mrb kızlar. buraya hayranım sürekli takip ediyorum fakat yeni üye oldum çünkü fikirlerinize çok ihtiyacım var.ben 22 yaşındayım ve 16 yaşınayken nişanlandım hemde teyzemin oğluyla.biz türkmeniz kerküklüyüz istde yok denecek kadar az akrabamız var 15 yaşında babam vefat edince tanıdıklar beni evlendirmeye çalıştı başımızda bir erkek olsun diye benimde o deli yaşlarda aklıma yerleşti bu fikir ve 16 yaşında kuzenimle nişanlandım ama o okuyordu evlenmemize daha uzun yıllar vardı ona çok aşık oldum oda bana, bide bize günah olmasın diye dini nikah kıydılar. bu olaydan sonra cinsel anlamda onu kendimden uzak tutamadım ve birlikte olduk.3 yıl sonra ayrıldık 1 yıl ayrılıktan sonra barıştık unutamamıştık fakat yine anlaşamadık yine ayrıldık. 3 yıldan fazla oldu ama bu sefer unuttum ve ondan sonra ilk kez birine delicesine aşık oldum.kimseye karşı birşey hissedemiyordum.oda bana aşık oldu üstelik eniştemin kuzeni kendisi.ama beni çok sevmesine rağmen bu durumu kabullenemiyor, evlenemeyiz diyor ama benden de ayrı duramıyor.bu durumda ne yapmalıyım kızlar bana bi akıl verin lütfen.kabullenmesini mi beklemelimiyim, yoksa kalbime mi gömmeliyim.ONU KAYBETMEK İSTEMİYORUMa.s.
her kesin bi dusuncesi vardir,o bu durumu kabullenemiyo demekki,hak ver arkadasina,,,,
ama basinda neden anlatmadin ona,,anlatsaydin bunlar yasanmazdi gibime geliyo,haa anlatti isende agzini acmaya hakki yok arkadasinin,,,
Herkesin hayata bakış açısı farklı sonuçta kabul edilemez bir durum değil hoş ama sizinde seçimlerinizi hep aile içerisine yönlendirmeniz ilginç fisfisfisbiraz daha aile bireyleri dışında seçimler yapsanız kafanız daha rahat olur.
bu dururmu erkeklerın kaldırması zor oluo..
Hep kafalarında dÜŞÜnce oluo sen belkı sadece o kuzenınle oldun ama onun dÜŞÜncesı acaba sadece onlamı yada baŞkalrıyladamı oldumu...bunu zaten sÖyleyemez sana aÇık aÇık..onu ınandırman Çok zor...
Ama baŞtan sÖledıysen kabullenmıosa ozaman bırak gıtsın..
Senı her halınle kabullenen bırı Çıkar ...
Bence ıletııŞımı kes onla bı sÜre derım..bıraz anlasın senzsılıgı derım belkı ıŞe yarar...ama sana guvenmesı Çok zor bunu bıl..sen hıÇbıŞey yapmammısındır ama erkekler bÖyle dÜŞÜnmÜo...umarım ıstedıgınız gıbı olur...
ona söyledim en başından durumu anlattım, yinede beni aramaya devam etti 8 ay sonunda ancak ayrılabildik. 1,5 yıl sonra kızkardeşimin düğününde karşılaştık ve beni yeniden aramaya başladı.zamanla kabullenirmi diye hep soru işaretleri var aklımda
Canım arayınca nedıo ne anlatıo...sne oturuup konuŞmadınmı 1.5 yıl sonra neden arıosun dıe..
Sunu sÖlım seven nsan her halıyle kabul eder emın oalbılırsın...
Umut yoksa boŞuna zamanını harcama..
seni birgün bile unutamadım diyor, aramamak için çok direndim aramadım da ama görünce dayanamadım diyor.seni çok seviyorum asla unutamam diyor.başkasını sevemiyorum birtürlü diyor. zaten ara ara haberlerini alıyodum ağlıyormuş diye.biliyorum kabullenmek zor ama bu kadar mı imkansız.zamanla kabullenemez mi. üstelik aileside beni çok sevdi
ben onu çok seviyorum, biliyorum oda beni seviyor. bir erkeğin böyle bir durumda ne hissettiğini anlayamam ama bu kadar imkansız olmamalı.bir yolu olmalı
yapamıosa ozaman kabullenıcek..
Yada tamamen Çekıp gııdıcek..
Aradan 1 5 yıl geÇmıŞ ve hala yapamıorum dıo sana dÜŞÜnmesı ıÇın baya buyuk bı zaman...
Sıl derım....sadece zamanını alır baŞka bıŞeye yaramaz...
zaman bu sorunu aşarmı, belki alışırsa vazgeçemez diye sürekli aklımı kemiren bir düşünce var. nişanlımdan sonra ilk defa birine karşı böyle duygular hissediyorum.bunu yakalamak çok zor kaybetmek istemiyorum.böyle bir duruma düştüğüme ise inanamıyorum bir türlü.anneme çok kızıyorum ama ne fayda.gerçekten hayal ettiğim gibi biri ve gidişini seyretmek istemiyorum
bir yanda diyorum ki ciddi başlayan ilişkilerinde sonunun ne olacağı belli değil büyük bir kısmı evlilikle sonuçlanmıyor malesef, belkide herşey farklı olur ya da ben kendimi avutuyorum
sende şu akraba çemberinden bi çıksan çok güzel olacak kanımca.. ayrıca seni gerçekten seven insan zar parçana değil sana aşık olur! çok zar istiyosa alsın bi soğan zarı sevişsin dursun (ecinnili atasözü)
doğru söylüyosun aqua cım ama insan gönlüne laf geçiremiyoki.ne geldiyse başıma gönlümden geldi. bide bende beni her halimle kabullenim seven peşimden gelen insanlara karşı hoşlanmama hastalığı var.nerde zor varsa onu buluyorum galiba