- 22 Mart 2018
- 32
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nnnothinggg
-
Evt internetten telefondan sizin için bişeyler yapmış olması baya saçma ve olasılıksızInternetten bir şekilde biriyle tanıştım telefonda konuştuk uzun süre ama birbirimizi görmedik. Benden hoşlandı bana değer verdi. Benim için bir şeyler yaptı. Sonra resmimizi attık birbirimize ve o olaydan sonra soğudu ben ciddi bir şey istemiyorum dedi ve saçma bir tartışmadan sonra her yerden engelledi. Cidden çok saçmaydı.
Sorunlarım vardı uzun uzun dinledi. Çözümler üretti. İlgilendi. Maddi bir şeyden daha önemli.Evt internetten telefondan sizin için bişeyler yapmış olması baya saçma ve olasılıksız
Maddi derken? Fiziki demek istediniz sanırım.. Ama görüldüğü üzre sizin resminizi görür görmez size değer vermekten vazgeçtiğine göre o fiziki şeylere önem veriyomuşSorunlarım vardı uzun uzun dinledi. Çözümler üretti. İlgilendi. Maddi bir şeyden daha önemli.
Sadece dış görünüşe önem veren biri değildi. Iyi biriydi. Ama bana katlanamayacak kadar kötü biri olduğumu düşünüyorum.Böyle sadece dış görünüşe önem veren insanlarla olmaz. Bitmesi sizin için daha iyi olmuş, kendinizi üzmeyin.
ya da değer vermek telefondan internetten olmuyomuş demekkiMaddi derken? Fiziki demek istediniz sanırım.. Ama görüldüğü üzre sizin resminizi görür görmez size değer vermekten vazgeçtiğine göre o fiziki şeylere önem veriyomuş
Nasıl bir azim valla tebrik ediyorum arkadaşıbirbirimizi görmedik. Benden hoşland
Bunlar gerçek mi sahiden yaa yoksa kafa mı buluyolar bizimleNasıl bir azim valla tebrik ediyorum arkadaşı
Aslında hiç tanımadığım biri değildi. Ortak arkadaşımız vardı uzaktan. Evet sorun da beni beğenmemesi. İyi biriydi kaliteliydi hatta ilk beni kırmak istemedi bitirirken ama bitiremeyince bu yolu seçtiSaçmalığın dozu Resmini yolladıktan sonramı arttı
Eğer öyleyse açıkça seni beğenmemiş
Zaten çok tehlikeli internette ne olduğu kim olduğu belli olmayan biriyle sırlaşmak dertleşmek
Yinede ucuz atlattın diyelim
Son sözü ilk defa duyuyorum Allah senide güldürsünAma fotoğrafınızı görünce sizi sildi.. Demekki dış görünüşe göre ilişkilerini şekillendiren birisiSizi dinlese ne olur yüüznüzü görünce kaçacak delik aramış . Kurtulduğunuza şükredin ve önünüze bakın erkek milleti işte.. Böylelerine dışı lokum içi b.kum gibi olanlar müstehak
Biz gelişmemişiz baksana millet görmeden hoşlanacak seviyeye gelmişBunlar gerçek mi sahiden yaa yoksa kafa mı buluyolar bizimle
Kaliteli biri değilmiş ne yazık kiAslında hiç tanımadığım biri değildi. Ortak arkadaşımız vardı uzaktan. Evet sorun da beni beğenmemesi. İyi biriydi kaliteliydi hatta ilk beni kırmak istemedi bitirirken ama bitiremeyince bu yolu seçti
Değişik değişik kafalar yaa ben de istiyorm bu kafalardanBiz gelişmemişiz baksana millet görmeden hoşlanacak seviyeye gelmiş
Alalım bi tane pahalı değildirDeğişik değişik kafalar yaa ben de istiyorm bu kafalardan
Sen daha iyilerine layıksınmı dedi bitirirken?Aslında hiç tanımadığım biri değildi. Ortak arkadaşımız vardı uzaktan. Evet sorun da beni beğenmemesi. İyi biriydi kaliteliydi hatta ilk beni kırmak istemedi bitirirken ama bitiremeyince bu yolu seçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?