Çok Mutluyum Çok Torun Geliyor Anneanne Oluyorum

Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede

Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Şallar benden mune,kırmızı öreyim diyorum,enn sevdiğim renk ne dersin

Ablam sizin aile gibi tatlı bir aileye damak gelmiş .Daha ne isterler...
Daha zamanı var...Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..
Orası öyle ablam canları sağolsun gelmesinler...Evet Hanım abla kız gelin olduğundan beri sürekli geziyor.Bizimle ilgilenmiyor.Dünürleri ile oradan oraya dolaşıyorlar..Bizim papuç çoktan dama çıktı..

Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede

Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Şallar benden mune,kırmızı öreyim diyorum,enn sevdiğim renk ne dersin

Heee tadımızdan yenmiyoruz şaka zaten ben kızımı 22'sinde vermem çok erken, aminnnn cümlesini inşaallah.

Evet hatun geziyor sürekli, bir var bir yok, torun olunca hepten unut neneyi hahahahaha

Heee tadımızdan yenmiyoruz şaka zaten ben kızımı 22'sinde vermem çok erken, aminnnn cümlesini inşaallah.

Evet hatun geziyor sürekli, bir var bir yok, torun olunca hepten unut neneyi hahahahaha
Aynen ablam daha çok küçük ben olsam ben de vermem..Biz erken evlendikte ne oldu
Biz de artık arkasından kulaklarını çınlatırız.

Vallahi munecim,dili fırıncı küreği gibi olsun da,karşıdaki iki kere düşünsün.
Bu KK önceden olsaydı eminim hepimiz açardık gözümüzü,5 paralık insanlara iyilikle davranacağız diye hamileliklerimizi bile üzüntüyle geçirmezdik.

hadi gözünüz aydın.hayırlı uğurlu gelsin bebecik.çok sevindim adına arkadaşım,sana anneannelik çok yakışacak.
Sana da babaanne olmak yakışır hunter abla,Allah hayırlı vakitte hayırlısını nasip etsin inşallah

saglıklı, sıhhatlı sanslı olsun ,bahtı omru kalbı guzel olsun ... bereketıyle gelsın masallah :)

allah hep ıyı ınsanlarla karsılastırsın tebrık ederım sızı de sevgılı kızınızı da :)

Oyyy çıtır anneanne

Teşekkürlerr meleğimmm

Çok teşekkürlerr müdürüm sağol,geçen seneki heyecanımı telaşımı asabi hallerimi biliyorsun evlend,rmek yetmiyor zaten...Gittiktensonrada günlercekendime gelememitim,herankapı çalıp gelecekmiş gibi hissediyordum...
Sonra kendime gelip yok gelmiyor diyordum,en azından sık sık geldi bize biz gittik sıkıntı olmadı hiç..
Güzel haberi almak inan çok farklı bir duyguymuş hep derlerdi torun başka bişi diye
Cinsiyeti belli olsun mağazalara hücum edeceğim kesin,hastane çıkışıda galatasaraylı ürünler alıp damadı çıldırtıcam kendileri fanatik beşiktaşlıda ..

Çok sağol ahretliğim güzel duyguların için,rabbim sana ve eşinede yaşatsın bu güzel duyguları

Bu sene enlerde bekliyorum artık oyları silip süpereceğim

Ablacım hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin
Oleyyy artık sana nene diyeceğiz

Çok teşekkürler nevoşum sağol amin inşallah darısı sizlere olsun ..
Diyin diyinnnn alıştım nasılsa

Hanım abla gözünüz aydın ne güzell Rabbim tamamına erdirsin.
Annemlerden biliyorum bir kızım var canlarından çok seviyorlar onu:) torun bambaşkadır diyorlar ben bile bu kadar sevildiğim hatirlamiyorum:))

Çok teşekkürler derancım sağol amin inşallah
Hep öyle oluyor zaten bebek geldimi ana baba unutuluyor:))

Yelek ve battaniyeler nerde müdürüm tez hazırlana hemen
Bende düşündümde kusmuklar filan

Ablam sen henüz nene değilsin .Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.

Önce ben demi dsen gene hazırla battaniyeleri,köşede dursun
İhmal değil be nevoşşşş eskisi gibi değil bide fırsat olmuyor hiç inan

Öyle deme müdürüm biranda herşeyoluyor işte,çat kapı geliyorlar eve
Olamasam bile gönlüm hep burada nasılsa
Unuttum zannetme gene cezayı çakmışsın bana

Bu sene iyi gezdim nevoş,dünürlerle doğuya gittik yedik içtik valla hep görmek istediğim yerleri gördüm iyi oldu

Busene böyle oldu valla

Hayırlı sağlıklı bir torun olmasını dilerim

Çok teşekkürlerediyorum sağol..

Aynen ablam daha çok küçük ben olsam ben de vermem..Biz erken evlendikte ne oldu
Biz de artık arkasından kulaklarını çınlatırız.

Verme sakın nevoşşş

Ben babanne olurum iki oglusum var. Gozunuz aydin abla. Allah kucagina almayi nasip etsin. Benimkiler daha kucucuk 20 sene sonra anca

Çok teşekkürler sağolun,yıllar çok çabuk geçiyor maalesef:)))

ooo çok sevindim.allah analı babalı nasip etsin inşallah.ben de henüz bir gelişme yok.hayırlısı bakalım.

IcimdekiSonsuzDeniz

Güzel haberleri bekliyoruz arkadaşım:))

hadi gözünüz aydın.hayırlı uğurlu gelsin bebecik.çok sevindim adına arkadaşım,sana anneannelik çok yakışacak.

Çok teşekkür ederim arkadaşım güzeldileklerin için

Çok teşekkürlerr ediyorum sağol,amin inşallah hayırlı bir evlat olsun

Sağlıkla doğsun , en en tatlı anane olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…