- 28 Mart 2020
- 31
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kralice Elizabeth
-
Ben de dedim hemen dedi selfie çubuğu alırızÇok gereksiz bir teklif. baş başa gidilmesi konuşulan bir aktiviteye sırf resim çekmesi için baskasinin dahil edilmesi komik geldi. Selfie cekersinz gerekirse çubuk alırsnz etraftaki insanlardan rica edersiniz.bana böyle bir teklifle gelinse bi noluyoruz derdim.
Şimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?Yaş 13 gibi geldi banaBu sevgililik işleri bu kadar planlı olmuyo ki Buluşalım, buluşunca fotograf çekelim, anı biriktirelim. Yok yani bu tarz olmaz.
Aynen işte neden benim aklıma gelmedi isim vermek, ve Kafa dengi demesiCanim ne hissediyorsan dogrudur ne alaka senin arkadasin ya.niye ahmet mehmet degil asli ?bence bahane etmis kiz icin boyle sacma bisey mi olur
Anı dediğin birikir zaten kendiliğinden, planlamak mantıksızŞimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?
Aynı şeyi kendinde hayal et , gidip gezelim her yeri, bir gün dönüp bakınca yapmadık demeyelim diyorsunuz ve bunu baş başa isterken sevgiliniz sizin arkadaşınızın da fotoğraf çekmesi için gelmesini istiyor normal miHayır çok takmıyorsun baya baya aşırı takıyorsun.
Anı biriktirmek fotograf biriktirmek demek degil ki. Birlikte gezersiniz, o an guzel bir manzara olursa fotograf da cekersiniz. Birikecekse zaten birikir. Planlamakla olmaz bu is. Sanki foto cekmek icin geziyormus gibiŞimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?
Işte demek istediğim bunu düşünmek zor değil ki, ben istiyorum baş başa olsun. Zaten istesek arkadaşlar ile yind gezerizSiz de bir çift alın yanınıza. Hep beraber takılır çok eğlenirsiniz
Cok akillilar ya ne mantik senin arkadasina yuruyecek bence bosver bunu evlenmeden once cok gordum boylelerini ben gec evlendim bir suru iliski deneyimim oldu bu tipleri birak gec zaman kaybiAynen işte neden benim aklıma gelmedi isim vermek, ve Kafa dengi demesi
Işte taktığınız kısım o olmamalı. Benim istediğim şey, bir gün evlenince çocuklarımiza göstermek. Ve olabilir herkesin farklı planları ve hayalleri vardır:) şahsen kimseyi bunun için eleştirmezdim ki sorduğum şey bunun dışındaAnı biriktirmek fotograf biriktirmek demek degil ki. Birlikte gezersiniz, o an guzel bir manzara olursa fotograf da cekersiniz. Birikecekse zaten birikir. Planlamakla olmaz bu is. Sanki foto cekmek icin geziyormus gibi
Aynen öyleSende ona onun arkadaşlarından birinin gelmesini teklif et bi dahaki sefere ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?