Çok mutsuzum, kafam çok karışık

ablan doğru söylemiş.

ne iş yapıyorsunuz tam olarak anlamadım ama topuk sesine vs takılmanız ilginç geldi.
Asistanlik yapiyorum. Ilginc ama tam kafamin dibinde ve 2 dk arayla..ya surekli tam dibimden birileri gecip gidiyor.

Ailen ne diyor ?

Işin rahat mı ?

Parası Güzel mi ?

Aileme daha acmadim. Bir tek ablama actim o da zaten belirttigim gibi mutsuzsan cik ama para biriktir bence dedi..Ve cikip baska bir iste magaza gibi calismak aptallik geliyor ona..Ama ben cikmak istiyorum ailemin tepkisini kestiremiyorum. Bir sey demicekler ama psikolojik baski ile yaptigimi aptallik olarak gorucekler

Çıkıp ünv Sınavına mı hazırlanacaksın yoksa dgs falan mj ?

Hiçbişey insanın sağlığından mühim değildir, buna ruh sağlığı da dahil.
Direk ayrılın, daha iyisini bulursunuz umarım.

Nerede, hangi pozisyonda çalışırsanız çalışın ilk başladığınızda en tecrübesiz siz olacaksınız. Önce bu özgüvensizliği aşmaya çalışın. Yoksa hiç bir iş sizi memnun etmez.

Yıllardır çalışıyorum, son 4 senemi karşımda duvar arkamda kapatılmış pencere ile spot ışıklar altında, bilgisayar ışığı ile ve full gürültüyle stresle geçiriyorum. Aynı anda çalan telefonlar da cabası. Kışın buz gibi oluyor kaç kışı hasta geçirdim, şimdi bir ton termal çamaşır vs alıyorum hasta olmamak için. Yani ortamınızı tam bilmiyorum ama şu an anlattığım kurum ülkenin en büyük bankalarından birisi öyle söyleyeyim. Hastane, banka, devlet dairesi vs hep böyle olur zaten ortamlar. Kendinize özel sıcak bir ofisinizin olması yıllar yıllar alabilir bile.

Bölumünuz nedir. Valla çok zor yaşadiginizin bi benzerini yasamistim. Uzerine 2. Universitemi okudum. Bu da yetmedi . Zaman böyle. 2.bölümü iyi seçin ve bence isten cikmadan sinava hazirlanmaya calisin ilk etapta aksamlari ders calismaya baslayin.

Evet bu konuda haklisiniz..Ama insanin kendini oyle hissetmemesi imkansiz..Bahsettigim bu insanlarla sureklu olunca kendinizi cok bos yasiyor gibi hissediyorsunuz..Ama sirf bunun icin de cikma fikri olmadi bende..Dedigim gibi bu sadece bir etken..Birden fazla etkenin bir araya gelmesi ile oldu.

Evet, o kadar iyi anladim ki okul okumanin kiymetini.. kendi meslegimden calismiyorum ama kendi bolumumu sevememistim ztn ...Yone de okulun kiymetini anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…