- 12 Temmuz 2006
- 59.250
- 226.199
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Kırmızı yakışır, ellerine sağlıkŞallar benden mune,kırmızı öreyim diyorum,enn sevdiğim renk ne dersin
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Ablam sizin aile gibi tatlı bir aileye damak gelmişBen kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlarbende dil pabuç gibi, kızın dili desen fırıncı küreği
Biz damadı da torunu da eş dost ahbaplarda göreceğiz bu gidişle
Canının sağlığı iyi olsun, torunu kızı iyi olsun da ihmal etsin sorun değil, kız evlendiğinden beri zaten pabucumuz dama atıldı gibi
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Ablam sizin aile gibi tatlı bir aileye damak gelmiş.Daha ne isterler...
Daha zamanı var...Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..
Orası öyle ablam canları sağolsun gelmesinler...Evet Hanım abla kız gelin olduğundan beri sürekli geziyor.Bizimle ilgilenmiyor.Dünürleri ile oradan oraya dolaşıyorlar..Bizim papuç çoktan dama çıktı..
Aynen ablam daha çok küçük ben olsam ben de vermem..Biz erken evlendikte ne olduHeee tadımızdan yenmiyoruzşaka zaten ben kızımı 22'sinde vermem çok erken, aminnnn cümlesini inşaallah.
Evet hatun geziyor sürekli, bir var bir yok, torun olunca hepten unut neneyi hahahahaha
Vallahi munecim,dili fırıncı küreği gibi olsun da,karşıdaki iki kere düşünsün.Ben kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlarbende dil pabuç gibi, kızın dili desen fırıncı küreği
Canının sağlığı iyi olsun, torunu kızı iyi olsun da ihmal etsin sorun değil, kız evlendiğinden beri zaten pabucumuz dama atıldı gibi
Sana da babaanne olmak yakışır hunter abla,Allah hayırlı vakitte hayırlısını nasip etsin inşallahhadi gözünüz aydın.hayırlı uğurlu gelsin bebecik.çok sevindim adına arkadaşım,sana anneannelik çok yakışacak.
Oyyy çıtır anneanne
Amin sağol ahretliğim, güzel yüreğine dua eden dilini sağlık
İçin içine sığmıyor değil mi? Senin kızını evlendirirken ki paniklerini, tatlı heyecanlarını, evlendikten sonra kızının üstünden elini hiç çekmeyip hep yanında olduğunu hissettirmeni ve şu an ki içi içine sığmaz hallerini kendime o kadar benzetiyorum ki:)))
Kızımı evlendirsem ve torun müjdesi alsam senin gibi davranırım kesin, Allah bu mutluluklarını daim etsin Hanım
Bak şuraya yazıyorum bu anneanne benim gibi bir kadın olduğundan kesin ama kesin tez vakitte bebek mağazalarında alacak soluğuiçinden tam bir alışveriş canavarı çıkacak Ben bile ortada ne bir damat adayı, ne bir bebek varken bebek mağazalarına sinek gibi yapışıyorum, bir de olsa mağazalarda gecelerim
Allah'ın izniyle bebek doğana kadar bavullar dolusu eşyası olur
Allah heveslerini yaşamayı nasip etsin, çok içten diyorum kendi torun haberimi almış kadar mutlu oldum, bu sene seni en anneanne yapmak boynumuzun borcu oldu
Ablacım hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin
Oleyyy artık sana nene diyeceğiz
Hanım abla gözünüz aydın ne güzell Rabbim tamamına erdirsin.
Annemlerden biliyorum bir kızım var canlarından çok seviyorlar onu:) torun bambaşkadır diyorlar ben bile bu kadar sevildiğim hatirlamiyorum:))
Ablam sen henüz nene değilsin.Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.
Ben kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlarbende dil pabuç gibi, kızın dili desen fırıncı küreği
Ablam sizin aile gibi tatlı bir aileye damak gelmiş.Daha ne isterler...
Daha zamanı var...Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..
Orası öyle ablam canları sağolsun gelmesinler...Evet Hanım abla kız gelin olduğundan beri sürekli geziyor.Bizimle ilgilenmiyor.Dünürleri ile oradan oraya dolaşıyorlar..Bizim papuç çoktan dama çıktı..
Heee tadımızdan yenmiyoruzşaka zaten ben kızımı 22'sinde vermem çok erken, aminnnn cümlesini inşaallah.
Evet hatun geziyor sürekli, bir var bir yok, torun olunca hepten unut neneyi hahahahaha
Hayırlı sağlıklı bir torun olmasını dilerim
Aynen ablam daha çok küçük ben olsam ben de vermem..Biz erken evlendikte ne oldu
Biz de artık arkasından kulaklarını çınlatırız.
Ben babanne olurum iki oglusum var. Gozunuz aydin abla. Allah kucagina almayi nasip etsin. Benimkiler daha kucucuk 20 sene sonra anca
ooo çok sevindim.allah analı babalı nasip etsin inşallah.ben de henüz bir gelişme yok.hayırlısı bakalım.
IcimdekiSonsuzDeniz
hadi gözünüz aydın.hayırlı uğurlu gelsin bebecik.çok sevindim adına arkadaşım,sana anneannelik çok yakışacak.
saglıklı, sıhhatlı sanslı olsun ,bahtı omru kalbı guzel olsun ... bereketıyle gelsın masallah :)
allah hep ıyı ınsanlarla karsılastırsın tebrık ederım sızı de sevgılı kızınızı da :)
Tamam geldim o zaman hadi öp bekliyirumYok beeee öpcem
Sağlıkla doğsun , en en tatlı anane olacaksınAnneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyumkızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş... ..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahsevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?