• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsusuzum

karanfil16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
112
12
16
Ankara
Çok mutsuzum,bu durumu kompleks haline getirdim artık. yaşım 24 ve bu yaşıma kadar hiç kimse benden hoşlanmadı. Bana öyle geliyorki bundan sonrada kimse sevmeyecek... :(

Gerçekten çok kötü oluyorum herkesi sevgilisiyle gördüğümde. Soruyorum acaba çirkinmiyim diye...

Bilmiyorum :( Bu yazıyı yazarken bile çok kötü oldum şuan :( Biri hoşlanmış olsaydı hissederdim galiba ama öyle bişey olmadı hiç :( nerde hata yapıyorumki? kaderimmi bu benim yoksa :(

bacım, herşey güzellik değil... bazıları zekaya vurulur, bazıları güzelliğine, bazıları hanımefendiliğine, bazıları konuşkan sevecen olmana.... bu böyle uzar gider... bilmiyorum belki güzelsin belki değilsin ama öz güveni olmayan birini hiç kimse istemez benim anladığım kadarıyla özgüven eksikliği var sende... bu durumlarda biraz daha rahat olmalısın... tabi rahat derken arsızlık anlamında demiyorum... sadece hani derler ya cool ol :)

ama herkesin hayatında bir beğeneni olmuştur, benim ise hiç olmadı...
olsa hissederdim heralde....

napalım kaderim diyorum geçiyorum artık :(

e nereden biliyosun hiç beğenenin olmadığını ? belki olmuştur senin tavrın'dan çekinmiştir misal erkeksi bir tavrın varsa nası sölesin yani? ve yahutta olmadıysa bile ozaman biraz daha kendine özen göstermen gerekiyor demktir, bu illa hergün makyaj yap şöle giyin böle giyin demek değil... özen göster derken belki davranışların özensizdir... buda olabilir.. yada sen bazen ilk adımı atmak zorunda kalabilirsin herzamn geri planda kalmayı tercih etmiş olman doğru değil tatlım :)

ya aslında ben birinden hoşlandığımda bunu oldukça belli ederim ve bana karşı olumlu tepkiler alıyorsam zaten başlar bişekilde ben genelde biraz fevri davranır ve ilk sinyali gönderen kişi olurum fazla aceleciyimdir, sonuca hemn ulaşmak isterim öylemi böylemi demek hiç hoşuma gitmez ... ama tabi bu davranıım doğrumu bilemem ama kesin sonuç verdiğini garanti ederim :) bence sende hoşlandığın ve senden hoşlanma olasılığı olabilecek biri varsa ilk sinyali senn göndermen daha kolay sonuca götürebilir hem tecrüben olmadığı için kafanda bu şekilde fazlaca karışmaz ... bence denemelisin :)

bacım, herşey güzellik değil... bazıları zekaya vurulur, bazıları güzelliğine, bazıları hanımefendiliğine, bazıları konuşkan sevecen olmana.... bu böyle uzar gider... bilmiyorum belki güzelsin belki değilsin ama öz güveni olmayan birini hiç kimse istemez benim anladığım kadarıyla özgüven eksikliği var sende... bu durumlarda biraz daha rahat olmalısın... tabi rahat derken arsızlık anlamında demiyorum... sadece hani derler ya cool ol :)

Doğru.. Lakin güzelliğin dışındaki şeyleri görebilen erkek çok azdır. Hatta bunu bir erkeğin ağzından size aktarayım.

"Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği
olmayanlar dişiliğini kullanır.Ve
erkekler hep ikinciyi tercih eder."
Bob Marley.
Ben de güzel bir kızım ancak beni sevenler hiç kişiliğime önem bile vermedi. O yüzden yalnızım. Ve korkarımki beni de yalnız ömür bekliyor. Çünkü sıradan biriyle, hele ki sevmediğim biriyle asla olamam. O yüzden tam anlamıyla 1 kişiyle ilişkim oldu, o da onun yüzeyselliğinden bitti. -ki zaten benim büyük konuşmalarımla olan bir ilişkiydi-.
Herneyse konu bu değil. Sanırım siz de özel birisinizki, dişilik budalası değilsiniz. Çünkü dişiliğinizi ön plana çıkararak bir çok aptal erkeği etkilemek kolaydır. Üzülmeyin lütfen. İnşallah karşınıza hayırlı bir insan çıkar. :)

Bence üzülmene değmez.Şu an bu üzüldüğün duruma yer gelecek niye üzülmüşüm ki diye hayıflanacaksın.Çünkü mutluluğu,aşkı,sevgiyi tadıyor olacaksın.Sen de elbet zamanı gelince mutlu olacaksın senden hoşlanlıacak.Herşeyin sadece bir zamanı var.Şu an bence bunu takma yerine hayatını buna üzülerek geçirme yerine bulunduğun konumdan,kendinden,hayatındna mutlu olmanın tadına varmalısın.Seni mutlu edecek kişi elbette zamanı gelince yanında olacak.

Canım, bence her kız güzeldir. Kimini saçı kaşı gözü teni güzel kılar, kimini ahlakı, endamı, tavırları...Tatlı dili...Mutlaka seni seven en azındna beğenen biri olmuştur ama senden çekinmiştir. Mutlaka senin için de bir anne bağırmıştır merak etme. Yani doğurmuştur anlamında söyledim. Tabi en güzel yaşların aşkla sevilmekle geçsin istiyorsun biliyorum. Ama senin sorununun tek çözümü zamanın içinde gizli. Sosyal çevren nasıl. Ev kızı mısın, çalışıyor musun, arkadaş çevren nasıl. Dar bir alanda yaşıyorsan da doğal olarak beğenenin az olur ya da olmayabilir. Hep tanıdık insanlardır ne bileyim sana bacı gözüyle bakarlar felan...Herşeyden önemlisi kendine güven. Sen kendini çirkin bulursan, el ne düşünse yeri olur. Önce sen kendini beğen tatlım. Daha çoook gençsin inan bana.

Hayatta herkesin bir kısmeti olduğuna inananlardanım ben:26: Er yada geç o seni bulur gelir.Sıkma canını,üzülme.

canım benim muhakak ki beğenen olmuştur ama çekingenlikten yada senin tavırlarından dolayı belli edememiştir, bir de burda bi arkadaş yazmış çok beğendiğim bi sözü, erkekler genellikle hep dişiliğe önem veriyorlar diye çok doğru malesef, sana gerçek değeri veren kişi muhakkak karşına bi gün çıkar ve o zaman beklediğine değdiğini anlarsın. ama bu işler kısmet kimi 17 sinde bulur kimi 37 sinde... hem daha çok gençsin sen etrafına pozitif enerji yaymaya bak gerisi kendiliğinden gelir :))

ilginç bir durum canım valla.

eğer deseydin ki 24 yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı onu anlardım karşılıklı doğru zamanda doğru yerde birbirine karşı bir şeyler hissetmek ve o hislerin söylenmesi zordur.kısmet derim.

ama bu yaşa kadar kimsenin bir şey hissetmemesi ilginç canım ya.hadi kimse gelip bir şey söyleyemedi desem hiç mi ilgisini hissettiğin birileri olmadı.bakışlarından hareketlerinden falan.

eğer gerçekten böyleyse bence biraz erkeksi bir duruşun olabilir yoksa her kızın kendince bir güzelliği vardır ama erkeksi ve sert duruyorsan ki benim etrafta gördüğüm böyle kızlar var.ondan kaynaklı olabilir.duruşunu değiştirmelisin o zaman derim.

Çok mutsuzum,bu durumu kompleks haline getirdim artık. yaşım 24 ve bu yaşıma kadar hiç kimse benden hoşlanmadı. Bana öyle geliyorki bundan sonrada kimse sevmeyecek... :(

Gerçekten çok kötü oluyorum herkesi sevgilisiyle gördüğümde. Soruyorum acaba çirkinmiyim diye...

Bilmiyorum :( Bu yazıyı yazarken bile çok kötü oldum şuan :( Biri hoşlanmış olsaydı hissederdim galiba ama öyle bişey olmadı hiç :( nerde hata yapıyorumki? kaderimmi bu benim yoksa :(
ben kendime ortaokul lisedeyken erkek fatma diyordum daha doğrusu çevremdekiler öyle diyordu koçum diyordu aslanım diyordu. acaba dedim ben erkek miyim içimde...ee öyle de hissetmiyorum basbayağı kızım. ama umudum yoktu evde kalırım kimse sevmez beni diyordum 25 yaşına geldim güzel bir kadın oldum. beni çok seven bir eşim var...
demekki beni seven olduysa kısmetim geldiyse sana da gelir arkadaşım..
bu örnek umarım içini açar biraz....

merhaba canim gercekten bosu bosuna yaptigin bir takinti hic ummadigin bir anda sevecegin bir insan karsina cikar merak etme ins hersey diledigin gibi olur.buarada yasin o kadarda büyük degil merak etme kismetin ne zamansa ozaman gerceklesir.

Ben de ornek yapayim hemen :

Universitedeyken arkadas grubuyla tavernaya gitmistik. Neyse, cikista arabali elemanlardan birinin arabasina dolustuk , bizi evlere dagitiyordu. Ikimiz de ayni tarafta oturdugumuzdan herkesi dagitti, biz kaldik. Pek de samimi olmadigim bir elemandi, beni eve birakirken opmeye yeltendi iyi mi :14: :14: Ickinin verdigi cesaretle bu ise kalkismis, ertesi gun adam gibi acildi bana benden 1 yildan beri hoslaniyormus ama benim hiccccccccccccccc mi hiccccccccc haberim yoktu. Hic aklima bile gelmemisti, kel alaka biriydi benim icin :27: Zaten gozum de baskasindaydi :27: Yani 1 yil farkina bile varmamisim, cekingen ve efendi bir cocuktu.

Bu da boyle bir animdir, her hoslanan gelir diye bir sey yok, cocuk cekingendir, senden sinyal alamiyordur vs. Kiz yuz vermeyince erkeklerin yanasmamak istememesi normal zaten onlar da insan reddedilmekten korkuyorlar :7: :7: :7: Uzun lafin kimin senden hoslandigini bilemezsin, o yuzden boyle sacma sapan seyler dusunup icini karartma :3:

Son düzenleme:
Ben de ornek yapayim hemen :

Universitedeyken arkadas grubuyla tavernaya gitmistik. Neyse, cikista arabali elemanlardan birinin arabasina dolustuk , bizi evlere dagitiyordu. Ikimiz de ayni tarafta oturdugumuzdan herkesi dagitti, biz kaldik. Pek de samimi olmadigim bir elemandi, beni eve birakirken opmeye yeltendi iyi mi :14: :14: Ickinin verdigi cesaretle bu ise kalkismis, ertesi gun adam gibi acildi bana benden 1 yildan beri hoslaniyormus ama benim hiccccccccccccccc mi hiccccccccc haberim yoktu. Hic aklima bile gelmemisti, kel alaka biriydi benim icin :27: Zaten gozum de baskasindaydi :27: Yani 1 yil farkina bile varmamisim, cekingen ve efendi bir cocuktu.

Bu da boyle bir animdir, her hoslanan gelir diye bir sey yok, cocuk cekingendir, senden sinyal alamiyordur vs. Kiz yuz vermeyince erkeklerin yanasmamak istememesi normal zaten onlar da insan reddedilmekten korkuyorlar :7: :7: :7: Uzun lafin kimin senden hoslandigini bilemezsin, o yuzden boyle sacma sapan seyler dusunup icini karartma :3:

evet illa ki her bir şey hisseden gelip söyleyecek diye bir şey yok ancak yine de az çok hoşlanan kişiler anlaşılıyor.ama kimi olur hiç belli etmez atıyorum bir kızdan 6 kişi hoşlanıyorsa kız belki 3 ünü farkeder. gelir bir tanesi söyler sadece mesela.

ama hiç şüphelendiği biri olmadıysa kimse gelip açılmadıysa bana ilginç geldi.açıkçası olsa olsa erkeksi bir duruşu tavrı konuşması olabilir diye düşündüm.ben böyle kızlar görüyorum yürüyüşleri erkeksi duruşları konuşmaları sert.konu sahibi öyledir demiyorum ama aklıma bu şekilde bir şey geldi:101:.yoksa her kızın kendince çekici bir tarafı vardır:103:

Doğru.. Lakin güzelliğin dışındaki şeyleri görebilen erkek çok azdır. Hatta bunu bir erkeğin ağzından size aktarayım.

"Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği
olmayanlar dişiliğini kullanır.Ve
erkekler hep ikinciyi tercih eder."
Bob Marley.
Ben de güzel bir kızım ancak beni sevenler hiç kişiliğime önem bile vermedi. O yüzden yalnızım. Ve korkarımki beni de yalnız ömür bekliyor. Çünkü sıradan biriyle, hele ki sevmediğim biriyle asla olamam. O yüzden tam anlamıyla 1 kişiyle ilişkim oldu, o da onun yüzeyselliğinden bitti. -ki zaten benim büyük konuşmalarımla olan bir ilişkiydi-.
Herneyse konu bu değil. Sanırım siz de özel birisinizki, dişilik budalası değilsiniz. Çünkü dişiliğinizi ön plana çıkararak bir çok aptal erkeği etkilemek kolaydır. Üzülmeyin lütfen. İnşallah karşınıza hayırlı bir insan çıkar. :)

Bunun güzellikle alakası yokki,dişilik nedir?Dişilik ayşen gruda da bile olan bir şeydir.Afedersin kadın cinsel organıyla doğan herkes dişidir zaten:)Dişilik cilveyle baştan çıkarmaya çalışmaktır vs..Ne bileyim dekolte giyersin,kadınsı hal ve tavırlarda bulunursun dişi olursun.Bunun için dünya güzeli olmaya gerek yok.Ne tipsiz kadın diyorsun,bir sürü erkek peşinde koşuyor mesela,niye çünkü cilveli,işveli,memelerini kullanıyor falan filan...Yani bir çift meme de yetiyor bunun için.Erkeklerin de dişilikten anladığı güzellikle ilgili birşey varsa meme vs falan zaten,liv tyler gibi yüzün olmasına gerek yok.Bob marley de orda zaten dişilik demiş,güzellik dememiş...Mesela cleopatra ve katerina gibi tarihe dişilikleriyle,baştan çıkardıkları erkeklerle damga vurmuş kadınlar da fiziksel olarak çirkinler mesela:):)

Bazısı da çok çok güzel,melek gibi olur ama asla dişilik yoktur,kullanmaz,masumdur.Kimsenin dikkatini bile çekmez.

Son düzenleme:
en güzel çagın bence kompleks yapma herşey olacagına varır mutluluk gelip seni bulur ama çok takma kendine güven biraz hayat herşeye ragmen güzel bence yaşadıgımız her anın tadını çıkar :)

Back
X