Çok mutsuzum bazı şeyler hiç güzel olmayacak gibi

malesef bu işler fiziksel beğeni olmadan olmuyor. bir daha görmediğiniz ve sizi görmeyen biriyle bu kadar uzun konuşmayın. asıl hata bu olmuş.
 
Hersey guzel giderken karsindakinin sandığın gibi biri olmadığını anlamışsın. Iyikide erkenden anlamışsın
 
Zamanla aşarsınız. Telefondan konuştuğunuz biriymiş yüz yüze iletişim her zaman daha samimidir. Bir tecrübe olarak kabullenin daha iyisi muhakkak karşınıza çıkacaktır.
 
2 ayda birbirinizi gormemek hata olmus...daha erken olsaydi bu kdr samimi olmadan herkes yoluna bakardi.. begenmemis demekki.. yapcak bisey yok
 
malesef bu işler fiziksel beğeni olmadan olmuyor. bir daha görmediğiniz ve sizi görmeyen biriyle bu kadar uzun konuşmayın. asıl hata bu olmuş.
Beni beğemeyeceni biliyordum aslında. Bende kendimi sevdirmek istedim. İçimi bilse severdi. Ki öyle de oldu. O zaman belki dışımı önemsemez diye düşündüm. Ama öyle olmadı..
 

Olay zaten bastan sacma.
Seni begenmemis olmayan iliskiyi bitirmis.
Internetten tanistigin kisilere guvenme
 
beğenseydi devam ederdiniz ama sonunuz yine farklı olmazdı %90 tecrübeyle sabit.özellikle çok mesefe varsa isterse çok beğensin yine bir yerde tıkanıyor.yol yakınken dönmüşsün keşke benide beğenmeseydi bir şekilde başlamadan bitseydi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…