çok mu zor, seven kabullenemez mi

canım mesele zar değil aklıma gelir kıskanırım diyo, ayrıca aşık olduğumda akrabam değildi. öğrenci ortamında tanıştık.5 gün önce akrabam oldu
sevgiliniz bakir mi? kıskanma fonksiyonlarınız yok mu? kadın erkek farketmez. oda sevişmiştir sende. madem bu kadar kasıyor salla gitsin. sende hayatın boyunca sevdiğin biriyle seviştin diye kafana kakacak bir adamla yaşamamış olursun.:hulya:

ne var biliyomusunuz karşıma birsürü insan çıktı, çoğuda iyi insanlardı.hepsine hayır dedim uğraştılar vazgeçmediler belki vazgeçerler diye durumu anlattım yinede peşimden geldiler ama birini sevdim bu sefer de o kabullenmedi. bi kerede bari mantık evliliği yapıyım dedim kendimi çok yalnız hissediyordum. iyi biriyle tanıştım zamanla hoşlanır gibide oldum bu seferde onunda beşik kertmesi çıktı peşime aşiret düştü.süper yani
yuh huuukaydirigubbakcemile2:teytey: salla:)

yuh huuukaydirigubbakcemile2:teytey: salla:)

sizin fonunuzda 80 lerin filmlerinden şu şarkı çalıyor olsa gerek:
bilmiyorum seninleee sonumuz neeee olacakk-tatlicadiarzu-

cnm sen bu konudan şikayetcimisin yoksa sallamıomusun anlamadım halinden memnun gibi görünüosun

şikayetçiyim tabi, kim ister ki böyle şeyler yaşamayı ama artık üzülmekten çok sıkıldım ti ye almaya çalşıyorum çünkü bir çözüm yolu bulamıyorum

Bu kadar taviz verme bence. Sonuçta geçmişte yaşamışsın ve bitmiş.Şimdi buna takılır, bu olmasaydı başka şeye takılacaktı. Sonuçta bahane bitmez. Özellikle konu kadınlar ve namus meselesi olunca. Senin resmi nikahlı kocan olsaydı ve resmi olarak boşansaydın ne diyecekti?
Önce kendine güven. yaşın hala genç ve ilerde karşına birçok fırsat çıkacaktır. Sonuçta seni herhalinde kabul etmeyecekse nasıl gelecek planlıycaksınız? ılerde nasıl güveneceksin "eşim" diye.

Diyelim ki sensiz duramadığı için kabullendi. Anam anam her kızdığından sinirlendiğinde senin yüzüne vuracak bunu. Sonradan fitil fitil getirir burnundan. Sen de sevdiğinle bilerek isteyerek yaşadığın bir olayın hesabını vereceksin - ki hesap verilecek bir konu da yok ortada- ömrünce. benim bir tanıdığım aynı şeyleri yaşadı. Kocası olacak herif her kavgalarında senin ne mal olduğu başından belliydi diyor. Herkes bir olmaz diyeceksiniz belki ama erkek deyince genellemeler genelde tutuyor.

simdi kabullenemiyorsa ileride yuzune vurur bencede her kavgada..cek kendini..seni gercekten seven inan bana her halinle kabul eder..orneklerini de goruyorum..

tşk ederim kızlar. evet karşıma kabul eden çok kişi çıktı.ama gönül bu ya gidiyo en olmazını seçiyo.bide kafamı çok karıştırıyo.seni çok seviyorum, ölüyorum bitiyorum diyo ama sonumuz yok diyo.anlayamıyorum

eh be canim.. sana suc bulmamak lazim..
sonucta ailenin sana destek olup zamaninda boyle hatalar yapmana izin vermemeleri lazimdi.. ben olayda seni hicbir sekilde suclu gormuyorum.. 16 yasindaki bir cocuk ne bilebilirki.. erkek arkadasina gelince , herkezin hayata bakis acisi farklidir .. bazisi bu konulari problem etmez bazilarida kabullenemez.. benim fikrimce , sen unut onu.. ileride ewlensende surekli karsina cikarabilir daha cok uzulursun

teşekkür ederim deno, kendimi çok yorgun hissediyorum.sevdiğin bir erkeğin sana şu cümleyi söylediğini düşün."seni çok seviyorum ben, nasıl ayrılıcaz nasıl unutucam seni" ve bu çelişkinin bana hissettirdiklerini anlamaya çalış

anlamaz olurmuyum.. acini cok iyi biliyorum ama ileride dahada mutsuz olucagini dusunuyorum canim.. basinda adam sana soylemis , ben kabullenemiyorum demis.. fikri degismicek zamanin onun onceki evliligini kabullendirecegine inanmiyorum.. herkez unutulur uzulmemeye calis , kendini mesgul tut.. turkiyede her ne kadar boyle dusuncede olan erkekler olsada aksi sekilde dusunenlerde cok fazla.. daha gencsin ayni yastayiz hatta nerdeyse, onumuzde uzun yillar var.. senin yaptigin namusszluk degil, talihsizlik cocukluk..uzulme olurmu:)

Seni seviyor, senden kopamıyor ama evliliğede olmaz diyor...
Seven ve kopamayan bir kişi için evlenmek sorun değildir ki...
Belkide ailesi tarafından tepkiler var bu yüzden bu şekilde yapıyor olabilir mi?

Valla kusura bakma da ben de annene ve akrabalarına çok kızdım. 16 yaşındaki kızı nişanlamak, dini nikah kıymak nedir? Bir nevi seni peşkeş çekmişler, o yaşta bir kıza dini nikah kıymanın altında başka bişey bulamam ben. Sahip çıkacaklarına kötü yönlendirmişler seni. Yazık..

sevgi değildir bunun ölçütü

ne kadar seversen sev,sevginin bittiği mantığın başladığı zamanlar vardır

bu da onlardan biri

hayatım çok özel bir soru olmazsa yeni aşık olduğun adamla özel bişeyler paylaşıyor musunuz.bunu şunun için sordum kabullenemiyor ama benden uzak da duramıyor demişin.yani özel bişeyler paylaşıyorsanız uzak duramama sebebi bu olabilir.ama normal bir ilişkiyse gerçekten seven adam bu durumu bence problem etmez.ediyorsa da bence uzak dur.bu zihniyette bir adam kabul de etse seni çok üzüp yıpratır.

Sewiyor seni demekki we kabullenemiyor kesin konuş onu üzme bence istemiyorsa zorlama hakkında hayırlısı olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…