Çok mutsuzum, kafam çok karışık

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
Oncelikle meraba ..
Ben bir yerde calisiyorum fakat Çok ama çok mutsuz olmaya başladım. Nedem böyle oldu onu da anlamıyorum, sabahları işkence ile kalkıyorum..Ama napacağımı bilemiyorum..Sizlerden akıl almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Calisip da mutlu olan insan cok az zaten. Bence birkac ay daha kalin para biriktirip oyle cikin, 7 ay diye disunmeyin ben kendimi hep maas gununden maas gunune 1 ay calisacam diye motive ederim.

Şımarıksınız.

Şımarıksınız.

şımarıklıktan ziyade bedenen ve zihnen verimli olabilmek için işyeri psikolojisi gerçekten önemli. ben de benzerlerini yaşadım ve bana göre insanın en verimli saatleri orada geçiyor. işi, insanı etkileyen faktörler de önemli hani

Aynen o kadar şımarıktım ki haftlardır eğitimimi kafama takıyordum zaten

sizi en iyi ben anlarım sanırım. işlerden kaynaklı sorun olmazsa insanlardan oluyor, insanlardan olmazsa işten. gerçekten çok zor. dayanabildiğiniz yere kadar dayanın, sonrası için elbet bir yol bulursunuz.

O kadar teşekkür ederim ki beni anladığınız için...bu yuzden kimseye paylasamiyorum cunku disaridan hemen ya insanlar is ariyor bu is begenmiyor dusuncesi ile yaklasiyorlar..Napalim ruh sagligimizi mi bozalim.. Psikolojim cokmus vaziyette artik hicbir seydeb zevk alamaz hale geldim.

Calisip da mutlu olan insan cok az zaten. Bence birkac ay daha kalin para biriktirip oyle cikin, 7 ay diye disunmeyin ben kendimi hep maas gununden maas gunune 1 ay calisacam diye motive ederim.
Inanin oyle bir yerderdeyim ki gubler iskence ile geciyor bana..

Inan işini severek gercekten mutlu olarak yapan çok ama çok az insan vardır.
Bence bunlara takılmayın paraya ihtiyacınız varsa çalışın sınava kadar daha.
Bende ihtiyacım oldupu icin çalışıyorum yoksa yıprandım zaten.

2 aylik paraya ihtiyacim var o da aralik sonuna denk geliyor. Ondan sonra cikmayi dusunuyorum sadece alacagim tepkilerden korkuyorum cunku kimse anlamak istemiyor

2 aylık maaşa çok mu ihtiyacınız var? Bu sene mi sınava gireceksiniz. Bu kadar mutsuzken çalışamazsınız ki. Çıkın işten sınava çalışın bence.

2 aylik paraya ihtiyacim var o da aralik sonuna denk geliyor. Ondan sonra cikmayi dusunuyorum sadece alacagim tepkilerden korkuyorum cunku kimse anlamak istemiyor
Sonrasında paraya ihtiyacın kalmayacak mı ?

Sevmiyorsan çık ama iş bulmakta kolay değil hele de bu devirde.

Türkiye'deki gençlerin tamamına yakını şu an üniversite mezunu.
Kendinizi geliştirmezseniz
- dil bilmek , diksiyon , mesleki çalışma , seminer- ,
Nereye gitseniz 1-2 ay sonra aynı hisler oluşacak.
İşten çıkın , part time çalışın , geri kalan zamanda da ücretsiz kurslara katılın.
CV doldurun.
Herkes sağlık mezunu , bi farkınız olsun.

Tüm işyerleri aynı.
Genel Müdür Asistanı hariç herkes bahsettiğiniz konulardan muzdarip maalesef. Genel Müdür asistanları Genel Müdür ile birlikte tek başına ayrı bir katta çalışıyor ne güzel kalan herkes gürültülü, soğuk ya da sıcak açık ofislerde çile tamamlıyor. Alışsanız iyi olur yoksa hayat çekilmez olur sizin için.

2 aylık maaşa çok mu ihtiyacınız var? Bu sene mi sınava gireceksiniz. Bu kadar mutsuzken çalışamazsınız ki. Çıkın işten sınava çalışın bence.
Evet bu sene girmeyi dusunuyorum. Egitimimkn uzerine dusmek istiyorum.Dediginiz gibi olmuyor hic.. Kac kez denedim ama olmuyor...Tam boyle dusunurken bu devirde is yok diyip kafamo daha da karistiriyorlar. Sanki yanlis bir sey yapiyormusum dusuncesine kapiliyorum.

Sonrasında paraya ihtiyacın kalmayacak mı ?

Sevmiyorsan çık ama iş bulmakta kolay değil hele de bu devirde.
Yani sonrasi icin sinava calisicam. Birkac taksidim vardi sagligim icin onlarin bitmesini bekliyorum. Siz de haklisiniz kolay bulunmuyor bu zamanda is. Ama eninde sonunda cikicam bu isten simdi ciksam ruh sagligim kotuye gitmeden :) daha iyi olmaz mi hem bu psikoloji sinava hazirlanmami etkilemez mi:) is bulunmuyor ama 2 yillikla da kalinmiyor ki.. Kendimi gelidtirmek istiyorum.Kariyerim de yol cizmek istiyorum ama iste boyle cumleler kuruldukca kafam cok karisiyor sanki yanlis bir sey yapiyormusum gibi..

Ailen ne diyor ?

Işin rahat mı ?

Parası Güzel mi ?

ablan doğru söylemiş.

ne iş yapıyorsunuz tam olarak anlamadım ama topuk sesine vs takılmanız ilginç geldi.

Aileme daha acmadim. Bir tek ablama actim o da zaten belirttigim gibi mutsuzsan cik ama para biriktir bence dedi..Ve cikip baska bir iste magaza gibi calismak aptallik geliyor ona..Ama ben cikmak istiyorum ailemin tepkisini kestiremiyorum. Bir sey demicekler ama psikolojik baski ile yaptigimi aptallik olarak gorucekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…