sustum. Anlamaya çalıştım yani.
Ve kızı ekledim bir yabancı profille. Konumda var.
Bundan 1 ay önce, kızla konuştum açık açık. Ve kız benim gibi biri...
Hatta onu çok sevdim. Ve o da hala onu seviyor. Biz aynı kişiyi seviyoruz.
Ama kıza karşı içimde en ufak bir düşmanlık yok. Ha sinir oluyorum. Keşke benim sevdiğimi sevmeseydi, ama seviyor napayım? Gırtlaklayım mı şimdi?
Ama mutlu olacaklarını bilseydim, ben sevdiğimi seve seve onun kollarına bırakırdım.
Hatta benle olmayacaksa onla olsun bari derdim.
Nasıl duygular bunlar bilmiyorum tabi ama, ben anlayabilmiştim.
aman aman evlerdek ırak! hem evli hemde yüzsüz valla benim başıma gelecek Allah korusun yolarım onun saçını başını kaşını yolunabilecek heryerini fena oldum şimdi bakorası ayrı canım:)
ben kendı adıma söyledım
yanı kendı huyumu
elbette eski sevgiliyi hem takıp edıp
hem de ''görüyor musun, kesin eşime yazıyor '' demesı yanlıs.
bunu bilemeyiz .
ama ben bır tanesınden az çekmedım
hem evli hemde yüzsüz bir şeydi.
Bizim burda ne derler: Sevup alamiyanun yureğini buz bağlar... Bir yuvayı dağıtmak ne kadar kötüyse kurulabilecek yuvayı bozmakda aynıdır.
bak haddini aşma ceza meza dinlemem çok kotu kalbını kırarım senin !! eşim ona gidicek olsa ben olmadıgım 3 sene boyunca gıderdı ayrıca eşim bana resmen tapan biridir allah sukur guvenım sonsuz benım eşime . senin derdin ne anlamadım ya geldin karıştırdın ortalıgı bız neyden bahsedıoduk sen bı aldın eline yok sever yok saygı duy bılmem ne ??? hayrola kandırılıp terk mı edıldın noldu başkasına asık olup onlamı evlendı ? hala asıkmısın sendemı sıır yazıosun ?? nedır anlamadım . son defa uyarıorum benim yorumlarıma cevap yazma ınsanlıktan cıkarma beni ! 2 saattr derdımı anlatıyım dıorum hala aynı hala aynı kışkırtıp banlatmayamı çalısıosunuz yoksa neyın kafası bu ??? işte sizin gibiler yuzunden çogu yuva dagılıyo burda gelip sunu demenız lazım haklısın ya evlendıkten sonra bu tavırları kesmesı gerekırdı dıe gelmıs bıde saygı duy dıosun. bu son mesjım cevap vermıcem umarım eşinin peşine biri takılır bi gun o zaman saygı duymayı ogrenırsıniste 3 sene gecmis nerden bilecem ben esimemi yaziyor niye ustume alinayim aa kesin bize yaziyor diye belki esinden sonra baskalarida girdi hayatina nerden biliyorsun,
sonucta esinin gecmisi seni ilgilendirmez cunku sen yoktun o zaman,yani o kizin ne hissetigide seni ilgilendirmiyo cunku sana bir zarari yok,sana zarari olursa o zaman derim haklisin,
kiz duygularini kendi icinde yasiyorken sendeki bu rahatsizlik niye esinden eminsen kendinden eminsen neyden korkuyorsun esin siirlere kanarda ona gider diyemi
ya bunların dısında ben o kızın eşine yazdıgını mavi gözlü haricinde nasıl anladıgını soracagım.:44:
cevap vermek istemeyebilirsin tabi4 yıl gecmiş ve hepi topu 1 ay cıkmıslar diyorsun ya
uzunda zaman olmus.
sadece merak ettim biraz:26:
Sizin ora nere? Bayıldım bu söze. Ya sorma, kavga ederdim malum şahısla, derdim ki "sen x'i de böyle üzdün, benim gibi ağlattın o kızcağızı,ben biliyorum,sen ikimizin hakkını ödeyemiceksin"kendi hakkımı koruyorum, bir yandan kızın hakkını da koruyordum.
Ama ben o kızın kötü biri olmadığını biliyordum, içten içe... Fotoğrafına bakınca anlıyordum.
aman aman evlerdek ırak! hem evli hemde yüzsüz valla benim başıma gelecek Allah korusun yolarım onun saçını başını kaşını yolunabilecek heryerini fena oldum şimdi bak
bak haddini aşma ceza meza dinlemem çok kotu kalbını kırarım senin !! eşim ona gidicek olsa ben olmadıgım 3 sene boyunca gıderdı ayrıca eşim bana resmen tapan biridir allah sukur guvenım sonsuz benım eşime . senin derdin ne anlamadım ya geldin karıştırdın ortalıgı bız neyden bahsedıoduk sen bı aldın eline yok sever yok saygı duy bılmem ne ??? hayrola kandırılıp terk mı edıldın noldu başkasına asık olup onlamı evlendı ? hala asıkmısın sendemı sıır yazıosun ?? nedır anlamadım . son defa uyarıorum benim yorumlarıma cevap yazma ınsanlıktan cıkarma beni ! 2 saattr derdımı anlatıyım dıorum hala aynı hala aynı kışkırtıp banlatmayamı çalısıosunuz yoksa neyın kafası bu ??? işte sizin gibiler yuzunden çogu yuva dagılıyo burda gelip sunu demenız lazım haklısın ya evlendıkten sonra bu tavırları kesmesı gerekırdı dıe gelmıs bıde saygı duy dıosun. bu son mesjım cevap vermıcem umarım eşinin peşine biri takılır bi gun o zaman saygı duymayı ogrenırsın.
hahaaa fenasınhem de ne yüzsüzdü
anlatılmaz yani
yaşanır
kız nereye gıtsem karsıma cıkardı
ve benımle arkadas olmaya çalıştı
ama beceremedı
zorla yoldurdu kendını
ya arkadaslar belki bazılarınıza sacma gelicek ama ben duymak istiyorum yinede..erkek arkadasımın facebookunda bir kız vardı yasadıgı yerde tanıdıgı biri daha onceden de gormuslugum vardı ama ondan sonra silindi gitti ozaman 1-2 ay oncesinde erkek arkadasımın bir resmini begenmis bu kız kim diye ben sordum hemen oda daha oncesinden de biliyorsunya tanıdık burdan dedi herneyse bir muddet sonra bu kız hesabında yoktu erkek arkadasımın bende sildi diye sormadım ama bu kızın hesabına bakıyorum benim erkek arkadasım neyi kapak resmi yaptıysa buda alıyo aynısını yapıyor ortak arkadaslarıda var bildigim kadarıyla ordan goruyo alıyo desemde ne alaka neden yapsın her resmi suanda gordum yine yapmıs hastaya takıkmıdır nedir anlamadım oyle sinir oldumki kıza mesaj yazıcam ama herseyi kapalı yazamıyorum ay cokmu abartıyorum bilmemde ne biliyim bir kere iki kere tesaduf olurda sureklide hangi aklı selim yaparki
bu tarz sıırler ve 2 3 defada msj atmıstı kesin evlenıosun ha die bunuda ekliyim .aaa ama şimdi kız aşıkmış tabı acıyla atmıştır o mesjı olur neyse uzatmıcam dier arkadaslar destekeyın boyle ınsanları saygı duyun falan tmm. haa toplanın kk yokmu daha saldıran alın bırer mesaj ı alıntı yapıp saldırın hadı beklıorumcanım nisalıyken kızın ne gibi davranısları oldu size
Rize.. şivedendemi çıkaramadın:) kızın hakkını koruman takdire şayan helal sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?