- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.203
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Allah nazardan saklasın abla,sorunsuz dertsiz kavuşun yavrunuza insallah
Ablam bak senkn torun doğduğunda benim ikizlee 2 yasina girmiş olacak:)İnşallah canım yaa sağol
Ablam bak senkn torun doğduğunda benim ikizlee 2 yasina girmiş olacak:)
Herşeyden iki tane var örümcek Salıncak beskk daha türlü adst edevat:)
Kız olurza habee et
Okurken yaşadım sanki o anı. Çok güzel. Tebrik ederim sizi
Sağlık sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun
Ayy bak en önemli bu benceBez al beeeez,boooy boooy
Paralarının içine edicek torun annaaaneeee
Oyyy çıtır anneanneÇıkmak lazım malum yemek hazırlığı,mesaj yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum sağolun hanımlar..
Ohaaaaa 3 kiloyu kim yicek beeee o kadar yeme kilo alcan bananeeee duysaydin o kadar bağırdım bananeeeeeDur sen duuur,eve gideyim,şu 3 kilo balığı temizleyeyim,birazını yiyeyim,ondan sonra naaapıcam seni
Kızım okulda öğretmen aradım saklambaç gibi,seni nasıl duyayım heee
Senden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrrArkasından çık bakayım,saklanma
BendeSenden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrr
Yalnız kesecek bizi gelirse ama yılmak yok keserse kessin
Müdürümmmm ahretliğimmmyaaaa sonundaaa oldu işteee bende yaşlı anneanne oluyorum artık
Amin sağoll müdürüm darısı sana olsun inşallah,dizlerimizde battaniyeler bebek bakacaz artık
Ablacım hayırlı uğurlu olsun
Senden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrr
Maşallah cesur izcilere
Yok beeee öpcemYalnız kesecek bizi gelirse ama yılmak yok keserse kessin
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz neredeAblacım hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin
Oleyyy artık sana nene diyeceğiz
Ablam sen henüz nene değilsinNene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Ben kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlarAblam sen henüz nene değilsin.Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?