Çok mu takıyorum

Kralice Elizabeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
31
-6
1
28
Erkek arkadaşım ve ben öğrenciyiz. Okul açıldığında yaşadığımız şehirde birçok yeri gezip , fotoğraflar çekip, eğlenip anılar biriktirelim dedim ve o da çok güzel olur deyip kabul etti. Fakat daha sonra da şimdi birinin bizi çekmesi lazım dedi ve benim arkadaşlarımdan birinin adını verdi. Aslı da bizimle gelsin hem kafa dengi, hem iyi dedi, birlikte gideriz. Dedim ben baş başa olsun demiştim ve fotoğraf için de birilerinden rica edebiliriz çünkü ben seninle anılar biriktirmek istiyorum dedim, sonuçta çift olarak gezen ve fotoğraf çeken çok insan var imkansız değil dedim. Sonra tamam dedi. Yani arkadaşlar o ismi verip kafa dengi demesi beni biraz kırdı. Sizce abartıyor muyum. Yoksa normal mi?

Çok gereksiz bir teklif. baş başa gidilmesi konuşulan bir aktiviteye sırf resim çekmesi için baskasinin dahil edilmesi komik geldi. Selfie cekersinz gerekirse çubuk alırsnz etraftaki insanlardan rica edersiniz.bana böyle bir teklifle gelinse bi noluyoruz derdim.
Ben de dedim hemen dedi selfie çubuğu alırız

Yaş 13 gibi geldi bana :KK51: Bu sevgililik işleri bu kadar planlı olmuyo ki 🤣Buluşalım, buluşunca fotograf çekelim, anı biriktirelim. 🤦🏻‍♀️ Yok yani bu tarz olmaz.
Şimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?

Hayır çok takmıyorsun baya baya aşırı takıyorsun.
Aynı şeyi kendinde hayal et , gidip gezelim her yeri, bir gün dönüp bakınca yapmadık demeyelim diyorsunuz ve bunu baş başa isterken sevgiliniz sizin arkadaşınızın da fotoğraf çekmesi için gelmesini istiyor normal mi

Şimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?
Anı biriktirmek fotograf biriktirmek demek degil ki. Birlikte gezersiniz, o an guzel bir manzara olursa fotograf da cekersiniz. Birikecekse zaten birikir. Planlamakla olmaz bu is. Sanki foto cekmek icin geziyormus gibi

Aynen işte neden benim aklıma gelmedi isim vermek, ve Kafa dengi demesi
Cok akillilar ya ne mantik senin arkadasina yuruyecek bence bosver bunu evlenmeden once cok gordum boylelerini ben gec evlendim bir suru iliski deneyimim oldu bu tipleri birak gec zaman kaybi

Sende ona onun arkadaşlarından birinin gelmesini teklif et bi dahaki sefere ne diyecek bakalım

Anı biriktirmek fotograf biriktirmek demek degil ki. Birlikte gezersiniz, o an guzel bir manzara olursa fotograf da cekersiniz. Birikecekse zaten birikir. Planlamakla olmaz bu is. Sanki foto cekmek icin geziyormus gibi
Işte taktığınız kısım o olmamalı. Benim istediğim şey, bir gün evlenince çocuklarımiza göstermek. Ve olabilir herkesin farklı planları ve hayalleri vardır:) şahsen kimseyi bunun için eleştirmezdim ki sorduğum şey bunun dışında

Back
X