sevgiliniz bakir mi? kıskanma fonksiyonlarınız yok mu? kadın erkek farketmez. oda sevişmiştir sende. madem bu kadar kasıyor salla gitsin. sende hayatın boyunca sevdiğin biriyle seviştin diye kafana kakacak bir adamla yaşamamış olursun.:hulya:canım mesele zar değil aklıma gelir kıskanırım diyo, ayrıca aşık olduğumda akrabam değildi. öğrenci ortamında tanıştık.5 gün önce akrabam oldu
ne var biliyomusunuz karşıma birsürü insan çıktı, çoğuda iyi insanlardı.hepsine hayır dedim uğraştılar vazgeçmediler belki vazgeçerler diye durumu anlattım yinede peşimden geldiler ama birini sevdim bu sefer de o kabullenmedi. bi kerede bari mantık evliliği yapıyım dedim kendimi çok yalnız hissediyordum. iyi biriyle tanıştım zamanla hoşlanır gibide oldum bu seferde onunda beşik kertmesi çıktı peşime aşiret düştü.süper yani
yuh huuukaydirigubbakcemile2:teytey: salla:)
ne var biliyomusunuz karşıma birsürü insan çıktı, çoğuda iyi insanlardı.hepsine hayır dedim uğraştılar vazgeçmediler belki vazgeçerler diye durumu anlattım yinede peşimden geldiler ama birini sevdim bu sefer de o kabullenmedi. bi kerede bari mantık evliliği yapıyım dedim kendimi çok yalnız hissediyordum. iyi biriyle tanıştım zamanla hoşlanır gibide oldum bu seferde onunda beşik kertmesi çıktı peşime aşiret düştü.süper yani
yuh huuukaydirigubbakcemile2:teytey: salla:)
teşekkür ederim deno, kendimi çok yorgun hissediyorum.sevdiğin bir erkeğin sana şu cümleyi söylediğini düşün."seni çok seviyorum ben, nasıl ayrılıcaz nasıl unutucam seni" ve bu çelişkinin bana hissettirdiklerini anlamaya çalış
zaman bu sorunu aşarmı, belki alışırsa vazgeçemez diye sürekli aklımı kemiren bir düşünce var. nişanlımdan sonra ilk defa birine karşı böyle duygular hissediyorum.bunu yakalamak çok zor kaybetmek istemiyorum.böyle bir duruma düştüğüme ise inanamıyorum bir türlü.anneme çok kızıyorum ama ne fayda.gerçekten hayal ettiğim gibi biri ve gidişini seyretmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?