Çok mutsuzum bazı şeyler hiç güzel olmayacak gibi

Nnnothinggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
32
10
1
28
Internetten bir şekilde biriyle tanıştım telefonda konuştuk uzun süre ama birbirimizi görmedik. Benden hoşlandı bana değer verdi. Benim için bir şeyler yaptı. Sonra resmimizi attık birbirimize ve o olaydan sonra soğudu ben ciddi bir şey istemiyorum dedi ve saçma bir tartışmadan sonra her yerden engelledi. Cidden çok saçmaydı.

Evt internetten telefondan sizin için bişeyler yapmış olması baya saçma ve olasılıksız

Ama fotoğrafınızı görünce sizi sildi.. Demekki dış görünüşe göre ilişkilerini şekillendiren birisi Sizi dinlese ne olur yüüznüzü görünce kaçacak delik aramış . Kurtulduğunuza şükredin ve önünüze bakın erkek milleti işte.. Böylelerine dışı lokum içi b.kum gibi olanlar müstehak

herkes herkesi beğenmek zorunda diye bir şey yok değil mi?
beğenmemiş olabilir, bu ne sizden bir şey eksiltti ne de ona bir şey kattı,

herkesin alıcısı vardır. o kadarcık bir netten tanışma telefondan sohbetin kesilmesiyle hemen mutsuzluk moduna girme

Maddi derken? Fiziki demek istediniz sanırım.. Ama görüldüğü üzre sizin resminizi görür görmez size değer vermekten vazgeçtiğine göre o fiziki şeylere önem veriyomuş
ya da değer vermek telefondan internetten olmuyomuş demekki Biraz mantık lütfen :)

Aslında hiç tanımadığım biri değildi. Ortak arkadaşımız vardı uzaktan. Evet sorun da beni beğenmemesi. İyi biriydi kaliteliydi hatta ilk beni kırmak istemedi bitirirken ama bitiremeyince bu yolu seçti

Son sözü ilk defa duyuyorum Allah senide güldürsün

Aslında hiç tanımadığım biri değildi. Ortak arkadaşımız vardı uzaktan. Evet sorun da beni beğenmemesi. İyi biriydi kaliteliydi hatta ilk beni kırmak istemedi bitirirken ama bitiremeyince bu yolu seçti
Sen daha iyilerine layıksınmı dedi bitirirken?
Uzaktan arkadaş nedir uzaktan akraba gibi
Annenin kuzeninin karısının arkadaşımı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…