Çok Mutluyum Çok Torun Geliyor Anneanne Oluyorum

Ablam bak senkn torun doğduğunda benim ikizlee 2 yasina girmiş olacak:)
Herşeyden iki tane var örümcek Salıncak beskk daha türlü adst edevat:)
Kız olurza habee et

Çok teşekkürler canım sağol,kızçemburada değil başka bir ilde yaşıyor..
Düşünmen bile güzeldi..

Okurken yaşadım sanki o anı. Çok güzel. Tebrik ederim sizi
Sağlık sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun

Çok teşekkürler sağol,amin inşallah sağlıkla dünyaya gelsinde :))

Dur sen duuur,eve gideyim,şu 3 kilo balığı temizleyeyim,birazını yiyeyim,ondan sonra naaapıcam seni
Kızım okulda öğretmen aradım saklambaç gibi,seni nasıl duyayım heee
Ohaaaaa 3 kiloyu kim yicek beeee o kadar yeme kilo alcan bananeeee duysaydin o kadar bağırdım bananeeeee

Müdürümmmm ahretliğimmm yaaaa sonundaaa oldu işteee bende yaşlı anneanne oluyorum artık
Amin sağoll müdürüm darısı sana olsun inşallah,dizlerimizde battaniyeler bebek bakacaz artık

Amin sağol ahretliğim, güzel yüreğine dua eden dilini sağlık

İçin içine sığmıyor değil mi? Senin kızını evlendirirken ki paniklerini, tatlı heyecanlarını, evlendikten sonra kızının üstünden elini hiç çekmeyip hep yanında olduğunu hissettirmeni ve şu an ki içi içine sığmaz hallerini kendime o kadar benzetiyorum ki:)))
Kızımı evlendirsem ve torun müjdesi alsam senin gibi davranırım kesin, Allah bu mutluluklarını daim etsin Hanım

Bak şuraya yazıyorum bu anneanne benim gibi bir kadın olduğundan kesin ama kesin tez vakitte bebek mağazalarında alacak soluğu içinden tam bir alışveriş canavarı çıkacakBen bile ortada ne bir damat adayı, ne bir bebek varken bebek mağazalarına sinek gibi yapışıyorum, bir de olsa mağazalarda gecelerim
Allah'ın izniyle bebek doğana kadar bavullar dolusu eşyası olur

Allah heveslerini yaşamayı nasip etsin, çok içten diyorum kendi torun haberimi almış kadar mutlu oldum, bu sene seni en anneanne yapmak boynumuzun borcu oldu

Ablacım hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin
Oleyyy artık sana nene diyeceğiz
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede

Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile

Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede

Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile
Ablam sen henüz nene değilsin .Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.

Ablam sen henüz nene değilsin .Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.
Ben kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlar bende dil pabuç gibi, kızın dili desen fırıncı küreği
Biz damadı da torunu da eş dost ahbaplarda göreceğiz bu gidişle
Canının sağlığı iyi olsun, torunu kızı iyi olsun da ihmal etsin sorun değil, kız evlendiğinden beri zaten pabucumuz dama atıldı gibi

Şallar benden mune,kırmızı öreyim diyorum,enn sevdiğim renk ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…