Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım istediğiniz eve kavuşursunuz. Arabanızı satmayın tekrar alamazsınız. Elinizdeki paraya biraz daha ekleyip 1+1 gibi bir ev alıp kiraya verebilirsiniz. Ordan gelen gelirle başka bir eve çıkarsınız belki. Çıkmazsanız daha iyi fakat yaşam alanımız gerçekten önemli.

Offf yarami deştiniz.Allah daha büyük dert vermesin .
Ev herşey değilki ...
Ben yurtdişinda euroyla ev alamiyorum türkiyeden .
Çünkü burda borcum var ve tr almak istersem tak diye nakit vermem gerek.
şurda kalmiş belki 10 yilim emekli olmaya .Hayalimdi bir evim olsunda memleketimde doya doya zaman gecireyim
Herşey yalan oldu .
Siz ama daha gencsiniz inşallah gönlünüze göre olur

Valla kombiden kisamam kimse kusura bakmasin, kombiden kistigim parayi cocugun bir hastaliginda cok afedersin ama bir b.k testine bir kana bir kusma onleyici igneye 700 800 lira olarak catir catir geri oduyorum.
Yakar isinirim ondan iyi yahu
okulda yakmamışlar çocuk üşütmüş yatak döşek yatıyor şimdi.covid mi diye de gözlem altında tutuyoruz.okulun zaten herşeyini veliler alıyor .ama ısınamıyoruz bile

Sizinle aynı kaderi paylaşıyorum

köyümüze mi geri dönelim? vallahi o da yok biz de.olsa bari kışlık bir şeyler gelirdi ceviz falan bedava olurdu nerdeeeee
Iste ben oyle yaptim valla hayat gene zor ama inanir koyde insanlar daha mutlu
En azindan ekiyor inegi var sutu var kimse kiraci degil yag zeytinagicindan daha bir suru faydasi va koyun

Iste ben oyle yaptim valla hayat gene zor ama inanir koyde insanlar daha mutlu
En azindan ekiyor inegi var sutu var kimse kiraci degil yag zeytinagicindan daha bir suru faydasi va koyun
çocuk olmasa kesinlikle deniz kıyısında küçük bir köye yerleşirdim ama eğitim için mecbur büyük şehirlerde sürünüyoruzzz.

Ev ararken hangi sitelere takip ediyorsunuz yada ne yapiyorsunuz.
Yurtdişindan sadece sahibinden.com bakiyorum ordada düzgün evler çok pahali.

Bir sorum daha var :
Bu meşur sayfada Istanbul Beylikdüzünde çok düşük rakamlara çok güzel 3+1 sifir evler var .
Sizce bunlar dolandiricimi?

Bende buyuk sehirde yaşıyorum makul ev fiyatlari hemde kotu semt veye kotu evlerden bahsetmiyorum ama 170 200 den basliyor tabi bahce kati giris vs. Ailem aylik 4 5 binle kirada gecinmeye çalışıyor gercekten gecim cok zor biraz daha makul evlere baksaniz yada daha uygun semtlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…