çok mutsuzum lütfen yardım edin :(

kiyamam sana canim benim ya. Senin durumunun aynisini bende yasadim. Ve ben evlendikten sonra soyledim hatta(dogru degil)!
Ama allah ima bin sukur hic bir zaman bunu sorun yapip bir kere kalbimi kiracak bir laf etmedi.

sende iyi dusun tasin. Bu konuyu hazmedemeyip isitip isitip onune koyacaksa bosver gitsin.

Ben ikinizde de hata buldum. Hem o sormuş sana defalarca söylememişsin sanki kendini garantiye almak ister gibi davranmışsın nasılsa bırakamaz diye ki bu mecburi bırakmak durumu çirkin bir şey bence. Seni gerçekten kabul ettiği sevdiği için yanında olmalı diye düşünüyorum. İnsanlar bekareti önemseyebilir ya da önemsemeyebilir bu onlara kalmış ama sonradan zor durumda bırakmışsın. Ha fikrimi sorarsan onun yaptığı da hiç hoş değil sen onca seviyorum ediyorum de sonradan bunu problem et.

Bir de sen bu konuya takıldığın için sana ilgisi azalmış gibi geliyor olabilir. Çünkü o zaman azalmış gibi geliyor değil azaldı derdin :)

ya bunu söyleyeli zaten daha 3 gün oldu ve bu ilgi azaldığını hissettiğim bugün oluyor.ona da sordum bir problemmi var diye hayır bir problem yok dedi arkadaşımla konuştum o da dediki daha yeni söyledin sevse bile bi müddet buna alışması lazım dedi...Ki sevmese en başında söylediğinde yüzükleri atarım derdi devam etmek istediğine göre göze alıcak dedi

Ne yazsam ne yazsam diye düşündüm hayıflandım sağa döndüm sola döndüm olmadı.Evlilik öncesi cinselliğe evet evet diyenlere anlam veremediğim gibi ten uyumu görmek için evlilik öncesi cinselliği sadece aptallık olarak görüyorum.Senin durumuna gelince arkadaşım yaşın 22 bu durumu yaşadığında 16 yaşındasın.İnsan şaşar beşer ama senin durumun tüm kızlarımıza örnek olsun.Cinselliği bakireliği hiç bir zaman bir erkek için taşımadığım ve önemsemeyeceğim halde mutlu ve güvenilir bir evlilik için bu şart.Ne bileyim Allah yardımcın olsun.
VESSELAM..

Tatlım bir hata da yaptıysan bin hata da yaptıysan bunlar senin hataların. Eğer bu konuda gevşek davranırsan daha ileride her tartışmanızda seni bununla vurmaya kalkabilir. En küçük huzursuzluğunuzda bunu bahane edebilir. Tamam açıklamanı yap ama konuyu da uzatmasına izin verme. En önemli sensin. O da seni seviyorsa böyle davranmalı.

Geçte olsa dürüstlük yapıp söylemişsin kandırman çok aşağılık olurdu. Yapman gerekenin en doğrusunu yapmışsın söyleyerek

Zevk için yaptığını ilk önce kendine itiraf edersen emin ol vicdanın bu kadar sızlamaz.kimsyi kandırmamaya ilk önce kendinle başlamalısın.hem geçmişin karanlık hem de yalancısın kusur abakma

Üzülme ama bence sevdiğin çocukla bu ilişkin bitecek. Bu adam bunu kaldiramayacak ve yüzükler atılacak.

Sende bundan sonra daha dikkatli davran. Üzerine gidersen kusurlu gibi olacaksın. Hakkında hayırlısı olsun.

şimdi kendimi erkek arkadaşının yerine koyuyorum.

bi kızla tanışmışım, masum, güzel bi kız olarak biliyorum. helalim olması için nişanlanıyoruz. gözümden bile sakınıyorum onu. ilk gecemizin hayalini kuruyorum. ve bir gün bu kız bana "ben senden önce biriyle birlikte oldum" diyor. bütün hayallerim yıkılırdı. ölürdüm.

bunu siz telefonda filan mı söylediniz? diğer türlü kaldırılabilecek bir şey değil. mutlaka sert bir tepki verirdi. bakire olup olmamanızdan bahsetmiyorum. kandırılmak en nefret ettiğim şeydir. aldatmanın bir çeşitidir. kusura bakamyın ama siz nişanlınızı aldatmışsınız.

Çocuk seni bekaretin için mi seviyormuş sanki sırf bu yüzden sana olan sevgisi azalacaksa hiç olmasın daha iyi bence. Bir hata yapmışsın burada kimsenin de seni yargılayıp kendileriyle kıyaslamaya hakkı yok, herkesin şartları, kişiliği, yaşadığı şeyler bambaşka sonuçta. Benim sana söyleyeceğim tek şey bu tarz bir şeyi takıntı haline getirecek kadar önemseyen bir adamı gerçekten boşver.

Zevk için yaptığını ilk önce kendine itiraf edersen emin ol vicdanın bu kadar sızlamaz.kimsyi kandırmamaya ilk önce kendinle başlamalısın.hem geçmişin karanlık hem de yalancısın kusur abakma

Şuna cevap vermeden geçemedim vallahi. Ne kadar ayıp ya hiç tanımadığınız bir insana geçmişin karanlık, yalancısın diyebiliyorsunuz. Böyle bir şey yaşamış -hata- buraya gelmiş insanlardan fikir almaya çalışıyor eğer fikrinizi doğru düzgün ifade edemeyecekseniz bence yorum da yapmayın. Şu üslubunuz gerçekten hiç hoş değil. Ne kadar tanıyorsunuz da yalancılıkla ve karanlık bir geçmişe sahip olmakla suçluyorsunuz? Çok ilginç.

İnsan kınadığı birşeyi yaşamadan ölmezmiş..
O yuzden senı uzecek rencıde edıcek seyler yazan ınsanlara bakma..

O bekarete cok deger veren erkek arkadasın acaba bakırmi..
Erkeklerın bu takıntısı sadece kızlar uzerınde oluyor genelde..
Kendını ona kabul ettırmek ıcın hıcbısey yapma.. gecmısın sadece senı ılgılendırıyor,hesabın varsa oda Allah ile senin aranda..

Kişisel fıkrım ; evlensenız bıle erkek arkadasının bunu kabullenemeyecegı yonunde malesef.

Hayırdır konu sahibiyle nereden tanışıyorsunuz da böyle yargılama hakkı buldunuz kendinizde ?

Hakaret yemek için açmadı herhalde konuyu.

Karanlık olan tek şey sizin içiniz gibi görünüyor yazınızdan..

arkadaşım kalbin ferah için rahat olsun sen yalan söylememişsin kandırmamışsın dosdoğru olmanın huzurunu yaşa. erkek arkadaşına gelince de anlıyorum seviyorsun bu da onun için önemliymiş o kafada bi insan değilimdir ama saygı duymak lazım. bence ona da kendine de biraz zaman tanımalısın. onunla konuş de ki "ben sana yalan da söyleyebilirdim gidip ameliyat olup evlendikten sonra bile seni kandırmaya devam edebilirdim ama bunu yapmadım. seni seviyorum ama bi süre ara vermek istiyorum çünkü sendeki değişimin farkındayım. sende bu süre içinde lütfen bi karar ver birbirimizi yorup üzmeyelim" ben olsan senin yerinde böle yapardım. tabi sen bilirsin yinede

arkadaşım kalbin ferah için rahat olsun sen yalan söylememişsin kandırmamışsın dosdoğru olmanın huzurunu yaşa. erkek arkadaşına gelince de anlıyorum seviyorsun bu da onun için önemliymiş o kafada bi insan değilimdir ama saygı duymak lazım. bence ona da kendine de biraz zaman tanımalısın. onunla konuş de ki "ben sana yalan da söyleyebilirdim gidip ameliyat olup evlendikten sonra bile seni kandırmaya devam edebilirdim ama bunu yapmadım. seni seviyorum ama bi süre ara vermek istiyorum çünkü sendeki değişimin farkındayım. sende bu süre içinde lütfen bi karar ver birbirimizi yorup üzmeyelim" ben olsam senin yerinde böle yapardım. tabi sen bilirsin yinede

ya ailesine ne bu konu onları ilgilendirmez. çok yanlış yapmışsın çok saçma bi öneri olmuş. ailesi olumlu bakacak bi kişi olsa kendisi böle olmazdı zaten. ayrıca bu erkek seni seviyor değer veriyorsa ne ailesine ne arkadaşlarına ne de başka kimseye bu konuyu anlatmaz. seni bu yüzden terkedebilir ama bunu yinede kimseye anlatmaz

Çok erken yaşamışsın cinselliği... Bunu yargılamak yahut eleştirmek kimsenin haddi değildir olan olmuş ancak söylemeden geçemedim :)
Keşke erkek arkadaşına geçmişini iş ciddiye binmeden önce anlatsaydın. Çünkü şu an senin mevcut durumundan ötürü değil, geç söylediğin için soğuk davranıyordur muhtemelen. Karşındaki kişinin nasıl bir karakteri olduğunu, bu duruma önem verdiğini bile bile söylemeyi geciktirmek size olan güvenini sarsabilir. Haklıdır da... Geç olmasına rağmen söylediğin, kandırma yolunu seçmediğin için tebrik ederim.

İlişkilerin başlangıcında yahut ilk buluşmada "merhaba ben pakize ve bakire değilim" denilmemeli elbette. Ortada ciddi bir şey yokken, karşıdaki kişi henüz değer verilecek bir sıfata sahip değilken özel hayatınız o zatı ilgilendirmez. Ancak aşk meydana çıktığında, artık "sevgili" sıfatı alelade bir kelime gibi değil de dolu dolu söyleniyorsa, işte o vakit bilgi verilmeli. Ertelenmemeli. Zira sonrasında adamlara saydırıyor hatunlar, beni terk etti diye. Zaten 2-3 ay sonra az çok fikir sahibi olunur karakteriyle ilgili. Bu durumu önemsediği anlaşıldığı anda söylenmeli... Gizlenmesidir terk etme sebebi. Öyle değilse bile, bunun ardına saklanmasına müsaade edilmemeli...

Erkek arkadaşınızı en iyi siz tanıyorsunuz. Bu hususta kesin yargılara varamaz buradaki hiç kimse. Zamanla sorun eder ya da etmez bunu bilemeyiz. Lakin ortada gerçek bir aşk varsa, geç söylemenizin kırgınlığı zamanla yok olur gider. Bu durumun konusu bile açılmaz aranızda. Yok eğer gerçek bir aşk yoksa, üzgünüm bir ömür dile getirilebilir. "çok korkuyorum onu kaybetmekten hele de beni kabullenmişken." cümlenize mana veremedim. Kabullenmek? Erkek arkadaşınızın sizi kabulleneceği tek nokta, böyle bir bilgiyi geç söylemenizdir. Bunun dışında sizinle evlenmek istemesi bir kabulleniş değildir. Ya tüm geçmişi silecek kadar aşıksındır ya da geçmişin aşkın üstünü örtmesine izin verecek kadar sevmiyorsundur. Kabullenme durumu yok yani ortada. Geri kazanmak için ne yapmalıyım demişsiniz. Bir daha hiçbir şeyi gizlemeyeceğinize dair söz verin, gerisini onun aşkının miktarı belirler. Siz bir şey yapamazsınız.

Son düzenleme:
yüzkler takıldıktan sonra söylemen iyi olmamış..çünkü defalarca sormuş..
demek onun için önemli...
bence geç söyleyerek güvenni kaybetmişsin.
ayrıca olay daha çok yeni ilerde kurup duracak bence hele de evlenince..
felaket tellalı gibi oldum ama burdaki konularda hep okuyoruz
ilk kavgada bu durumu getiriyolar gündeme..
ayrıca arkadaşlarından birine anlat demişsin sakın öyle bi saçmalık yapmayın
manyağın birine denk gelir bide onun çenesini tutmakla uğraşmayın ilerde

Geçmişte olan bir şey eşin olacak kişiyi neden bu kadar ilgilendiriyor ve o neden bu kadar abartıyor anlamadım. Aldatmaya da girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…