Çok mu takıntılıyım

Gerçekten mi?
Buna mı takıldınız forumdaki yazıları okuyup buda dert mi diye yazamaz insan. Yazmamalı.

Hanımefendi, yaşadığınız şeyler vardır, hatta haklı bile olabilirsiniz. Ama istemediğiniz bayanlar eşinizin asla değişmeyecek olan ailesi. Siz görüşmek istemezsiniz, arayıp sormazsınız , ama eşinizden aynı şeyi isteyemezsiniz. Buna hakkınız ASLA yok...

Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Gorusmek mecburiyetinde degilsin.
Mutlaka sebeplerin vardir bunun için.
Ama esinin ailesiyle diyaloguna karismaman gerek. Onun annesi kardesi sonuçta duymamazliktan gelmeye calis.

Siz sevmiyor olabilirsiniz ama onlar eşinizin annesi ve kızkardeşi.
Arkadaş mı ki bu ben sevmiyorum görğşme onlarla diyesiniz. Kaldı ki nuna bile hakkınız yok.
Ben abartılı buldum tepkinizi.

Kız kardeşine prenses demiş.. ne büyük sorun! Çok kıskançsınız. Ben de kız kardeşime derim,erkek kardeşime de oğluşum derim. Eşim bu sebepten soğursa kapıyı gösteririm! Umarım sonunuz hayırlı olur..

Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Ailesiyle aranızda polemik oluştuysa zamanında şimdi rahatsız olmanız anlaşılabilir ve kabul edilebilir birşey bence.Eşiniz de gözünüze sokmadan konuşsun görüşsün sonuçta siz de onun eşisiniz birincil ailesi sizsiniz ayrı bir ailesiniz.Ve bir de şunu anlamıyorum gelin damadın ailesiyle sorun yaşayıp görüşme diyince burada çemkiren arkadaşlar aynı şeyi erkek konusu olsa yapmazlar tüm erkekler buna eşim de dahil aileme gitsem neden gittin yok neden aradın aralarında bir sorun bile olmamasına rağmen rahatsızlık duyuyorlar evlenince sadece onların ailesi var sanki biz ailemizi atalım onlar da prenses kraliçe yapsın oldu başka?Bu ne çifte standart

Sen sevmiyor olabilirsin ama onlar eşinin annesi ve kardeşi yani canının parçası.
Onlara iltifat etmesin,güzel söz söylemesin demeye hakkın yok.
Sen onlarla arana mesafe koyabilirsin fakat bunu eşinden de istemen çok saçma.
Peki ileride eşin de senin aileni istemezse,konuşma görüşme derse ilişkini bitirecek misin ailenle!!!

Evet. Siz sevmeseniz de ona bişey demeye hakkınız yok. Ayrıca onları hiç sevmesen de sevmiyorum demeyin ya. Tamam sık görüşmeyin ama sevmiyorum demeyin

Back
X