çok mutsuzum lütfen yardım edin :(

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
arkadaşlar çok canım sıkkın.uzun süredir konuştuğum birisi var. şuan 22 yaşındayım. 6 sene önce büyük bir hata yaptım sevdiğimi zannettiğim insanla ilişki yaşadım tabi hüsrana uğrayıp terkedilen ben oldum. geçmişimi kapattım yeni bir sayfa açtım derken gene herşey karman çorman oldu.Konuştuğum çocuk bu durumumu bilmiyordu.Bi müddet daha söylemeyi düşünmüyordum fakat ısrarla sormaya başladı bu mesele onun için çok önemliymiş.ben bi müddet daha söylemedim kendi aramızda yüzük taktık ailesiyle tanıştım falan.artık dayanamıcak duruma geldim çünkü aşırı derece vicdan azabı çekmeye başladım yalan söylemek istemiyordum durumu açıkladım şoka girdi.sürekli keşke daha önceden söleseydin yüzük taktık ailemle tanıştın die beni suçlamaya başladı.sonra yüzyüze konuştuk hallettik herşeyi ne olursa olsun beni bırakmayacağını söylemişti.fakat bugün farkettim de sanki bi ilgi azalması oldu çok korkuyorum onu kaybetmekten hele de beni kabullenmişken.yardım edin sizce onu geri kazanmak için ne yapmalıyım.herşeyin 6 sene öncesinde kaldığına dair yemin ettim herşeyi söyledim ama onun için çok önemliymiş böle bişey.

Sen diceğini demişsin, bundan sonrası ona kalmış canım.
Kendileri herşeyi yapar, karşıdaki yaptığında ise hemen afra tafra...
Yani tamam bir hata yapmışsın pişmansın ve dürüstçe söylüyorsun.
Seni gerçekten seviyorsa zaten bu konuyu sorun etmiyceğini düşünüyorum ben.
Ama bunu sorun yapıp senden ayrılmaya kalkarsa bırak gitsin.
Seni sevmiyordur o zaman zaten.

6 sene once 16 yasindaydin. .. Vay be .. Ben ozaman cinsellik nedir bilmiyordum bile nasil bisey bu ya.. Onu gectim adam sana defalarca sormus onun icin onemli oldugunu bile bile ne diye isi yuzuklere ailelere getiriyorsun ..
Ben olsaydim bakire olmamsna degil ama ( kendi tercihin) benden gizlemene kizardim.. Sonucta herkes sindiremez bunu ..

Beni tanımadan yargılamasını istemedim... Bu devirde zevk için yaşayanlarda var yok değil ama istemeden yaşayanlarda var bilmiyordum diyorsun bende bildiğimden yaşamadım bazı şeyleri bilmediğim,farkında olmadığım için işin ciddiyetini yaşadım.Sen olsan 2 günlük tanıdığın insana ben kız değilim diyebilirmisin? Senin için neler düşünür yargısız infaz yapar bende beni tanımasını sağladım eğer gerçekten seviyorsa yargılamıyacaktır buna eminim şuanki tek korkum ya kafasını karıştıran bişeyler olursa... Sonuçta bi erkek bu.Kafasına giricek olan çok arkadaşı olucaktır

Söylemekle çok iyi yapmışsın çünkü bir evlilik yada ilişki dürüstlük üstüne kurulmalı bugün söylemeseydin yada kandırma yoluna gitseydin hayat boyu kandırdığın için vicdan azabı duyacaktın.Ayrıcada hiç bir zaman yaşamış olduğun şeyden utanç duyma kendini küçük yada karşındaki insandan eksik görme bugün geçmişte yaşadıklarından mennun olmayabilirsin yada bir hata yapmış olabilirsin ama bilemezdin yada bugün böyle hissedeceğini bilseydin yaşamazdın zaten geçmişi kapat bence karşındaki insanada evet baştan söylemeliydim ama hata ettim tüm bunlara rağmen asla karşımdaki insanı kandırma yoluna gitmedim birçok şey yaşayıp hala bakire olan insanlar var onlar dahamı dürüst yada öyle olsaydım senin gözünde dahamı namuslu olacakdım de eğer bu konu tekrar açılırsa ve ilgisinin azaldığını düşünüyorsan asla üstüne düşme neyin var ilgin azaldı şundanmı bundanmı deme bilakis kırıldığını göster ve sen arama yada ilgi gösterme ama bunu lakayıt tavırlarla değil kırgın olduğun için yaptığını anlasın bence kendini ağırdan al bırak zaten bunun için bitecekse bugün bitsin inan dünyanın sonu değil bunlar.

peki onun yapıp yapmadığı ne malum neden bu kadar üzerine düşmüş bu konunun herkes aynı olmaz ama arkadaşlarımını sevgilileri genelde daha önce böyle şeyler yaşamış ama evlenecği kızda mutlaka dikkat eden tipler. Tamam gizlemiş olman kötü ama söylemek de bazen o kadar kolay olmuyor merak etme bu kadar ciddi düşünüyorsa kolay kolay bırakamaz bırakanlar pişman oluyor yani bıraksa bile gerçekten seviyorsa tekrar dönmek için özür bile diler. Bence sen samimi bi şekilde söylemişsin zaten çok eski bişey ve yaşın da küçükmüş böyle bi hatayı sürekli yüzüne vurmsına izin verme baaşta belki zor olur ama bence zamanla kabullenir şimdi kabul etti ama her şey zamanla belli olur artık

Haklısınız sanırım...Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Benim bu durumumu ailemde biliyor.Geç söylememin bir sebebide annemin baskısıydı.Annem hep kandırma yoluna git derdi.Ama ben yapamadım nolursa olsun çok berbat bişey yaa günlerdir uyku uyuyamadım rüyalarıma girdi hep onu kandırdığımı gördüm çok kötü oldum hastalandım resmen yaa söyledim vicdan azabımdan kurtuldum.onada dedimki bak ayrılmak istersen eğer ben bu yüzüğü parmağımdan çıkarırım inanki üzülmem yalan sölemek kadar acı vermez emin ol dedim.Ama benimle devam etmek istersende ben hep burdayım dedim. Bana sadece şunu dedi o yüzük parmapğından hiç çıkmasın dedi.benimle bu yolda yürümeyi kabul etti fakat ben bu süreçte napmam gerek bilmiyorum aklına bunu getirmemem için napmam gerek.ailesine dahamı sık gitsem ya da napsam bilmiyorum

bence yüzük olayına girmeden önce söylemeliydiniz, erkek arkadaşınızın kafasına bu takılmış olabilir. tamam siz doğrusunu yaptınız dürüstçe söylediniz ama geç kaldınız. bu da onu düşündürmüştür, 'bugüne kadar neden söylemedi' diye. hem birden bunu öğrenmesi zor olmuştur belki zamanla kabullenir ve düzelir aranız.
yalnız bir şeye takıldım. 16 yaşında nasıl birinin gerçekten sevdiğine inandınız ve birlikte oldunuz şaşırdım, ben o yaşta cinselliğin ne oldugunu bile bilmiyordum. erkek arkadaşınız da buna takılmış olabilir.
beşer şaşar, önemli olan pişman olup tekrarlamamak. :)

Çok teşekkür ederim ya iiçim şuan çok rahatladı. inş dediğiniz gibi olur zamanla herşey yoluna girer ben bu adamla evlilik düşünüyorum ne olursa olsun çabalayacağım.

bunu söylemek zor sıze hak verıyorum erken söylesenız durumdan yaralnamya çaloışırmı düşüncesi iş ciddiye bınınce söylesenız bu seferde sağlama aldı ıkı turlusude zor durumu onun insafına bırakmayın eğerki sizi aşağılıyor yada dediğiniz gibi gerçekten ilgisi azalıyorsa ondan önce siz ayrılın çocukken yapılmış bi hata yuzunden sizi cezalandırmaya hakkı yok

bir de birşey daha söylemek istiyorum ben erkek arkadaşımın kafası rahatlasın diye ona dedimki bu konuyu istersen aileden birine anlatabilirsin eminim anlayış göstericeklerdir biraz hak verirlerse.anlayış göstermeseler bile istersen söle sende kurtul vicdan azabından dedim sizce söylermi

Üzgünüm ama nisaninlin bu durumu kolay kabullenecegini sanmiyorum,
kabullenmis gibi gorunur belki ama ilerde ufak bir sorunda yüzüne vurabilir,
INSALLAH böyle olmasin tabiki...

Ya birde şu var tabi ben insanlık edip doğruyu söyüyorum bana dediği cümle şu, neden ben neden başkası değilde ben. neden bişeyler yaşamadıkki kandırırdın beni neden söyledinki dedi söylesem suç söylemesem suç...

geri kazanmak için hiçbirşey yapma bence söylemişsin anlatmışsın bundan sonrası ona kalmış. şimdiye kadar gizlemen kötü olmuş. bazı erkekler kendileri her haltı yer ama evleneceği kızın bakire olmasını ister. seni gerçekten seviyorsa evlenir. vazgeçersede üzülme çünkü nişanlın bunu hazmedemeden senle evlenirse daha çok üzülürsün her kavgada her olayda bu yüzüne vurulur. sonuç mutsuzluk olur. hakkında hayırlısı.

erkeklerin bunu gurur meselesi yapmasına alışığız hemde bi sürü kızla bırlıkte olaslar bıle doğaları bu herhalde

kabullenmesı zor bı durum eksıklık olarak görüyor ne yazıkki onu şimdi tart bunu kaldırabılecekmi evlenıce yüzüne vurursa çok daha fazlacanın yanar

onu son şansın olarakta görme mutlaka bu durumu normal karşılayabılecek bırısı çıkar karşına

Bu konu sahte!! Sahte değilse bile erkek arkadaşınız sizi iyi yapmış. Çünkü onu kandırıyorsunuz. Tabi konu gerçekse. Dürüstlük kelimesini Allah aşkına bir daha kullanmayın 6 sene önce ilişki yaşadım diyip de geçen sene ''hamileyim'' başlığını açmak da neyin nesi? Artı diğer açtığınız konulara hiç girmiyorum bile
Biz de saf gibi inandık motive etmeye yardımcı olmaya çalışıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=11949328

ek: Burda sahte konu açan kimsenin bir kazancı yok, önceki konulardaki üslubunuz bile aynı. ayrıca kibar bir dil yerine birden çıkışmanız da yalnış. böyle tartışmalara fırsat vereceğinize baştan açıklasaydınız. yoksa ben 'yarası olan gocunur'u çıkarırım burdan. hee fake degilse bile iyi dileklerimi dile getirdiğim mesajı dikkate alırsınız. ama bir açıklama yapmazsanız ben olmasam başkası size söylecekti.

Son düzenleme:
Bilip bilmedende yorum yapma bence ! Bu profil zaten benim değil Kendime yeni hesap açtım 24 saat içinde onaylanıcağı için başkasının profiline girdim kimseye yalan borcum yok inanmıyorsan al bak soysal_sevda@hotmail.com tamam mı kimseye burda duygu sömürüsü yapıcak halim yok!!! Bi kazancım da yok okumak zorunda değilsin!

16 yaşında böyle bir şey nasıl yaşadın şaşırdım. Ama her işte bir hayır vardır derler.
Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış bunun için hiç kimse seni yargılayamaz.
Sözlüne/Nişanlına gelince her zaman evleneceği kızın bekareti onun için önemli olmuş anlaşılan.
Ah bir bilseler 2 damla kanla bekaretin alakası olmadığını.
Her neyse o hep böyle bir şey beklediği için biraz hayal kırıklığına uğramış sanırım.
Bunu bilmektense kandırılmayı bile tercih ediyor söylediğine bakılırsa.
Belki de haklı kendince bilmese kandırsan onun için daha kolay olurdu hiçbir problem olmazdı bunu düşünmek canını yakacak çünkü.
Oysa şimdi her şeyi biliyor ve konduramıyor, gururuna yediremiyor, kıskanıyor vs.
O seninle ilkini yaşamak istediği için kandırılmayı bile tercih edermiş ama bu daha yanlış bir şey olurdu orası da ayrı bi konu.
Canını sıkmak istemem ama gerçekten ilgisi azalıyorsa problem var demektir. Bunu yüzüne vurabilir en ufak bir tartışmada.
Ayrıca yüzük takılmadan söyleseydin sanırım seni bırakacakmış yüzük takınca bırakmak zor gelmiş herhalde. Buna da takıldım ben açıkcası.
Sen doğru olanı yaptın söylemeliydin ve söyledin belki de biraz daha erken yapmalıydın bunu ama olmuşa çare yok.
Şimdi söz onun. Seviyorsa yanında durmayı bilir. Sevmiyorsa da 2 dk bile durmasın defolsun gitsin bunun için seni yargılama hakkı yok.
Kendisinin ne haltlar yediğini biliyor musun sen hiç mi bir şey yaşamadı sanki kendisi.
Kendileri yaşayınca beline kuvvet oluyor kadın yaşayınca o....u oluyor nasıl bir zihniyetse bu.
Ha şunu da bil isterim hiçbir erkek eşinin, sözlüsünün yani değer verdiği kızın namusunu dile düşürmez bir şey yaşamışsa bile üstünü örter kimseye anlatıp dillendirmez. Seviyorsa emin ol sessiz kalır kimseye anlatmaz. Sana da sıkıca tutunur bırakmaz.
Sen sıkma tatlı canını her şey olacağına varıyor. Rabbım hayırlısıysa nasip etsin sana onu.

Amma da yazdım ya

Son düzenleme:
Keşke bu düşündüklerimi o da anlayabilse.ilk defa gerçekten sevebilceğim insan karşıma çıktı.Şuan çok zor bir süreç biliyorum olucaksa hayırlısından olmayacaksa da Rabbim daha iyisini vericeğindendir.ama ben olsun çok isterim kanım çok ısındı ona ailesine...Keşke diyorum olsa.Ben açıkçası bi psikologdan yardım almak istiyorum onunda almasını isterdim iyi geliceğine eminim ama bunuda gururuna yediremez bunada adım gibi eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…