Çok mu takıntılıyım

nureliff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
14
2
1
31
Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?

Baska bi kadina yazmamis ya krdesi yani.. sen gorusmezsen gorusme niye kiskanip soguyosun esinden? Abartiyorsun

Esinizi seviyorsunuz ama nedense onu dunyaya getiren anneyi sevmiyorsunuz.erkek evladi olan annelere uzulur oldum sunlari okudukca

Bu da cekememezlik.
Her annede sevilmiyor zaten sorun yaşadığımı dile getirdim sadece konu üzerinde durduğum için detaya inmedim ve ne yazıkki annesi sayesinde bırak erkek annesi olmayı hiç bir zaman anne olmak istemiyorum

Her annede sevilmiyor zaten sorun yaşadığımı dile getirdim sadece konu üzerinde durduğum için detaya inmedim ve ne yazıkki annesi sayesinde bırak erkek annesi olmayı hiç bir zaman anne olmak istemiyorum
Ama esiniz seviyor ve koparmaya calistikca en buyuk zarari siz alirsiniz cevremde bir suru ornek var sonu bosanmayla biten..esiniz bu kadar duskunse kiz kardesne prenses demesine takilmayacaksiniz.hem ne var bunda yaa ?

Bu kadar büyük ne yaşadınız ki bu öfke niye? Benim abim de bana prenses der ve yengem buna laf etse valla yolarım ona ne ki :sinirli:
Benim yengem de abimi kiskancliktn yanimda oturtmuyodu simdi 2 cocukla bosandilar..aileden koparmaya calisanlara kupe olsun

Bu kadar rahatsız olmanızın sebebi nedir ?
Bu kadar rahatsız olmanızın sebebi nedir ?
Eşimle kardeşi çok iyi anlaşmazlar normalde nişanlılık ve sevgililik döneminde çoğu zaman bn aralarını düzelttim normalde birbirlerine sürekli hakaret eden insanlar ne oldu da canım abim prenses olaylarına dönüştü samimiyetsiz buldum ve kız kardeşinin başıma ördüğü çoraplardan spnra ona öyle söylemesi sinir bozucu

bence abartiyosunuz ne varki onda benim esim evlendimizden beri her gece annesini arar yatiyorum diye ne alsa nereye gitsek arar hemde gunde 20 defa filan kardesinede oyle cok duskun hic citimi cikarmam daha neler neler var ayrica neden iki konu actiniz

Annesi ve kizkardesi icin seni kirdiysa, uzduyse veya onlar seni incitecek şeyler yaptiysa kendince rahatsiz olman normal.. Ama eşin senin gibi bakamaz, goremez.. Ailesi sonucta..
Agir sekilde rencide edici seyler yasanmadiysa kendini zapt edebilirsin bence..

Siz sevmeyin de eşinizin sevmesini ve bunu ifade etmesini hazmedin bi' zahmet.
Eşim benim lafimla annesiyle kardeşini silseydi adama bir daha zor guvenirdim.
Size bir baskı yok bırakın da istediği gibi sevsin adam.

Evet cok takintilisiniz siz sevmeyebilirsinizde o annesi kardesi ona gore annesi kralice kardeside prenses tabiki duymazdan gelmeyi kendinize dert etmemeyi iliskinizin gidisati acisindan ogrenmeniz gerekiyor
Siz ve onlar arasindaki problemi esinize yansitmayin bence

Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Bence cok takintilisin. Yani sen sevmiyor olabilirsin ama asla esinden ailesinden uzaklasmasini istemeye hakkin yok.

Eşimle kardeşi çok iyi anlaşmazlar normalde nişanlılık ve sevgililik döneminde çoğu zaman bn aralarını düzelttim normalde birbirlerine sürekli hakaret eden insanlar ne oldu da canım abim prenses olaylarına dönüştü samimiyetsiz buldum ve kız kardeşinin başıma ördüğü çoraplardan spnra ona öyle söylemesi sinir bozucu

annemin bi lafı vardır;

kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş bi de kucaklamış.

kavga eder barışır onlar hep küs kalsınlar mı istiyosunuz? valla çok anormal geldiniz bana.

Back
X