- 8 Ocak 2015
- 32
- 9
- 13
- Konu Sahibi Mavi huydur
-
Aynrn benCok mutsuzum... Mutlu olamiyorum... Sürekli mutsuz olmak için kendime nedenler arıyorum.
sebep?
kendin yarattığın küçük nedenlerse
hormonlarınla alakalıdır sanırım
gün ışığına bolca çık
arkadaşlarınla gez
sabah uyanır uyanmaz aynaya bak gülümse
spor yapmaya başla
düzenli dengeli beslen
gül gülesin gelmese de komik videolar aç....
mutluluk hormonlarını tetiklet biraz yani kısaca...
Yaş kaç,okuyor musun çalışıyor musun yada evlimisin eğer bir uğraşın yoksa kurslara katılabilirsin aslında evden bir kere adımını atsan gerisi gelir zaten.Cok mutsuzum... Mutlu olamiyorum... Sürekli mutsuz olmak için kendime nedenler arıyorum.
Bir hastanenin Onkoloji servisine git 6 aylıktan 60 yaşına insanların ne Acılar çektiğini gör haline şükreder mutlu olursunCok mutsuzum... Mutlu olamiyorum... Sürekli mutsuz olmak için kendime nedenler arıyorum.
Yaş kaç,okuyor musun çalışıyor musun yada evlimisin eğer bir uğraşın yoksa kurslara katılabilirsin aslında evden bir kere adımını atsan gerisi gelir zaten.
Hep bu mavi yuzundenben de cok mutsuzum keske sebepsiz yere olsaydi.
Kesin ağır birşeyler yasadinizki bu mutmutsuzluk icindesiniz. Bene boyle bir donemden yeni ciktim.
sen delimisin allah aşkına hemen şu liseyi bitir aradan çıksın sonra üniversiteye başla bi hayat süper özgüveninde yerine gelir hem bunun sebebi ne biliyomusun liseyi açıktan okuman yaşıtların hepsi okulda ders zamanı ders eğlence zamanı eğlence yapıyolar iyi not alıyolar takdir ediliyolar kötü not alıyolar azmediyolar bunlarda hayatın bi rengi acilen bitir şu liseyi çıksın sen benim bi akrabam kardeşim olsaydın seni bi silkeler kendine getirirdim ya süslen püslen 19 yaş mükemmel gez dolaş bi çarşıda salın şöyle ne bilim kiloluysan bi zayıfla...... daha sayarım sen yeterki bi kendine gelCok mutsuzum... Mutlu olamiyorum... Sürekli mutsuz olmak için kendime nedenler arıyorum.
sen delimisin allah aşkına hemen şu liseyi bitir aradan çıksın sonra üniversiteye başla bi hayat süper özgüveninde yerine gelir hem bunun sebebi ne biliyomusun liseyi açıktan okuman yaşıtların hepsi okulda ders zamanı ders eğlence zamanı eğlence yapıyolar iyi not alıyolar takdir ediliyolar kötü not alıyolar azmediyolar bunlarda hayatın bi rengi acilen bitir şu liseyi çıksın sen benim bi akrabam kardeşim olsaydın seni bi silkeler kendine getirirdim ya süslen püslen 19 yaş mükemmel gez dolaş bi çarşıda salın şöyle ne bilim kiloluysan bi zayıfla...... daha sayarım sen yeterki bi kendine gel
Selam mavihuydur.
Mutsuzlar kervaninin bir yolcusu da bendim. Çok fazla şey görüp yaşamadim ama mutsuzluk korkusuyla yasayan bir insan oldum hep. Ama mutsuzluklardan da mutluluklar cikarabilme olası.
Bir hocam; mutsuzluk aslında mululugu kendimize yakistiramamaktir demişti ne de doğru. Sen kendini mutsuzum diye gördükçe mutsuz kalmaya mahkumsun aslında.
Herşey bizim için. Bardaga bos tarafından bakarsan eksikligini, dolu tarafindan bakarsan artilarini görürsün.
Su uç günlük dünyada da, bardağa dolu tarafından mi bakarsın bostan mi bilemem secim senin
istesen de mutlu olamıyor musun, çalışmayı dene para kazanıp kendı alın terını harca, üret yeteneklerını keşfet, ağlamak ıcın bahane arama,
senı mutsuz edenlerı hayatından cıkar duzelmelerını bekleme, arkadas cevrenı değiştir,ınternette fazla takılma,
sosyal medyada onu bunu ozellıkle dusmanlarını sık takıp etme daha mutlularını gorur uzulursun,
meraklılardan uzak dur baskalarının hayatlarına ozenme elındekılerı fırsata cevırmeyı dene..
tum bunları yapıp hala mutsuz olursan sal hayatı gıtsın akışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?