- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Kralice Elizabeth
-
Sevgilinin aklı da aslı da sen ona bakAklın belki çalışmıyor :) okuma sizdeki dertte beni aldı tatlım
Bir de demişsiniz ya aklıma en son gelen şey fotoğraf çekmek, işte bu beni hiç ilgilendirmiyor o sizin tercihiniz şuan insanların hayatına karışan sizsiniz ve hiç hakkınız yokHahahaha,çok güldüm gerçekten okuyunca,dalga geçmiyorum.
Yeni yerler gezsem bile fotoğraf çekmek aklıma gelen son şey.Güvensem size insta hesabımı bile atarım,bir fotoğrafım var o da taaa Ağustos'tan.Profil fotosu bile yok,duruyor öyle hesap
Sizi kimse fotoğraf paylaştığınız için suçlamıyor bu arada,okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Kullandığınız cümleler çok tuhaf,mesela ''anı biriktirmek''.Anı öyle biriktirilmez.Şuraya gidelim anı olsun da denilmez.Gitmek istersiniz,eğlenirsiniz,komik bir olay olur akılda kalır,alın işte size anı.İlla plan program fotoğraf makinesi bunlarla yaşanmaz hayat,ilişki de yaşanmaz.Siz arkadaş olayına takılmışsınız da bir erkek fotoğraf çekme bahanesiyle gezecekse sıkılacağını bilir.Yanına arkadaş istemiş,siz de neden benim arkadaşım diye ona takılmışsınız.
Yav ben de diyorum ki gidip güldük eğlendik , fotoğrafımız da olur albüm de yaparız peki bu sizi niye bu kadar sıkıyor bu durum , Bedir bu eleştirme aşkı . Senin için öyle brmim için böyle normal yani , hani bir durup düşün bu kız böyle ıstiyor bize bir şey demek düşmez, bize sadece tek bir soru sordu , dersin ki yok canım normal bir şey veys normal değil bu kadar yani
Senin aklın da keşke kafanda olsaydı:)Sevgilinin aklı da aslı da sen ona bak
Tamam işte ben sadece bunu sordum buna eyvallah ama yok senin şu fikrin yanlış bu fikrin yanlış çok itici, ben mesela dedim mi sen niye çekimiyorsun dedim olabilir sana göre öyle uygun ve bir de seni ilgilendirmiyorsa hiç yazma bu kadar basitErkek sıkılır yazdım 3 kere değil mi,yanına arkadaş istiyor işte,daha nasıl açık yazayım heceleyeyim mi ? Sen öyle söylersen o da arkadaş ister,kızı kafa dengi bulmuş onunla takılmak istiyor,ister kıskan ister sevin bize ne.
Senin aklın da keşke kafanda olsaydı:)
İnstagrama kıtap kahve yan yana atmadım dediğiniz kitabı okumadım ve hala eleştiri , attığım birçok şey tıpkı bunun gibi sayfalarda olduğu gibi öneri amaçlı:) ve artık şu insanları yargılamayı bırakın ve inanın çok kötü niyetlisiniz ben nerede böyle saldırgan insan görsem sırf birilerini üzecek tarzda mesajlar o insanların çok mutsuz olduğunu düşünürümInstagrama attığınız kitap fotoğraflarıyla övüneceğinize o kitapları okumalısınız bence. Zira nasıl konuşmanız gerektiğini bile tam öğrenememişsiniz
Kitap-kahve yan yana konur, fotoğraf çekilir, editlenip instaya atılır. Sonra kitap rafına, kahve de mideye. Sonuç: like uğruna harcanan kitaplarımız..
Kürk Mantolu Madonna da var mı fotoğrafların içinde?
Ve bence bu kadar insanları eleştirmek yerine dönün ve kendinize sorun ben neden tanımadığım bu insanla ilgili bu kadar kırıcı konuşuyorum ve durduk yere ona sataşmayi seciyorum üstelik hiçbir zararı olmadı sadece kendi fikrini ifade etti diye. Acaba onun hakkına girmiş olur muyum? Acaba söylediğim bir söz kırar da bu bana kötü döner mi diye düşünün biInstagrama attığınız kitap fotoğraflarıyla övüneceğinize o kitapları okumalısınız bence. Zira nasıl konuşmanız gerektiğini bile tam öğrenememişsiniz
Kitap-kahve yan yana konur, fotoğraf çekilir, editlenip instaya atılır. Sonra kitap rafına, kahve de mideye. Sonuç: like uğruna harcanan kitaplarımız..
Kürk Mantolu Madonna da var mı fotoğrafların içinde?
İnstagrama kıtap kahve yan yana atmadım dediğiniz kitabı okumadım ve hala eleştiri , attığım birçok şey tıpkı bunun gibi sayfalarda olduğu gibi öneri amaçlı:) ve artık şu insanları yargılamayı bırakın ve inanın çok kötü niyetlisiniz ben nerede böyle saldırgan insan görsem sırf birilerini üzecek tarzda mesajlar o insanların çok mutsuz olduğunu düşünürüm
Açıkçası buraya gelip saldıran sizdiniz neler neler dediniz, tanımadan etmeden tabii ki kendimi savundum mutlaka kırıcı konuşmuş olabilirim ama görüyorum ki farkında bile değilsiniz. Durduk yere böyle beni yaftaladiğiniz için Allah'a bırakıyorum:) durduk yere insanları kırmamayi , insanların fikirlerinden yeni çıkarımlar yapmamayı öğrenirsiniz umarımO yüzden siz de insanları yargılıyorsunuz dimi? Hakaretvari konuşuyorsunuz? Çıkarımınız kendiniz için çok doğru. Benim adıma çıkarım yapacak konumda değilsiniz. Teşekkürler. :)
Daha fazla yazıp banlanmak istemiyorum.İyi günler.
sorduğunuz şeye cevap verdim zaten, konu açıp fikrimizi almanız için kafanıza silah mı dayadılar? fotoğraf çekilmenize gerek yok zaten adam çok dayanmazSadece insanların size sorduğu şeye cevap verin daha iyi olur bu da benim size tavsiyem. Biri öyle demiş diye arkasından gitmeye gerek Yok:) ki dediğim gibi sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim
Açıkçası buraya gelip saldıran sizdiniz neler neler dediniz, tanımadan etmeden tabii ki kendimi savundum mutlaka kırıcı konuşmuş olabilirim ama görüyorum ki farkında bile değilsiniz. Durduk yere böyle beni yaftaladiğiniz için Allah'a bırakıyorum:) durduk yere insanları kırmamayi , insanların fikirlerinden yeni çıkarımlar yapmamayı öğrenirsiniz umarım
sormayın burda o zaman, S-O-R-M-A-Y-I-N.konu açmayın, gidin bildiğiniz gibi yaşayın, terbiyenizi takınmayı bilmeyeceksiniz insanlarla iletişim de kurmayacaksınız.Hayır, bilmeden yazmışsın . O fotoğraflari çıkartmayı düşünüyordum ve sizi de hiç ilgilendirmez nasıl istersem öyle yaşarım . Bu hakkı vermedim ama arkadaşlar sizce bu söylediğim şey mantıklı mı ne diyorsunuz diye sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?